nooski Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Na kole je stejný jen rám, vidle, hlaváč a sedlovka - ta je mimochodem Campagnolo Chorus. Jeden z prvních upgradů, který jsem za brigádu kolu dopřál, původně bylo na Aksiích a Campě Xenonu Já dnes otestoval nové gumy, jedou hezky, ale jsem zvědav, jaká bude odolnost vůči defektu. No a na ruce oblíbená červená Casia. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 nooski, co je to prosím za casio model? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 aq-s800w-4b lehoučké, přesné, solární a odolné. Přežily se mnou nejhorší pád na kole s trochou odřenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 To je hrůza, člověk už ani na těch vyjížďkách nemá od hodinek klid, jakože nezapomenout foto do tohodle vlákna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Velikonoční cyklistika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Taky se chystám s něčím přispět ale zatím je na mě moc zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) Tak zima, povídáš... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Paráda! Já byl včera. Zrovna teď nám tady na Plzeňsku padá sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Japonsko Italská symbióza, dnes po robotě snad na chvíli zase vyrazím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 dneska SOčka, abych trošku podraždil kolečka a perko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Včera se mnou překonaly 2tis. km od začátku roku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Nooskiho jsem nepotkal, takže jsem ten strašnej kopec šlapal zbytečně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 39 minutami, 5etter napsal: Nooskiho jsem nepotkal, takže jsem ten strašnej kopec šlapal zbytečně. přijels na mohylu přes bílý karpaty ze slovenska, nebo kdes cestou potkal strašnej kopec? sory to jsou blbý kecy vod člověka kterej dneska vyjel z poříčí do kohótek a teď si léčí rány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Hele on každý kopec může být strašný, záleží jak se jede rychle a s kým It never gets easier, you just go faster. Já jsem dneska kaput, žeru paralen a čumím z okna jak je krásně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 11. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 dneska mechatronika a novy slapatka, jinak bych dcerusku na kolo nedostal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Konečně žena uznala že nezmrzne, tak vyrážíme. Na kořeny a kameny jedine elektroniku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Jeste dozadu deti, mozna manzelku, kocky a mam na jedny fotce vsechny nejoblibenejsi.. veci:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se