PEtrS Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Buď jsi to blbě vyfotil, nebo jim dáváš pěkně zabrat.Ale hodinky jsou to super. Blbě vyfotil, kromě spony jsou jak nový. Ale nosím je normálně všude, žádné trezorovky nevedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Mě se nezdají nějak dodrbaný...Díky za zastání Inzertní terminologií bych jim dal 99% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 (upraveno) HMLTN 1/1 - díky Jeronimo! To nevypadá jako původní pískování, jsou nějak přeleštěné? Nebo to je poskládané? Upraveno 7. dubna 2020 uživatelem PEtrS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Mě se nezdají nějak dodrbaný...Mě to hází škrábance na vnější straně nozek. Proto jsem se ptal. Jinak vpoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 To je nádheraDíky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 kus plechu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 To nevypadá jako původní pískování, jsou nějak přeleštěné? Nebo to je poskládané?Je to pouzdro z automatů 38 mm s vnitřnostmi z mechanik. Ideální kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 ... dorazila safírová vložka lunety... posouvá je víc do 70s než novodobá ... jsem spokojený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Mě to hází škrábance na vnější straně nozek. Proto jsem se ptal. Jinak vpoho.Tak to je nejspíš moje chlupatá ruka Je to pouzdro z automatů 38 mm s vnitřnostmi z mechanik. Ideální kombinace.Zajímavý, dělá to z nich rozhodně víc oblekovky než tooly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Tak to je nejspíš moje chlupatá ruka Taky si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 ... dorazila safírová vložka lunety... posouvá je víc do 70s než novodobá ... jsem spokojenýVelmi podarený tuning! Ja posledné dni takto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Venčím 510ky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Dnes naladěno do modra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Volantoffka v zácpě na dálnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 (upraveno) Double Upraveno 7. dubna 2020 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 (upraveno) Triple Upraveno 7. dubna 2020 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Dnes naladěno do modra T-Roc R ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 T-Roc R ?Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Pamy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky