watchboy Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Reminek urcitě měnit nemusíš, nevím kde si takovou informaci vzal? Těžko říct jestli to za to stojí, jak pro koho ale tak mě třeba záleží na hodinkách nebo např na tom aby mi oblek padnul, proto si ho vždy nechám raději ušilt, pro někoho je to plýtvání peněz a radši si za ty peníze koupí třeba nové hry na xbox nebo cokoliv jiného. LHC jsou super hodinky, neuděláš s nimi ostudu a navíc jsou větší což si chtěl. Orisky jsou podle mě o poznání lepší, ale zase na ruce působí menším dojmem, ale zase je to větší stylovka, já nevím kolik ti je tedy let, ale já jsem ještě “mladý ucho” takže bych šel do kvalitnější stylovky a připlatil bych si, ale každý to má jinak, takže ani s LHC chybu ani ostudu rozhodně neuděláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Oris Aquis jsou top...moje modly ikdyž v automatu takže za mě rozhodně Oris. Ty longiny se mi líbí až ten novější model..tyhle moc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Tak Orisky jsou bohužel prodány, což bylo jasné že to bude otázka chvilky. Zbývá LHC, ale ani to není úplně špatná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Před hodinou, pantauleo napsal: Ještě koukni na rozdíly: Oris mají keramickou lunetu, LHC jen kov. Oris mají zúžený tah, LHC naopak stejně široký (to se třeba líbí mně). Oris mají kalibr 733, 26 kamenů, kmity 28 800 a rezervu 38 hodin. LHC kalibr L888, 21 kamenů, kmity 25 200 a rezervu 64 hodin. Myslím, že aj LHC majú keramickú lunetu ... či sa mýlim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 (upraveno) @Pán časumýlíš se. Tyto staré LHC o kterých se tu bavíme mají bohužel kovovou lunetu. Ty nové LHC mají už keramickou lunetu ale taky už stojí okolo 40 k to je vidět už z fotek, že je to kovovka Upraveno 3. února 2021 uživatelem watchboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Právě teď, watchboy napsal: @Pán časumýlíš se. Tyto staré LHC o kterých se tu bavíme mají bohužel kovovou lunetu. Ty nové LHC mají už keramickou lunetu ale taky už stojí okolo 40 k Tak som o kúsok vzdelanejší ... ďakujem, to som netusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 před 5 minutami, Pán času napsal: Myslím, že aj LHC majú keramickú lunetu ... či sa mýlim? Keramickou mají ty novější bez zdvojených indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 před 2 minutami, pantauleo napsal: Keramickou mají ty novější bez zdvojených indexů. Dík za info, evidentne mám veľké rezervy, musím viac študovať. Toto som fakt netušil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 @Pán časuto poznáš hned na první pohled i z fotky. Chce to vycvičit oko, ale žádný učený z nebe nespadl, a vždy se můžeš přiučit něčemu novému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vfrmen Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Jj jak napsal ze se nekdo ozval tak jsem tusil ze budou pryc nevadi asi vyberu neco z tech levnejsich a novejch a postupem casu se budu splhat vys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vfrmen Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Pripadne se me zamlouvaj aji tady ty: https://www.mojecertina.cz/aqua/certina-hodinky-c07-111-c032-407-11-051-02/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Tak to už si se zase dostal o dvě třídy níž, je to Certina a baterka, to už jdi raději do těch LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vfrmen Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 mely by to byt automaty ne baterkace pokud dobre vidim a chapu ne?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Vem tyhle Wardy a zapomeň na chronomag. Budeš spokojenej parchant! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Neřekl bych že tyhle Certiny jsou o dvě třídy níž než tamty Longiny... O třídu jo, ale o 2 asi ne... Ale to jsou věčné diskuze o prestiži ne u úrovni značek. Každý to vidíme subjektivně, podle sympatie k te té které značce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vfrmen Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 @shewcza jsou pekny ale na me bohuzel moc maly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Tady máš ty Certiny ve výroční edici a levněji (jsou to automaty, baterkové jsou levnější) https://www.hodinky.cz/hodinky/certina-ds-action-diver-automatic-c032-407-17-051-60-60th-anniversary.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Nejsou malé ani na 22cm ruce, jen chceš mít velké hodinky na malé ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Hoši hoši, na ty certiny jsem dával odkaz už na první straně. Jsou to pěkné hodinky, ale mají hliníkovou lunetu, což je teda trochu mínus, ale žádná tragédie. Nicméně než Certiny bych vzal raději rovnou ty Tissoty, nejlepší cenu jsem nehledal https://www.helveti.cz/tissot-seastar-1000-automatic-silicium-t1204071104101 Ty Wardy C60 Trident jsou tady strašně provařené, já bych je nechtěl už jen proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 před 14 minutami, tombas napsal: Hoši hoši, na ty certiny jsem dával odkaz už na první straně. Jsou to pěkné hodinky, ale mají hliníkovou lunetu, což je teda trochu mínus, ale žádná tragédie. Nicméně než Certiny bych vzal raději rovnou ty Tissoty, nejlepší cenu jsem nehledal https://www.helveti.cz/tissot-seastar-1000-automatic-silicium-t1204071104101 Ty Wardy C60 Trident jsou tady strašně provařené, já bych je nechtěl už jen proto. Za 700€ za ktoré sú zohnateľné si tiež myslím, že to je v pohode kauf. A pri 80 hodinovej rezerve chodu nezastanú ani pri nie každodennom nosení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se