Beet Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 (upraveno) Chlapi, co vás vede k tomu vozit na kole mechanické hodinky? Tohle jsem nikdy nechápal asi jako nosit mechanické hodinky na běhání. Upraveno 29. března 2021 uživatelem Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Na krosku bych je nebral, ale na silnici v pohodě. Ty SKX přežily i pád ve velké rychlosti. Jsou to sportovní hodinky splňující ISO normu, musí něco výdržet a když byly na ruce, tak jsem je tam nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 mě k tomu vede touha vidět čas, a mít z nich radost, stejně jako při běhu je nosím a při plavání. ale předpokládám, že ta otázka směřovala na opotřebení. jsou to stroje na používání, takže se opotřebovávají, taky mohou ležet v trezoru a budou se taky opotřebovávat, akorát jinak. chci si je užívat, takže si je užívám a až přestanou jít tak se oservisují a třeba půjdou dál. nebo taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Je to evidentně na vkusu každého sou... Každý to evidentně máme jinak. Já např. používám do terénu kolo horské a na cestu kolo silniční. Stejně tak to mám s hodinkama. Na sport používám Garminy, na práci na zahradě mám tooly a všude jinde se kochám mechanikama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Beete já to mám třeba tak, nějaké hodinky nosit musím...bez hodinek jak bez ruky. Jo, mám na sport a práci staré Suunta, ale nenosím je rád. Pořídil jsem Apple Watche, supr, nadšenej. Ale ty hodinky jsou tak chytré, že je škoda je nenostit, pozbývá smyslu je mít. Taky nejsou moc odolné, kdyby přišlo na pády a podobně. Tak jsem je pustil a pořídil chytré G-Shocky. Ale ty zase ležely na poličce, protože v maximální možné míře chci nosit svoje mechaniky. Takže jsme tak, kde jsme byli...je jich škoda, aby jen ležely a bral bych je prakticky jen na kolo. Já jezdím horáka, takže tady je obava o strojek na místě. Na tahu to nejde, moc se klepou a riziko poškození stoupá. Taky to není na kole moc pohodlné. Na hardu, gumě, Erice to už jde, ale nebaví mě to furt přezouvat, protože normálně je nosím na tahu. Řešení je jezdit úplně bez hodinek, ale to mi nejde, nějaké hodinky na ruce potřebuju. Takže ty staré Suunta...nebo pořídit něco poplatného době. Ale to se točím v kruhu. Takže u mě to kazí ten bajk Kdybych jezdil silnici, tak to vůbec neřeším a jezdím se Sinnama. Plavání, hory, lesy, to všechno zvládnou Sinny. Chytré funkce jsou fajn, ale stejně to všechno nahradí telefon, který mám tak jako tak u sebe (krom plavání teda). Navíc stejně je to jen informativní, žádný trénink podle toho nenastavuju. Pro opravdové běžce, plavce, cyklisty to je jiná písnička. Ale pro nás kochače a hobíky to moc smysl nemá. Takže ve zkratce. Já bych mechaniky klidně na kole vozil, protože proč ne...jsem na ně zvyklý a nic víc nepotřebuju. Ale na toho horáka to není úplně ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 ja teda alpinisty beru jak na kolo tak na beh a vlastne na vsechny aktivity. az celkem nedavno jsem si poridil jeste jedny levne baterkace, na sekani, kopani, mlaceni kladivem a tak, abych nemusel hodinky schovavat do kapsy. garminy na sport nosim tez, ale jen jako sporttester na druhe ruce... na kole na riditkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Jak je vidět, každý to máme jinak. Já třeba dvoje hodinky na sobě nesnesu a tak na sport prostě beru jen Garminy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Bez mechanik na ruce to prostě není ono. A na asfaltu se jim nic nestane. Navíc už mám vypěstovaný podvědomý reflexy, že je mám na ruce, tak když to víc drncá, tak se chytnu prstama a odpružím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 V 29. 3. 2021 v 11:58, Beet napsal: Já třeba dvoje hodinky na sobě nesnesu a tak na sport prostě beru jen Garminy. Rozšířit Proto razím teorii, že sporttester nejsou hodinky. Já vlastně asi ani nevím, jak na garminu po spuštění aktivity vyvolat obrazovku s hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Kurnik chlapi. Na kole honíte každý gram váhy, karbonová kola, karbonová řidítka a tak. A pak si vezmete zbytečných 200g na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Jak kdo, @Beete Na běhání jsem si brával Orient Ray, aby se pořádně natáhly, otřesy při běhu pobírá spodek a v rukou jich moc není. Jinak viz moje fotky tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Beete, já to teda vůbec neřeším. Vezmu si na co mám náladu a jedu. Je mi jedno jestli je to Omega, Applewatch nebo cokoliv jiného. Beru to tak, že hodinky jsou určené k používání za všech okolností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Já na kole nesportuju, jenom jezdím do práce. Takže můžu automaty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kvůli bezpečnosti preferuju výraznou barvu ciferníku a před nočním návratem z odpolední směny nasvítím lumi, abych byl na silnici vidět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Hodinky se nezapočítávají do gramáže kola. To je nutný vybavení, bez kterýho se správnej chronomagor na cestě neobejde, ať už jede kamkoliv a za jakýmkoliv účelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 @5etter jeste by to chtelo nejakej blikavej lum na zada jinak moc pekny oranzady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 ted kdyz premyslim nad beetovou poznamkou o vaze a vidim 5etterovy monstra, doslo mi, ze takove hodinky na leve ruce vyvazuji vahu zvonku, ktery je na prave strane riditek, takze je jezdec s kolem v rovnovaze a harmonii! hodinky jsou tedy na kole naprosta nutnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Ale my co na kole zvonek nemáme a na řidítkách máme jen garminy skoro ve středu řidítek, tak naopak nic vyvažovat nepotřebujem. Tak teď už tomu rozumím, proč ty hodinky na kole vozíte a já ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Garmin je těžší než hodinky. Navíc kolo je od přírody stroj nevyvážený, kazeta, převodníky, šaltry jsou napravo Kompenzuje to Cannon s Lefty. Jinak hodinky na tahu na kole nevozím, protože bych ho musel mít fest utažený, aby hodinky nesjížděly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Když se jdu sportovně projet, neberu hodinky žádné, případně lehké plastové digitálky od Casia. Ale na cestu so práce vyrážím v těch hodinkách, které zrovna nosím.Ad absence zvonku, za to bych vraždil. Na silnici budiž, ale na cyklostezce nebo v přírodě, kde potkáváš lidi, děti, psy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Když tak o tom přemýšlím, tak jsem měl zvonek na kole naposledy někdy v páté třídě základní školy a to bylo ještě za totáče. Po cyklostezkách s lidma moc nejezdím a když už, tak si zařvu, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se