Přejít na obsah

Petr Jehla


Doporučené příspěvky

Už dlooouho se mi nestalo, abych stejnému členovi jeden den svoje hodinky prodal, abych od něj druhý den jeho (jiné) hodinky koupil. A to prosím ty hodinky, které jaxi hodnotí o post výše můj drahý přítel Vanilla. 
Jestli todle nejni doslovný výklad magorství, pak už nevim co je. 
Každopádně jsme v tom spolu. Vše OK. Díky moc! 😉

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Včera vydal inzerát, ihned reagoval na zpràvu a dneska proběhlo předání. Vše v naprostém pořádku, k hodinkám jsem dostal bonus v podobě řemenu a nakonec se nám předání protáhlo na fajn pokec. Vřele doporučuju!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Ahoj, bohuzel jako kupujici mam spatnou zkusenost. Cca pred mesicem jsem od nej mel kupovat Flobertku. Potvrdil prodej. Meli jsme se sejit. Z pracovnich duvodu posunul puvodni terrmin o par dni, ok, s tim ze ten dohodnuty den bude od 16:00 doma. Jel jsem tedy tam a uz po ceste jsem volal. Padal jsem do obsazovaku.  Cekal jsem na nej asi hodinu. Stale obsazovak. Psal jsem zpravy, nic. Druhy den mne napadlo zavolat z jineho cisla a ejhle, zvonilo to, ale nebral to, ale z meho cisla hned obsazeno. Proste mne zablokoval, nechapu proc. Pak jsem mu napsal na forum a ze pry zdravotni duvody a musime odlozit prodej a ze nema cas ani volat. Na foru byl vsak kazdy den nekolikrat. Tak jsem cekal a porad nic. Zase jsem mu po case napsal a ze pry porad nema cas. 

No, stane se, ze si prodej rozmysli, ale ma mi to rici na rovinu a ne mne nechat cekat hodinu na jeho adrese, bloknout si me a pak si vymyslet historky. Co mam rici, mrzi mne to, ze musim tohle napsat, ale upozornil jsem ho na to a ani nezareagoval. Nechapu to jednani v kontextu vsech tech pozitivnich referenci vyse.

Upraveno uživatelem Nestler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...

Hodinkový obchod proběhl vpohodě.

 

Nehodinkový obchod mě docela nas*al.

Píšu chvíli po uveřejnění nabídky že budu mít nejspíš zájem a potvrdím ráno (bylo půl jedenácté večer), odpověď jojo vpohodě, dej vědět.

Druhý den píšu že teda potvrzuju zájem a beru.... Odpověď = prodáno, koupil jiný zájemce.

 

Když mám víc zájemců a nechci čekat až se někdo (já) rozhoupe, nebo se ve velkým počtu zájemců neorientuju, napíšu rovnou, že to dám prvnímu kdo pošle prachy. Vyřešil bych to hned večer a poslal prachy..... 

 

Za mě trochu divný styl komunikace a příští obchod si rozmyslím... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...