Milan01 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Rychlá domluva, transakce v pořádku. Vstřícně přijel za mnou. Doporučuji.
Vanilla Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Slušné jednání, rychlá domluva, okamžitá platba a fajnový pokec jako bonus. Petr, to má pěkně rozjeté, další chronomagor Doporučuji!
Maxel Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 (upraveno) Už dlooouho se mi nestalo, abych stejnému členovi jeden den svoje hodinky prodal, abych od něj druhý den jeho (jiné) hodinky koupil. A to prosím ty hodinky, které jaxi hodnotí o post výše můj drahý přítel Vanilla. Jestli todle nejni doslovný výklad magorství, pak už nevim co je. Každopádně jsme v tom spolu. Vše OK. Díky moc! Upraveno 14. listopadu 2020 uživatelem Maxel
Milan156 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2020 Blesková domluva, žádné plané sliby, na domluveném místě jsme byli oba v předstihu, hodinky vyzkoušel, zkontroloval příslušenství a provedl okamžitou online platbu (než jsme domluvili, měl jsem to na účtu). Vše šlo velmi rychle, tak jak má. Doporučuji.
Cukov Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Perfektní obchod, příjemná a vstřícná domluva a přímo raketové dodání. Budu jen rád, když zase spolu něco provedem. Díky za obchod a všem ostatním členům doporučuji.
Prochy68 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Vse podle dohody, dobra domluva, rychle dodani. Muzu jen doporucit.
Kauly_ci5 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Odesláno 25. února 2021 Včera vydal inzerát, ihned reagoval na zpràvu a dneska proběhlo předání. Vše v naprostém pořádku, k hodinkám jsem dostal bonus v podobě řemenu a nakonec se nám předání protáhlo na fajn pokec. Vřele doporučuju!Sent from my iPhone using Tapatalk
Yohanus Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Odesláno 25. února 2021 Rychlá komunikace je velkou předností - hned jsme vyřešili předání, hodinky podle popisu. Pokec o Omegách a zase někdy na viděnou. Doporučuji.
EngineerHack Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Odesláno 2. března 2021 Dokonala komunikacia. Perfektny obchod a vsetko podla dohody. Co povie to aj plati. Urcite este pridem na obchod lebo je to spolahlivy clen. Zoli doporucuje :)
sibirnaya Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Odesláno 4. března 2021 Rychla domluva, bleskova platba, raky se mu libej, co vic si prat?
jrov Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Super komunikace, odesláno ještě v sobotu - za mě mohu jedině doporučit !
cuba Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 Rychlá domluva, rychlé předání, vše v cajku. Doporučuji!
Goli Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Hodinky dle popisu, rychlé dodání a slušné jednání. Vřele doporučuji ostatním.
Nestler Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 (upraveno) Ahoj, bohuzel jako kupujici mam spatnou zkusenost. Cca pred mesicem jsem od nej mel kupovat Flobertku. Potvrdil prodej. Meli jsme se sejit. Z pracovnich duvodu posunul puvodni terrmin o par dni, ok, s tim ze ten dohodnuty den bude od 16:00 doma. Jel jsem tedy tam a uz po ceste jsem volal. Padal jsem do obsazovaku. Cekal jsem na nej asi hodinu. Stale obsazovak. Psal jsem zpravy, nic. Druhy den mne napadlo zavolat z jineho cisla a ejhle, zvonilo to, ale nebral to, ale z meho cisla hned obsazeno. Proste mne zablokoval, nechapu proc. Pak jsem mu napsal na forum a ze pry zdravotni duvody a musime odlozit prodej a ze nema cas ani volat. Na foru byl vsak kazdy den nekolikrat. Tak jsem cekal a porad nic. Zase jsem mu po case napsal a ze pry porad nema cas. No, stane se, ze si prodej rozmysli, ale ma mi to rici na rovinu a ne mne nechat cekat hodinu na jeho adrese, bloknout si me a pak si vymyslet historky. Co mam rici, mrzi mne to, ze musim tohle napsat, ale upozornil jsem ho na to a ani nezareagoval. Nechapu to jednani v kontextu vsech tech pozitivnich referenci vyse. Upraveno 29. září 2021 uživatelem Nestler
XXmass Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2021 (upraveno) Nakupoval jsem, všechno proběhlo zcela korektně a dle domluvy. Díky! Upraveno 28. prosince 2021 uživatelem XXmass
jakattara Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2022 Nakupoval jsem, vše proběhlo v na prostém pořádku. Děkuji a doporučuji.
petr4612 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2022 Rychlá domluva i zaslání. Super obchod a vše jak má být. Naprostá spokojenost!
Pepino777 Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Odesláno 7. července 2022 Hodinkový obchod proběhl vpohodě. Nehodinkový obchod mě docela nas*al. Píšu chvíli po uveřejnění nabídky že budu mít nejspíš zájem a potvrdím ráno (bylo půl jedenácté večer), odpověď jojo vpohodě, dej vědět. Druhý den píšu že teda potvrzuju zájem a beru.... Odpověď = prodáno, koupil jiný zájemce. Když mám víc zájemců a nechci čekat až se někdo (já) rozhoupe, nebo se ve velkým počtu zájemců neorientuju, napíšu rovnou, že to dám prvnímu kdo pošle prachy. Vyřešil bych to hned večer a poslal prachy..... Za mě trochu divný styl komunikace a příští obchod si rozmyslím...
Frantik Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Odesláno 8. července 2022 Sorry, ale kdybych za každé “budu mít nejspíš zájem a dam vědět” dostal korunu, tak jsem tady po letech na fóru milionář. To proste neznamená vůbec nic!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se