Liqid Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Tohle taky není špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Ještě takový praktický detail.. Strojek má hacking Na téhle fotce je pak o něco lépe vidět povrchová struktura číselníku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Díky za info. Větší korunka a tedy pohodlné natahování super. Absence hackingu mě na starším modelu štve, každopádně v seřízení podržení vteřinové rafičky korunkou už jsem mistr a vzhledem k tomu, že není datum, pak je to všechno otázka do 1 minuty. Proběhl už někde pokus dát tento nový tah na předešlý model hodinek? Ten bych pak asi chtěl. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Hacking je určitě velké +. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Pre mňa je step dial asi najväčšie lákadlo okrem tahu. Hacking je fajn, no bez neho viem žiť, nenastavujem hodinky nejak extra presne ani na modeloch ktore túto funkciu majú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 V 30. 4. 2021 v 9:46, Chosef76 napsal: Díky za info. Větší korunka a tedy pohodlné natahování super. Absence hackingu mě na starším modelu štve, každopádně v seřízení podržení vteřinové rafičky korunkou už jsem mistr a vzhledem k tomu, že není datum, pak je to všechno otázka do 1 minuty. Proběhl už někde pokus dát tento nový tah na předešlý model hodinek? Ten bych pak asi chtěl. Sent from my iPhone using Tapatalk Popravdě jsem to zatím nezkoušel, podle AD by to mělo být kompatibilní.. Mám teď jen klasický Bergeon a tím se v ních nechci rýpat.. Musím už konečně objednat tu zdvojenou variantu na výměny tahu.. před 14 hodinami, Davis napsal: Pre mňa je step dial asi najväčšie lákadlo okrem tahu. Hacking je fajn, no bez neho viem žiť, nenastavujem hodinky nejak extra presne ani na modeloch ktore túto funkciu majú. Mám doma předposlední ref. a tuhle nejnovější, kterou jsem původně neplánoval zatím pořizovat.. Jenže když jsem je pak viděl naživo.. Kdo je fanda Moonwatch, tak ho nová reference svými detaily dostane, jsou po všech stránkách dotaženejší a lepší.. Časem se pokusím sehnat safírový dýnko, pak to bude úplná pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Ahoj, prosím tě, napsal bys nám tvé poznatky ohledně nošení a pohodlnosti nové reference, resp. jeho pouzdra? Na forech i youtube se vyskytly informace, že pouzdro má ostřejší hrany a tudíž není tak příjemné na nošeni, jako předchozí. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Ta pruhovaná spona, to se snad musí hnusit i Lynxovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Já bych právě řekl, že vypadá super. Za mě rozhodně hezčí než minulá spona. Každopádně, mohla by mít mikroregulaci jako potápky. To jsem nějak nepochopil proč jí nedali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 (upraveno) před 13 hodinami, Jerryl napsal: Ahoj, prosím tě, napsal bys nám tvé poznatky ohledně nošení a pohodlnosti nové reference, resp. jeho pouzdra? Na forech i youtube se vyskytly informace, že pouzdro má ostřejší hrany a tudíž není tak příjemné na nošeni, jako předchozí. Díky Nosi se stejne jako stary tritiovky.. Fakt je, ze spodni plocha nozek neni uz vlastne lestena, ale brousena, coz s sebou pak bude nest urcite i o neco ostrejsi hrany, ale ja nejaky diskomfort jsem nezaznamenal. Ted jsem ty hrany jeste kontroloval a ja k tomu zpracovani nemam vyhrad... Co se tace tahu, tak nijak nevycniva, nerusi, i na mensim zapesti proto opticky vypadaji mensi a lepe sednou.. Velky plus je to masakr zuzeni.. Vim, opakuju se, kdo jednou ale vyzkousi, tak uz nechce standardni tah.. Podobne to mam i u remenu = 20-16mm ideal, ale treba jsem ujetej před 6 hodinami, vitumira napsal: Ahoj, ptal si se sice jinde, ale jako majitel jednoho kousku si dovolím odpovědět na dotaz. Ano, pouzdro má ostřejší hrany, ale určitě se jím nedá pořezat. Já osobně žádný snížený komfort necítím. Podotýkám, že předchozí model jsem dlouhodobě nevlastnil, ale pouze zkoušel na ruce. A zhoršené pohodlí nového modelu jsem nezaznamenal, možná spíš naopak. Mám malé zápěstí a tah z předchozího modelu byl na mě moc masivní. Gratulace, safirovky jsem taky zkousel, tak jak jsem normalne pro hesalit, tak u teto reference bych v klidu bral prave i ten safir, pruhled na strojovnu za to stoji, tah ma trosku vetsi smrnc a konecne plasticke logo.. Nemam to slovo rad, ale vypadaji luxusneji, hesalitovky jsou vzhledove vetsi tooly, hesalit v cistote a optickych vlastnostech beru jako o stupinek vyse.. Tentokrat to je jeste tezsi dilema proti predchozi referenci.. před 2 hodinami, Zmizík napsal: Ta pruhovaná spona, to se snad musí hnusit i Lynxovi. Otazka vkusu a take zvyku, nazivo se k tomu tahu paradne hodi..Samozrejme, chyby na nich jde najit, prostor pro upgrade tu urcite je, ale zrovna sponu bych nechal, prusvih je regulace.. Upraveno 1. května 2021 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Gratuluju všem, kdo se dokázali rozhodnout jestli safír nebo hesalit Já ještě chvíli počkám a podívám se pak do butiku a vyzkouším obě varianty. Teda pokud budou skladem na prodejně. Teď s tím ještě zamíchal Explorer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Jsou doma... Za těch asi 15 let, co se mi na ruce otočilo kdeco, musím sklonit Omegám poklonu. Tohle je splněný všech mých tužeb... O víkendu nafotím líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 před 23 hodinami, gcom napsal: Jsou doma... Za těch asi 15 let, co se mi na ruce otočilo kdeco, musím sklonit Omegám poklonu. Tohle je splněný všech mých tužeb... O víkendu nafotím líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 V 24. 5. 2021 v 11:23, gcom napsal: Jsou doma... Za těch asi 15 let, co se mi na ruce otočilo kdeco, musím sklonit Omegám poklonu. Tohle je splněný všech mých tužeb... O víkendu nafotím líp NAAADHERA A VELKA GRATULACIA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ta první fotka je super, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Vysvetli mi nekdo prosim, co je to step dial, jak minil kolega vyse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Tak mrkni na ty fotky vyse z ruky na volantu... je tam krasne videt, cemu se rika step dial. Cesky asi viceurovnovy cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Mám dotaz na zkušenější borce než jsem já. Byl jsem osloven s dotazem, na který nedovedu odpovědět a to, že se stala taková věc: při objednání 2ks Můnů ( stejná reference ) mají jedny na lunetě tečku vedle 90 a druhé nad 90.Jakto, když je to stejná reference objednané v jeden den...?Přikládám foto z netu, fyzicky zmíněné hodinky u sebe nemám.Tak dík a jsem zvědav na reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 18 minutami, enrico156 napsal: Mám dotaz na zkušenější borce než jsem já. Byl jsem osloven s dotazem, na který nedovedu odpovědět a to, že se stala taková věc: při objednání 2ks Můnů ( stejná reference ) mají jedny na lunetě tečku vedle 90 a druhé nad 90. Jakto, když je to stejná reference objednané v jeden den...? Přikládám foto z netu, fyzicky zmíněné hodinky u sebe nemám. Tak dík a jsem zvědav na reakce Ahoj. Nie sú to stejná reference. Horný obrázok je predošlá reference a dolný obrázok súčasný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Ano, jsem si vědom jiné reference na fotkách, ale problém je, že dvoje hodinky stejné reference, mají bod na lunetě jinak, otázka proč...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se