emef Odesláno 19. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 4 hodinami, baza napsal: Kafe z něj chutná parádně! Druhý už je ve fóliích v trezoru Dokonce i barevně to ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Hned to kafe chutná líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 A jsou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Paráda! Tak ať vám dlouho sloužej. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 @Leviathann A porcelánky nebudou mít co žrát! Chlape to ti nestačí jeden? To si musíš kupovat výbavu až do roku 5623? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 @Jerryl já to pak po těch sto letech pdám na aukro a trhnu na tom strašnej balík.... Bude to s patinou a autentický. Teda pokud přežijí, protože manželka už svůj zabavila a statečně ho používá, ač je hodinkově imunní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 (upraveno) Dočkal jsem se Upraveno 24. prosince 2023 uživatelem indian2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 25. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 20 hodinami, indian2023 napsal: Dočkal jsem se Ó, boží! jinak ke kafíčku z novýho hrnku doporučuju: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Krásný 1. svátek vánoční! Video super! Ty hodinky jsou skvělé, Hanhart už tu u mnohých obdivuji dlouhou dobu. A módní okénko z šatníku Mr. McQueena taky posunulo moje znalosti o fous dál. Jinak jsem tu po tvé recenzi žlutých Casioaků psal, jak srdnatě bojuji proti myšlence nějaké G-shock pořídit. A tys k tomu poznamenal, že je to zbytečný, že stejně podlehnu. No a Ježíšek se na to nemohl dívat a obdaroval mě . Je to vedle mechanik fakt takový bezstarostný pocit, kdykoliv je jdoucí nasadit, neřešit datum, neřešit otřesy, futra, a díky váze o nich prakticky nevědět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 17 hodinami, emef napsal: Ó, boží! jinak ke kafíčku z novýho hrnku doporučuju: Ahoj Matouši, recenze, hodinky i bunda super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 22 hodinami, Chronopetr napsal: Krásný 1. svátek vánoční! Video super! Ty hodinky jsou skvělé, Hanhart už tu u mnohých obdivuji dlouhou dobu. A módní okénko z šatníku Mr. McQueena taky posunulo moje znalosti o fous dál. Jinak jsem tu po tvé recenzi žlutých Casioaků psal, jak srdnatě bojuji proti myšlence nějaké G-shock pořídit. A tys k tomu poznamenal, že je to zbytečný, že stejně podlehnu. No a Ježíšek se na to nemohl dívat a obdaroval mě . Je to vedle mechanik fakt takový bezstarostný pocit, kdykoliv je jdoucí nasadit, neřešit datum, neřešit otřesy, futra, a díky váze o nich prakticky nevědět! No ten Ježíšek před 5 hodinami, Vit napsal: Ahoj Matouši, recenze, hodinky i bunda super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Jo... Laco taky jeden dostal, jen teda musim trochu zadržkovat že jako levák mám Šlus natisknutej obráceně , jinak videa pecka jen tak dál a houšť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Dolévej ten hrnek hodně rumem, ono se ti to pak na konci zase otočí:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 (upraveno) Není to úplně ten hrnek, ale ,, nějaký takový" by taky nebyl špatný. Upraveno 31. prosince 2023 uživatelem indian2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Tak vás pěkně vítám v novém roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Ať to pěkně zdublujem, tam @prischera vyRUKoval na blogu s novým povídáním o Lanďácích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Opus Magnum. No. Prostě nejdelší video, co jsem kdy udělal. Taková příjemná hodinka hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Těším se až děti usnou, manželka se vykoupe a budeme spolu koukat na našeho nejoblíbenějšího jůtubera! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února (upraveno) Nejvíc nejlepší recenze hodinek roku 2023. Mě v roce 2023 ještě zaujaly: - Tudor Black Bay 54 - Rolex Daytona "Le Mans" 126529LN - Seiko Prospex The 1965 Diver's Re-creation SJE093 - Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche Upraveno 5. února uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se