Coolidge Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 (upraveno) @AndyAaronnejsou moje, čorl sem je tatikovi A ano , sou to 42 mm, na me velky... Jako na prvni dobrou za dvojec cajk.. ale vzal sem je pod makro a tam uz to takova hitparada neni... chlupaty a dodreny rucky, indexy mazly temperama, kery sou obcas nekde jinde nez maji byt... a ty nozky sou teda pekne ostry .. jako ze hrany pekne rezou do ruky Upraveno 29. března 2021 uživatelem Coolidge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Takže v podstatě něco, co mnozí nejen v makru, ale někdy i při pohledu 1:1, zažili u tuzemského "prémiového" výrobce? Je to samo sebou nadsázka, ale ne až tak nadsazená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 No nekde ten rozdil cen mezi pilotkama za 2k a 20k musi byt videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Jedna slovutná značka je expert na defekty barvených ručiček A jeden záběr z videa od Bruce Williamse na YT U hodinek za 2000 by mě to netankovalo, u výše zmíněné předražené bídy ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Rolex to vyreklamuje, když to budeš chtít řešit. Zkus ten stejný postup u Číňana, docela by mě zajímala jeho reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 V prvé řadě by takový hnůj neměli pouštět ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Tak je jen dobre, ze hodinky za 100nasobek muzes reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Stát se to může, ale v dobrých rodinách se to gentlemansky vyřeší. Nechci se pouštět do debaty cena/kvalita. Ať si každý kupuje co chce. Já Vám vlastně fandím, taky bych si chtěl tímhle umět ukojit touhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Když nejsi spokojen se zbožím od Číňana, obvykle hned posílá nový nebo vrátí prachy. Hlavně aby dostal svých pět hvězdiček na feedback.Nevím, jak je to s reklamacemi u Rolexu, ale už jen to, že se před nimi musíš plazit po kolenou, aby ti ty hodinky za pár let vůbec prodali, mě moc velkou důvěrou nenaplňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 5etter: No a to je právě ta přidaná hodnota! Si představ, že by každý somrák z ulice vlezl do hodinářství a koupil si roleksky jaké chce. Jen tak. To nejde! To není jak nakupovat u číňana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 nechtěj z ruky, kurvy čínské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Pokus o tzv. travexovku. Neumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Sem to začal sledovat, ne snad kvůli hodinkám, ale dobře tady hlásíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 A jedna profanni, oranzova potapkam slusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 V 31. 3. 2021 v 22:42, lub napsal: To je dobře lube, že si vedeš deník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 V 30. 3. 2021 v 8:14, nooski napsal: Jedna slovutná značka je expert na defekty barvených ručiček Tak jsem v prostých podmínkách zkusil, jak to taky vypadá zpod mezikroužků. Myslím, že v rámci kategorie slušný. Ten červený bodík na vteřinovce má mým odborným odhadem 0,65mm. před 1 hodinou, travex napsal: To je dobře lube, že si vedeš deník. Je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Pěkné makro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 zkusil jsem zulu, co byl v balení s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Moc to neladí, co? Se divím, že k tomu dali zrovna tuto kombinaci. Asi řemen moc nešel na odbyt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se