Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cely den tyhle, pekne jim pod tim uhlem a sluncem zmodraly od AR indexy a rucky :)

Minulý týden jsem viděl Ponty Bonneville convertible asi 2x projíždět kolem Tržnice. Podobná, ne-li stejná barva. Řídil ho chlápek s čímsi na tahu... moc velká vzdálenost.

Odesláno

Minulý týden jsem viděl Ponty Bonneville convertible asi 2x projíždět kolem Tržnice. Podobná, ne-li stejná barva. Řídil ho chlápek s čímsi na tahu... moc velká vzdálenost.

Pokud to bylo něco sakra velkého na tahu (něco tak na týden..), není co řešit :D

Odesláno

Osm a půlky z Dívčího hradu.

Teda teď jsi mě úplně zmátl, jsem si říkal, že jsem asi úplně blbej, ale takhle to přeci na bruntálsku nevypadá... :-D A on to není Dívčí hrad, ale Dívčí hrady (Děvičky)... :-D

Odesláno

To byl ja, tahle popelnice je v cr jedina a v tehle barevne kombinaci snad jedina v evrope :) na ruce IWC ing 7d na tahu ;)

Odesláno

Gasi miluju tvoje auto, miluju tvoje hodinky, miluju... a dost :D

Bacha, mas konkurenci. V Brne na - po srazu na parbe po me jel nejaky teplous v damskych satech, nakonec ho sbalil jmenovec z oriosy :D

Odesláno

Bacha, mas konkurenci. V Brne na - po srazu na parbe po me jel nejaky teplous v damskych satech, nakonec ho sbalil jmenovec z oriosy :D

to je vůl :D ... myslel jsem kreditku frikulíne

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...