financ Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 nadrz Nove mlyny? A ta dědina dole je Pavlov
Joe Lemonade Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 (upraveno) Pracovně na cestě z Valmezu. Zastávka u památníku amerických letců.Jezdím kolem každý týden, ale ještě jsem si tam nikdy nezastavil. Stávají tam většinou cyklisti.Asi se nad sebou zamyslím... Cely den tyhle, pekne jim pod tim uhlem a sluncem zmodraly od AR indexy a rucky Gasi, nemám slov, pro ameriky mám velkou slabost. Příště pořiď foto i se 7d. Upraveno 28. srpna 2012 uživatelem Joe Lemonade
gas Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Tak jo cyrdo Pro Aldu, spravne hodinky spatne auto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 dnes je venku krásně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Tak jo cyrdo Pro Aldu, spravne hodinky spatne auto Auto máš pěkný, hodinky máš pěkny, ale ten hadr, teeeen hadr......
organic Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Hot delivery by Fedex. Ještě jsem je nestihl nařídít.
gougy Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Hot delivery by Fedex. Ještě jsem je nestihl nařídít.Z těch se podělám, pecka GRATULUJI!! (a samozřejmě i k ES, co Tě asi čekají )
hulk Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Dnes s novým páskem od Šímy. Konečně po měsíci dodala Česká pošta - otevřené a přelepené lepicí páskou. Holt cena dopisu 5 tis někoho lákala, pak ale viděl pásek, tak to radši zalepil a poslal dál. To že tam je origo motýlková spona TH za 2800,- Kč mu nedošlo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Auto máš pěkný, hodinky máš pěkny, ale ten hadr, teeeen hadr...... ten hadr jsem nosil uz v osmactyricatem na mark XI on tam proste historicky patri a mne se libi
organic Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 (upraveno) Z těch se podělám, pecka GRATULUJI!! (a samozřejmě i k ES, co Tě asi čekají ) Rolex, Prim, Kazimon. Dobrá sbírka ne? Upraveno 28. srpna 2012 uživatelem organic
zekon7302 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 ten hadr jsem nosil uz v osmactyricatem na mark XI on tam proste historicky patri a mne se libi kecale,nesedí,vypadaj jak tuctové PAM
zekon7302 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Rolex, Prim, Kazimon. Dobrá sbírka ne? super ,gratuluji,jen ten R tam nesedí
organic Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 super ,gratuluji,jen ten R tam nesedí Tomu nerozumíš Sub no date jsou ikona s jasnou liní z 50-tych let - 5508, 5510, 5512, 5513 -> 14060
furo Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 voľný deň s pepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 (upraveno) Sinn U1 na voděodolném strapu Rios Bass.Jsem nadšen, řemen je z Hitech matroše do vody, macatej a přitom měkkej.Na potápky IMHO výborná a decentní (obleková) alternativa k obligátní gumě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. srpna 2012 uživatelem bandicoot
Jakubisko Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Organic: tak šup smíchat ty vajíčka s kečupem a nakydej to na ně! Takhle bez patiny to není ono
zibarek Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Sinn U1 na voděodolném strapu Rios Bass.Jsem nadšen, řemen je z Hitech matroše do vody, macatej a přitom měkkej.Na potápky IMHO výborná a decentní (obleková) alternativa k obligátní gumě. Ahoj, o tomhle řemenu přemýšlím, byla by prosím tě fotka z boku řemenu. Díky
Doporučené příspěvky