Arminius Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Ahoj, upozorňuji na nové hodinky Certina, které budou k dispozici někdy na podzim. Dívám se už dlouho po nějakých menších hodinkách, a tyhle mají průměr 38mm a vzhledově jsou alespoň podle mě velmi pěkné. Tak jen upozorňuji pro další zájemce s menším zápěstím, že by to mohlo být pro ně Model: C032.807.11.051.00 Průměr / výška: 38 mm / 12,2 mm Materiál Pouzdra: Nerezová ocel Materiál Sklíčka: Safír Barva ciferníku: Černá Strojek: Mechanický - automatický nátah Typ strojku: ETA Powermatic 80.611 Korunka: Šroubovací Sklíčko: Safír antireflexní úprava Voděodolnost: 30 ATM (300 m) Rozteč nožiček: 19 mm Pevné dýnko: Ano Náramek / řemen: Nerezový náramek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 je to fajn no viac by som si prial nieco spolocenskejsie s tym krasnym priemerom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Ze by konecne vyrobci vyslyseli plac hobitu a zacali dodavat i mensi verze? Za me palec nahoru! Doufam, ze budou i barevne vterinovky a nebo dalsi barvy cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Ale jo.. takovy horsi Wardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 (upraveno) Tak minimálně ve zpracování horší určitě. Edit: ale jinak tleskám Certině za krok správným směrem. Upraveno 24. srpna 2020 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arminius Odesláno 25. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Jasne no Davosu beru jako Rolex homage a po zkusenosti se Steinhartama proste vim, ze to pro me neni. Nejdriv jsem si rikal, jaka je to nadhera za ty penize, ale nakonec po par mesicich jsem se citil, ze nosim na ruce Rolex wannabe fake. Takze Davosa za me ne. Wardy neznam, ale designove co jsem se tak dival mi uplne nesedly. Tyhle Certiny vypadaj proste jako pekne decentni neprerostle hodinky pro kazdy den, a s aspon jakz takz vlastnim designem a historii, takze minimalne si je pujdu zkusit a uvidime :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Tak ty bych bral hned, ale těch 38mm to zabíjí. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Proc vzdychas? Vsak velke piksle 43mm se prodavaj jak dlouho, ty si muzes normalne koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arminius Odesláno 25. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Na svetlo bozi podle vseho nekdy v rijnu. Jinak presne, divery s prumerem 41-45mm, tech na trhu mraky (nejen Certina), ale 38mm? Pomerne vzacne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 před 5 hodinami, AndyAaron napsal: Proc vzdychas? Vsak velke piksle 43mm se prodavaj jak dlouho, ty si muzes normalne koupit. Ty maj lunetu, co se mi nelíbí a Powermatic 80 bez Nivachronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Implementace lepsiho strojku do vetsiho modelu je jen otazkou casu. S tou lunetou uz to je horsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Máte už někdo Certiny DS Action 38mm? Dá se očekávat u Certiny například oproti Steinhartu Ocean 39mm znatelně lepší kvalita zpracování? Na videu vypadají skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Neda. Jsou to za ty penize slusny hodinky, ale kvalita zpracovani je.. odpovidajici. Neznam tyhle konkretni, ale nemyslim si, ze by nejak zasadne vybocovaly z Certina produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Co se týče zpracování, tak bych se ničeho od Swatch Group v týhle kategorii nebál. Certiny jsem zatím neměl, ale co jsem vlastnil Tissoty, Hamiltony, Longiny... tak nikdy nebyl nejmenší problém. Pokud jde o hodinky samotné, pro mě je to trochu moc nuda. Aspoň trocha barvy na ciferníku nebo ručkách by jim prospěla. Jinak vlastním Ch. Ward Trident 38mm a upřímně musím napsat, že už je to spíš ženský rozměr a 40 mm je podle mne mnohem lepší volba na zápěstí s obvodem 16 cm a víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Mám čtvery Certiny a se zpracováním rozhodně problém nemám (třeba na rozdíl od některých kousků od Citizenu a Seika... křivé armováky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 (upraveno) @Kluk jako bukprávě z fotek co mají na helveti malé vůbec nevypadají, ale záleží na úhlu pohledu a fotky Upraveno 27. února 2021 uživatelem cityfly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 V 27. 2. 2021 v 7:49, cityfly napsal: @Kluk jako bukprávě z fotek co mají na helveti malé vůbec nevypadají, ale záleží na úhlu pohledu a fotky Jsou focené na ženské ruce. Takže zdání klame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arminius Odesláno 15. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Nemáte je už náhodou někdo? Já si je asi půjdu zkusit, ten rozměr mě hrozně láká. Kromě Steinhartů 39mm a Tudoru BB 58 (s diametrálně odlišnou cenovkou) takhle kompaktních diverů s konzervativnějším vzhledem moc není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Když jsem hledal divery malým průměrem, skončil jsem u Yema Navygraf. Na shortlistu jsem měl i Wardy: https://www.christopherward.com/dive/small-(up-to-38mm)?start=0&sz=12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Tohle mě tu baví. Prolítl jsem vlákno a hodinky, které v té době ještě nikdo neviděl jsou hned určitě horší než tohle nebo tamto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se