IzTaPa Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Nevadí, jedeme dál jaká máš tedy rozpočet?Kolem tech AP RO chrono, vyse uz bych jit nechtel..Uvazoval bych spise o Credorech, ale (polo)barkace GS mi moc nesedi - chci klasicke mechaniky...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) Já bych bejt tebou šel do Royal Oaků. Další zajímavou volbou by mohly být Defy, jen už je možná vylučuje velikost (i když Chopardy jsou vlastně taky 44) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 JLC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Bell&Ross, ale ty jsou asi hodně levné v porovnání s výše uvedenou smetánkou, ale mi se přesto líbí. https://www.bellross.com/our-collections/Instruments/br-05/br-05-chrono/BR-05-CHRONO-BLUE-STEEL-STEEL-BRACELET Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Podle mě ultimátní a nafurt musí být z nějaké řady, co si drží jeden ksicht napříč generacemi. A kde je naděje, že si stejný ksicht jen s mírnou evolucí udrží i dál. Když se řekne Defy, vždycky mi v hlavě vyskočí ty barevné modely z minulé dekády (jo měl jsem je taky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) Musim uznat, ze ty nejlepsi tipy podle me uz padly. AP, VC, GO, tomu se tezko konkuruje. Napadly me jeste JLC Master Chrono, ale ja osobne bych na nich nepokousal ty hranaty pushery a postradal bych integrovanej tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: @Roland Sands byl rychlejsi, zatimco jsem hledal Portuguese classic chrono Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 1 minutou, sashator napsal: Já bych bejt tebou šel do Royal Oaků. Další zajímavou volbou by mohly být Defy Defy jsem mel na ruce, ackoliv maji 44mm, nejak mi pripadaji moc velke... před 8 minutami, Roland Sands napsal: JLC na obrazku super, ale na ruce strasne dedkovske, tak starej paprda jeste nejsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Audemars Piguet Roal Oak Chrono (bud 41mm nebo 38mm) Chopard Alpine Eagle XL Chronograph Breguet Type XXI 3817 Bulgari Octo L'Originale 102859 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) To máš pravdu, zrovna malý nejsou. Ale narovinu- sám víš, že ti tu už asi nikdo nedá tip na něco, o čem bys nevěděl ....jo a ty Octa jsou krásný (i to El Primero uvnitř je fajn), ale nevim jestli jsou to hodinky 24/7 Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 7 minutami, Karussell napsal: Musim uznat, ze ty nejlepsi tipy podle me uz padly. AP, VC, GO, tomu se tezko konkuruje. Napadly me jeste JLC Master Chrono, ale ja osobne bych na nich nepokousal ty hranaty pushery a postradal bych integrovanej tah. Edit: @Roland Sands byl rychlejsi, zatimco jsem hledal Portuguese classic chrono me se libi i IWCcka yachty, ale ty chrono cudliky u nich vypadaji jak obraceny bravafky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Pokud jsi dělník kapitalismu, tak ty AP mají koule. Pokud jsi jen pomocný dělník kapitalismu, tak bych zvážil Zenith El Primero, trikolóru na tahu. ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Ingy jsou taky pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Podle mě ultimátní a nafurt musí být z nějaké řady, co si drží jeden ksicht napříč generacemi. A kde je naděje, že si stejný ksicht jen s mírnou evolucí udrží i dál. Když se řekne Defy, vždycky mi v hlavě vyskočí ty barevné modely z minulé dekády (jo měl jsem je taky).Souhlasim, nemam rad ty divociny, co z historickych modelu jsou nektere znacky schopne udelat, aby to plne ‘vytezili’. Proto treba nechci moc el primero - tech variant, vsetne doutnikovych ve zlate, uz je na muj vkus prilis Uvazol jsem i o A384, ale opet stejna story - ‘tezi’ to ma maximum s barevnyma variantama Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Omega se též snaží vytěžit z Moonů co se jen dá, takže sem nového Snoopyho ani dávat nemusím: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nicméně neotřelé a přesto univerzální jsou třeba Polo od Piaget: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Z levnějších třeba C.F. Bucherer Manero: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pilotky od Zenithu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nebo PAM Luminory, ale ty už budou asi velký: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 3 hodinami, IzTaPa napsal: ty by se mi libily, ale ackoliv jsem trochu lepe placeny delnik kapitalismu, stale jsem jenom ten delnik... Hodinky v tvojom výbere sú skutočne "delnícke" U mňa z APčiek vedú Code 11.59 chronograph a pri skromnejšom rozpočte by som išiel znovu do Ulysse Nardin Diverov - hodinky, ktoré sú za mňa top v danej cenovej kategórií. ... ale ako sa hovorí, 100 ľudí, 100 chutí a ani neviem, čo teraz fičí v robotníckej triede Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 2 hodinami, IzTaPa napsal: me se libi i IWCcka yachty, ale ty chrono cudliky u nich vypadaji jak obraceny bravafky Tak zase mit moznost si sahnout kdykoliv pres den neni spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Czapek Faubourg de Cracovie Panda Bleu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Chrono Suisse Mecanica. Netuctový, jinaký. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.suissemecanica.ch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se