Kristian.nov Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 stále stále...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 dnesne rano. fotka je hnusna, ale tak dokonaly muz ako ja sa musi vsemozne hendikepovat, aby posobil uveritelnejsim, pozemskym dojmom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StanoBare Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Keby nebolo toho volantu a fotka by bola otočená navýšku, aj poviem, že smeruješ až ku hviezdam Pozerám, že Glycine a Seiko u teba sú pekne v symbióze.
volfda Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Nová láska :-)Gratuluji, Marku, jsou to fajn hodinky. Ale stejně časem dojdeš ke keramice
Návštěvník dlubix Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Gratuluji, Marku, jsou to fajn hodinky. Ale stejně časem dojdeš ke keramice díky, před chvílí jsem si došel na keramiku. no a ohledně hodinek se zatim na takový zásadní přechod nechystam. málem jsem sice šel do GMT C, ale teď jsem rád, že se tak nestalo.
Filip.J Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Hamiltony u Kohojinýho a Airmany u Instanta se mi ale nehorázně líbí. Já dnes zcela nečekaně takto:
Tomash. Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Ode dneška nově Hamilton Jazzmaster Auto Chrono. Zatím jen foto z netu:
Street Glide Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 ...dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 (upraveno) to je nářez to jo ... to sedí ! Upraveno 1. listopadu 2012 uživatelem Quido Morava
andiem Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 A protoze byl vcera filmovy vecer (opet Life Aquatic :-)), tak dnes Vostok Amphibia (na karbonu od Hadley Roma, ale 18mm guma uz je na ceste z UK :-)) --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2
kdojinej Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Na 18mm gumě, kór jestli se u spony ještě zužuje je to až vizuálně nepříjemný...sice to nejsou velký hodinky, ale mě to nějak nesedělo. Tak pak hoď fotku..
Ondoni Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Po kratší vynucené odstávce opět v provozu...a na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Do deště potápky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Qwuiddo Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 (upraveno) Rozhodl jsem se, že pro své Dreamwatch pojedu "na vostro". Zdravim ze zluteho vlaku Upraveno 1. listopadu 2012 uživatelem Qwuiddo
blam Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Dnes X Windy aneb táta na plný úvazek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfi Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Rozhodl jsem se, že pro své Dreamwatch pojedu "na vostro". Zdravim ze zluteho vlaku A koukám, že sis nevzal ani hodinky.
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 baví mne, jak pouhou změnou řemenu jsou tytéž hodinky zase jiné... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Rozhodl jsem se, že pro své Dreamwatch pojedu "na vostro". Zdravim ze zluteho vlaku a co to bude?
Doporučené příspěvky