Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady i na starých strojích se nebojí na to šlápnout a zazávodit. :-)

https://www.goodwood.com/motorsport/goodwood-revival/

Návštěvník eloga
Odesláno

Ok, díky za přání, tobě též a dobré časy s chronometrem.

Já jen že to je věc diskuse, což zrovna ve vlákně na pár řádků tak moc ideálně nejde. Ovšem i já už pár jízd pravidelnosti jel, ale nedělalo mi to dobře, zajedno to vlastní vědomí a za druhé vlastně technická nepřipravenost, když jen běžné hodinky teoreticky stačí, prakticky to je bez šance na výsledek na bednu.

Jinak dobrý, :):cheers:

• po měsících...
  • po měsících...
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Ten pozinkovej nárazník to hrozne shazuje. 

hod ho do barvy - slonová kost nebo rovnou do chromu, tolik jezdit nebudes a když už tak at to má styl čeče

nebo si u totálně udelanyho kusu budeme hrat na vojáky? V tom případě vojenské popisky tlaku v pneu atd

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • Po roku...
Odesláno (upraveno)

Žena měla radost, že jsem se po zimě pustil do velkého úklidu garáže. Dneska zjistila, důvod. Potřeboval jsem tam nacpat další auto.

Často mluvila o tom, jak by se jí líbilo auto bez střechy, ideálně veterán, tak jsme ji s dětma k narozeninám trochu překvapili.

image.jpeg

Upraveno uživatelem gunman
  • Like 5
Odesláno
před 10 hodinami, gunman napsal:

Žena měla radost, že jsem se po zimě pustil do velkého úklidu garáže. Dneska zjistila, důvod. Potřeboval jsem tam nacpat další auto.

Často mluvila o tom, jak by se jí líbilo auto bez střechy, ideálně veterán, tak jsme ji s dětma k narozeninám trochu překvapili.

image.jpeg

Tak takovejhle dárek bych si taky nechal líbit 🙂

Jen ty černý ohavnosti na nárazníku mi tedy nesedí - to je úlitba americkým předpisům? 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ten nárazník mi nevadí a tak nějak beru, že k tomu patří. Dnes jsme odpoledne zajeli na kafe, výlet celkem 25km. Děti mi koupily bekovku a Ray-Bany, prostě kabriostájl 🙂 

Jeli jsme max 90km/h, což je na ty naše okresky ok, ale ostatní kvůli vám brzdí, blikají na vás, ukazují palec nahoru, prostě dneska  jsme aspoň 5-ti lidem udělali pěknej den a u kavárny pokecali asi 20 minut s cizíma lidma.

Nic pro introverty 🙂 

IMG_1819.jpeg

• Like 5
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...