papun Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Díky, ale už to řešit nebudu. Zítra snad dorazí balíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Je doma. Jsem moc spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Akorát mám jednu výhradu. Na to, že to je Švýcar a ETA, tak seřizování, tak aby minutová ručička seděla na index je naprostý porod. Nemáte nějakou fintu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Moje biele kvarcky. Nema ich vela ludi, ale mne sa najviac pacili v bielom prevedeni, tak som ich zobral: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Bílé jsou moc hezké, ten cifr má krásný brus. Ale je to pro takové ty elegány . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Čo si myslíte o tejto mint green edícií ? Za mňa pekná kombinácia aj keď dúfam, že ten hype okolo tiffani green čoskoro pominie. T137.410.11.091.01_2_clipped_rev_1_1000x.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 @jusmi moc pekny, je to verze 35 nebo 40mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 před 57 minutami, cityfly napsal: @jusmi moc pekny, je to verze 35 nebo 40mm? Ta vacsia, 40mm. Na moju ruku by to mohlo byt tak o 2mm mensie, ale 35 je uz prilis malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Nemám je moc dlouho, ale jsou fakt boží. A ten pevný první článek, aspoň teda na mojí ruce způsobuje to, že hezky sedí a netočí se na ruce. No a to jak ten narámek hazí odlesky je luxus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 TISSOT PRX AR No Second hand edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Super! Ptal jsem se výše ale zapadlo to. Na kolik vyšla tahle úprava? Esli to není tajný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 58 minutami, klobadysek napsal: Super! Ptal jsem se výše ale zapadlo to. Na kolik vyšla tahle úprava? Esli to není tajný. cau nn tajny to neni. AR delali v https://prazskehodinarstvi.cz/ a rikaji si za to myslim kolem 2,5k takze jsem zvojnasobil cenu hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 borci, mate nekdo PRX Powermatic 80 GREEN DIAL? prosim fotku na prirozenem svetle. videl jsem ze cifr jde lehce do fialova, cerna, zelena a to se mi libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 (upraveno) Včera si moje nová chronomagorka šla vybrat potápky do Koscomu a přinesla tohle, s tím, že nešlo odolat. 35mm nepřicházelo vůbec v úvahu. Je nadšená... Upraveno 5. února 2023 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 PRX Powermatic 80 v 35 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 V 15. 3. 2023 v 15:27, Ohm-Aztec napsal: PRX Powermatic 80 v 35 mm. Už druhej den hledám někde nějaký info a nikde nic. Tak jako děje se to už nebo jak? Na to čekám 3 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 https://www.fratellowatches.com/ifl-watches-turns-up-the-grail-volume-with-their-limited-edition-tissot-prx-galaxy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Pridam sem aj ja svoje automaticke modrasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Další foto PRX Powermatic 80 v 35 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se