Kostra Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 A hned dvakrát, jak se teď dívám:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Tak gratulace a hoď nějaké foto.Díky ;-) ta zelená je boží.... No dorazily parádně na zelený čtvrtek.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Díky ;-) ta zelená je boží.... No dorazily parádně na zelený čtvrtek....Moc hezké je máš;-) Jaké jsou první dojmy (velikost, zpracování, tah, ...)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Jj vypadají dobře! Jsem docela nahlodanej je taky pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 (upraveno) Moc hezké je máš;-) Jaké jsou první dojmy (velikost, zpracování, tah, ...)? první dojmy jsou super, plné dílky tahu, který je sám o sobě příjemný se zaoblenými hranami. Zpracováni řekl bych na jedničku. Krásne střídání leštěných a kartacovanych ploch. Fakt pecka. No a zelenej cifr mění krásně barvu...lumi vypadá taky v pohodě. Velikost 42mm úplně na pohodu. Upraveno 9. dubna 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes porizeno!! Pro nekoho nuda...pro me klasika, kterou jsem proste potreboval vyzkouset! A zatim teda ohromna spokojenost:-)))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes poprvéNejhezčí PAM Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Díky ;-) ta zelená je boží.... No dorazily parádně na zelený čtvrtek.... No parádní Eposy. Tahle značka byla moji vstupní branou do chronosvěta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes porizeno!! Pro nekoho nuda...pro me klasika, kterou jsem proste potreboval vyzkouset! A zatim teda ohromna spokojenost:-))))Gratulace, užívej .Ať jen nekecám...?lepší Seika pětky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Žeľeny štvartek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Já jsem měl na zelenej čtvrtek oranžovou náladu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 No parádní Eposy. Tahle značka byla moji vstupní branou do chronosvěta. díky...já šel vstupní cestou klasiků... Seiko, Orient, Golana.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Kytka od synka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Včerejší foto s jedovatým broukem.(to, že je jedovatý jsem zjistil až po focení)Více fotek zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Já jsem měl na zelenej čtvrtek oranžovou náladu To je nadherna hodinka. Sem je doted nejak prehlizel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Je potřeba začít pořádně makat jinak z té karantény všichni zblbnem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Béééééé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Pěkné ráno s B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky