Pivas Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Dnes jsem na zahradě, takže Wardy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tenglis Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Konečně jsem se vzmohl na "zlaté " hodinky :-) Moje první primky po třiceti letech... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krutor Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 G-shock :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pacient Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Pořád Top Guny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Najs! Pams! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Včerejší Orient: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nisco Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Na tropicu jsou tyhle moony prostě toop! Potvrzuji, ten Tropic mi k nim prostě sedí.. A navíc co do praktičtnosti za mě nemá konkurenci, k tomu nadčasový design, výborný materiál, co více chtít P + OPekny kombo! Tyhle limitky Primek jsou asi jediny, co bych si koupil.. Hodne povedene! Sakra to je pěknej detajlDiky! Konečně zase připraveny do akce a to jen díky kouzelníkovi Jeronimovi Opraveno, vyladěno.. Spokojenost
Fajkus Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Alespoň ke zprávám, když ven se teď nechodí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Hadice, ty skaje sou sice fajn, ale typove mi k tobe vubec, ale jakoze vubec, nesedej. To jebni do trezoru a chod se na to jenom koukat a zustan u tech plechovek, ty ti sednou jak prdel na hrnec.
Gustaf Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 Večerní makrofka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 (upraveno) Hadice, ty skaje sou sice fajn, ale typove mi k tobe vubec, ale jakoze vubec, nesedej. To jebni do trezoru a chod se na to jenom koukat a zustan u tech plechovek, ty ti sednou jak prdel na hrnec.Ještě něco chystám a pak se uvidí co a jak...každopádně ty sky jsem nikdy nechtěl, ale jak jsem je dal poprvé na ruku..fakt jsou supr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. dubna 2020 uživatelem snake
JoyStick Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2020 (upraveno) Ještě něco chystám a pak se uvidí co a jak...každopádně ty sky jsem nikdy nechtěl, ale jak jsem je dal poprvé na ruku..fakt jsou supr A dyt ja vim. Ja jen rikam, ze mi to k tobe typove nesedi, to je cely. Hodinky sou to pekny, i kdyz me osobne sere velikost zubu na lunete. Upraveno 2. dubna 2020 uživatelem JoyStick
Vortex-Tempus Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2020 Perpetualna ustrica... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2020 A dyt ja vim.Ja jen rikam, ze mi to k tobe typove nesedi, to je cely. Hodinky sou to pekny, i kdyz me osobne sere velikost zubu na lunete.Chápu a rozumím..kazdej pohled na věc si rád přečtu..jednou jsem se i dozvěděl, že musíš znát svůj fototyp, aby si dobře vybral hodinky.. Plechovky jsou supr a poslední dobou jsem dost přemýšlel jestli zůstat u plechovek nebo naskočit do moderních rolexek a když byla ta možnost-vzal jsem moderní a bez sportovni lunety (těch mám dost)... No a tak si v té karanténě hrajem tady na Moravě Jo a na Tvé fotce je krásně vidět jak cifr mění barvy Užívejte krásnýho pátku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2020 Dnes je snad vezmu i jimam, než na louku při venčeni pesáků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky