Henatko Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Testnul jsem NATO na moje nové ProTrek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Taková ta sobotní pohodička bez stresu s novým strapem, který jim jak říká můj synek jistě neublížil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 (upraveno) Pracovně na cestě z Valmezu. Zastávka u památníku amerických letců. Upraveno 27. srpna 2012 uživatelem Cyril
travex Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Testnul jsem NATO na moje nové ProTrek Asi by to chtělo o kapánek šírší strap nebo to tak máš schválně po vzoru pana Bonda?
semi001 Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Pracovně na cestě z Valmezu. Zastávka u památníku amerických letců. Výborná motorka, takový sedlo bych si chtěl nechat udělat na svoji ?? A ještě lepší ukazatele času :-)
bandicoot Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 (upraveno) koukám, že ten vodní kámen to je prevít...přidán odkaz... Upraveno 27. srpna 2012 uživatelem bandicoot
Cyril Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 To sedlo je libový, Cyrile! Výborná motorka, takový sedlo bych si chtěl nechat udělat na svoji ?? A ještě lepší ukazatele času :-)Díky hoši! Je to gelový sedlo Baxter. Pohodlný sice je, ale těžký jako prase. Když jedeme nějakej offík, beru radši snížený obyčejný, který váží třetinu. Jo PAM 250 jsou super..... Krásně to vyšlo....ručičky všechny na 12.
shag Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Slnim sa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Henatko Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Asi by to chtělo o kapánek šírší strap nebo to tak máš schválně po vzoru pana Bonda? No original jsem je koupil na moje 5600 ale neodolal jsem a testnul jsem je i na PT-čkách , chtělo by to 22mm (na fotce 20mm) nebo to dám i na ty origo mezikusy co tam jsou .
enslow Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 moje srdcovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mmako Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 moje srdcovky Tak tyhle hodinky mají koule. Doslova :-)
Lukas Havran Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Pracovně na cestě z Valmezu. Zastávka u památníku amerických letců. Jee on tu nasi prd**ku taky nekdo zna? Pekna drevena vrtule, cooo?
Georf Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Dnes změna, po dlouhé době byly potřeba oblekovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enGiN Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Po šichtě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pikec Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Tak dnes po delší době Poljot chronograf. Plánoval jsem změřit čas opravy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gunman Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 moje srdcovky hodinky moc pěkný, jen škoda toho tetování pod nima
Cyril Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Jee on tu nasi prd**ku taky nekdo zna? Pekna drevena vrtule, cooo? Je to krásně udržovaný památník. Dnes jsem se u něj ale zastavil poprvé.....se divím, že tu nádhernou vrtuli ještě někdo neukradl.... A ať nejsem tak plesnifky 382...
Lukas Havran Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Cyrdo, proc myslis, ze je drevena byl velky kurz v kovosrotu
Doporučené příspěvky