Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

@Jerryl já to pak po těch sto letech pdám na aukro a trhnu na tom strašnej balík.... Bude to s patinou a autentický. 😀 Teda pokud přežijí, protože manželka už svůj zabavila a statečně ho používá, ač je hodinkově imunní. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásný 1. svátek vánoční! Video super! Ty hodinky jsou skvělé, Hanhart už tu u mnohých obdivuji dlouhou dobu. A módní okénko z šatníku Mr. McQueena taky posunulo moje znalosti o fous dál. 😉👍

Jinak jsem tu po tvé recenzi žlutých Casioaků psal, jak srdnatě bojuji proti myšlence nějaké G-shock pořídit. A tys k tomu poznamenal, že je to zbytečný, že stejně podlehnu. No a Ježíšek se na to nemohl dívat a obdaroval mě 🎄. Je to vedle mechanik fakt takový bezstarostný pocit, kdykoliv je jdoucí nasadit, neřešit datum, neřešit otřesy, futra, a díky váze o nich prakticky nevědět! 👍

20231225_180736.jpg

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, Chronopetr napsal:

Krásný 1. svátek vánoční! Video super! Ty hodinky jsou skvělé, Hanhart už tu u mnohých obdivuji dlouhou dobu. A módní okénko z šatníku Mr. McQueena taky posunulo moje znalosti o fous dál. 😉👍

Jinak jsem tu po tvé recenzi žlutých Casioaků psal, jak srdnatě bojuji proti myšlence nějaké G-shock pořídit. A tys k tomu poznamenal, že je to zbytečný, že stejně podlehnu. No a Ježíšek se na to nemohl dívat a obdaroval mě 🎄. Je to vedle mechanik fakt takový bezstarostný pocit, kdykoliv je jdoucí nasadit, neřešit datum, neřešit otřesy, futra, a díky váze o nich prakticky nevědět! 👍

No ten Ježíšek 🤷🏼‍♂️😂

před 5 hodinami, Vit napsal:

Ahoj Matouši, recenze, hodinky i bunda super.

🍻

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Nejvíc nejlepší recenze hodinek roku 2023. 👍

Mě v roce 2023 ještě zaujaly:

- Tudor Black Bay 54

- Rolex Daytona "Le Mans" 126529LN

- Seiko Prospex The 1965 Diver's Re-creation SJE093

- Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche

😉

Upraveno uživatelem lukassob
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...