Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na tropicu jsou tyhle moony prostě toop!

Potvrzuji, ten Tropic mi k nim prostě sedí.. A navíc co do praktičtnosti za mě nemá konkurenci, k tomu nadčasový design, výborný materiál, co více chtít  :angel:

P + O

Pekny kombo! Tyhle limitky Primek jsou asi jediny, co bych si koupil.. Hodne povedene! ^_^

Sakra to je pěknej detajl

Diky!  ;)

Konečně zase připraveny do akce a to jen díky kouzelníkovi Jeronimovi  :notworthy: Opraveno, vyladěno.. Spokojenost  :flex:

oris65_x.jpg?ver=0

Odesláno

Hadice, ty skaje sou sice fajn, ale typove mi k tobe vubec, ale jakoze vubec, nesedej. To jebni do trezoru a chod se na to jenom koukat a zustan u tech plechovek, ty ti sednou jak prdel na hrnec.

Odesláno (upraveno)

Hadice, ty skaje sou sice fajn, ale typove mi k tobe vubec, ale jakoze vubec, nesedej. To jebni do trezoru a chod se na to jenom koukat a zustan u tech plechovek, ty ti sednou jak prdel na hrnec.

Ještě něco chystám a pak se uvidí co a jak...každopádně ty sky jsem nikdy nechtěl, ale jak jsem je dal poprvé na ruku..fakt jsou supr ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem snake
Odesláno (upraveno)

Ještě něco chystám a pak se uvidí co a jak...každopádně ty sky jsem nikdy nechtěl, ale jak jsem je dal poprvé na ruku..fakt jsou supr ;)

A dyt ja vim.

589e53abac43bfab30060d3123b0a1aa.jpg

Ja jen rikam, ze mi to k tobe typove nesedi, to je cely. Hodinky sou to pekny, i kdyz me osobne sere velikost zubu na lunete.

Upraveno uživatelem JoyStick
Odesláno

A dyt ja vim.589e53abac43bfab30060d3123b0a1aa.jpg

Ja jen rikam, ze mi to k tobe typove nesedi, to je cely. Hodinky sou to pekny, i kdyz me osobne sere velikost zubu na lunete.

Chápu a rozumím..kazdej pohled na věc si rád přečtu..jednou jsem se i dozvěděl, že musíš znát svůj fototyp, aby si dobře vybral hodinky.. :)

Plechovky jsou supr a poslední dobou jsem dost přemýšlel jestli zůstat u plechovek nebo naskočit do moderních rolexek a když byla ta možnost-vzal jsem moderní a bez sportovni lunety (těch mám dost)...

No a tak si v té karanténě hrajem tady na Moravě :)

Jo a na Tvé fotce je krásně vidět jak cifr mění barvy ;)

Užívejte krásnýho pátku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...