Lukáš3 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Na pohodu pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Drsný! Takže už zbývá jediná otázka: labutě nebo střelnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Je ta luneta aspoň podsvícená? Teď sem kupoval klávesnici a myslím, že tam jdou zvolit přesně ty samé barvy. A dokonce to prý umí rozsvítit část kláves tak, a další části jinak. Ale jo, aspoň je tu trochu prdel teď po obědě. Už jsem je kukal na alíku ale nemohl jsem v popisku nikde najít co je tam za strojek. Je tam kompletní specifikace (style: luxury, atd...), ale to tam chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Jj řetízkáče, labutě, střelnici... Všechno máme... Musím ještě sehnat starýho Éčkovýho mergla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Tak ony ty originální Rolex Daytona Rainbow jsou taky pořádné peklo, tak dobré pro Kočku....prostě poctu je potřeba dát všem variantám v rámci korektního jednání a inkluze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 1 minutou, Snekofon napsal: Tak ony ty originální Rolex Daytona Rainbow jsou taky pořádné peklo, tak dobré pro Kočku....prostě poctu je potřeba dát všem variantám v rámci korektního jednání a inkluze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Tohle je fakt peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Si říkám, jak to Ti asiaté dělají, Rolády dají dokupy démanty periodicky na 36ks hodinek, aby byly v dokonalé barvě, kvalitě, a čistotě, a tihle to sekají za 89USD, jeden za druhým, a až oči přechází! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Kdyby ta luneta blikala a delala ruzny svitivy efekty, bylo by to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 este studene od postaka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Před hodinou, Plattfuss napsal: este studene od postaka... ...150tkové pozdro jako z Amfíbijí vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 3 hodinami, Plattfuss napsal: este studene od postaka... Tvl, nene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 @Plattfuss že se nestydíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 43 minutami, Bert napsal: @Plattfuss že se nestydíš. a pritom som tak dlho sekal dobrotu a takto sa zas spustit... chronokarmicky armagedon ... ale ja zas tu cinu zlahka ponosim a v ramci financne nenarocnej osvety posuniem v rodine nejakemu pubertakovi na "rozbijacku"... nech si dorast zvyka na hodinky a idealne mechanicke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 @Plattfuss Ach jo, co já Ti mám na takhle opravdu vtipný a sebezpytný koment napsat. Vždyť já ani nemohu hřímat v zastoupení designérů Doxa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 ... sem spíš zvědavej, jestli Číňané ctí tradici a budou vypadávat barvičky, jako u Doxy originál ® Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Pche, vy tu utrácíte závratné částky za jakési adidasky, paganiny, hajdaly a svaté martiny. Děte k šípku s takovýma hodinkama snobáci, nechte si vaše předražené pozlátko. Mně dnes došly naprosto luxusní pilotky 42mm. Stály 80 vočí. A jdou! A z číny 13 dní doprava. Sice teda nevím co s nima budu dělat, ale asi je budu nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 V 17. 12. 2021 v 15:26, Plattfuss napsal: este studene od postaka... Tvl, ted jsem zvedavej na rekci Doksařů z vlakna: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 8 hodinami, JanKuc napsal: Pche, vy tu utrácíte závratné částky za jakési adidasky, paganiny, hajdaly a svaté martiny. Děte k šípku s takovýma hodinkama snobáci, nechte si vaše předražené pozlátko. Mně dnes došly naprosto luxusní pilotky 42mm. Stály 80 vočí. A jdou! A z číny 13 dní doprava. Sice teda nevím co s nima budu dělat, ale asi je budu nosit. Chce se mi zvracet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Proč sem lezeš, když máš špatné trávení!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se