Přejít na obsah

Univerzální hodinky (15.000-20.000,-Kč)

Doporučené příspěvky

Reminek urcitě měnit nemusíš, nevím kde si takovou informaci vzal?

Těžko říct jestli to za to stojí, jak pro koho ale tak mě třeba záleží na hodinkách nebo např na tom aby mi oblek padnul, proto si ho vždy nechám raději ušilt, pro někoho je to plýtvání peněz a radši si za ty peníze koupí třeba nové hry na xbox nebo cokoliv jiného.

LHC jsou super hodinky, neuděláš s nimi ostudu a navíc jsou větší což si chtěl. Orisky jsou podle mě o poznání lepší, ale zase na ruce působí menším dojmem, ale zase je to větší stylovka, já nevím kolik ti je tedy let, ale já jsem ještě “mladý ucho” takže bych šel do kvalitnější stylovky a připlatil bych si, ale každý to má jinak, takže ani s LHC chybu ani ostudu rozhodně neuděláš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, pantauleo napsal:

Ještě koukni na rozdíly: Oris mají keramickou lunetu, LHC jen kov. Oris mají zúžený tah, LHC naopak stejně široký (to se třeba líbí mně). Oris mají kalibr 733, 26 kamenů, kmity 28 800 a rezervu 38 hodin. LHC kalibr L888, 21 kamenů, kmity 25 200 a rezervu 64 hodin.

Myslím, že aj LHC majú keramickú lunetu ... či sa mýlim? 😮

Odkaz ke komentáři

@Pán časumýlíš se. 
Tyto staré LHC o kterých se tu bavíme mají bohužel kovovou lunetu. Ty nové LHC mají už keramickou lunetu ale taky už stojí okolo 40 k

to je vidět už z fotek, že je to kovovka

Upraveno uživatelem watchboy
Odkaz ke komentáři

Právě teď, watchboy napsal:

@Pán časumýlíš se. 
Tyto staré LHC o kterých se tu bavíme mají bohužel kovovou lunetu. Ty nové LHC mají už keramickou lunetu ale taky už stojí okolo 40 k

Tak som o kúsok vzdelanejší ... ďakujem, to som netusil 🙂

Odkaz ke komentáři

Neřekl bych že tyhle Certiny jsou o dvě třídy níž než tamty Longiny... O třídu jo, ale o 2 asi ne... Ale to jsou věčné diskuze o prestiži ne u úrovni značek. Každý to vidíme subjektivně, podle sympatie k te

té které značce. 

Odkaz ke komentáři

Hoši hoši, na ty certiny jsem dával odkaz už na první straně. Jsou to pěkné hodinky, ale mají hliníkovou lunetu, což je teda trochu mínus, ale žádná tragédie.

Nicméně než Certiny bych vzal raději rovnou ty Tissoty, nejlepší cenu jsem nehledal

https://www.helveti.cz/tissot-seastar-1000-automatic-silicium-t1204071104101

Ty Wardy C60 Trident jsou tady strašně provařené, já bych je nechtěl už jen proto.

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, tombas napsal:

Hoši hoši, na ty certiny jsem dával odkaz už na první straně. Jsou to pěkné hodinky, ale mají hliníkovou lunetu, což je teda trochu mínus, ale žádná tragédie.

Nicméně než Certiny bych vzal raději rovnou ty Tissoty, nejlepší cenu jsem nehledal

https://www.helveti.cz/tissot-seastar-1000-automatic-silicium-t1204071104101

Ty Wardy C60 Trident jsou tady strašně provařené, já bych je nechtěl už jen proto.

Za 700€ za ktoré sú zohnateľné si tiež myslím, že to je v pohode kauf. A pri 80 hodinovej rezerve chodu nezastanú ani pri nie každodennom nosení 😄 😄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...