Kalifx Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 slepota Ale človíčku zlatá, to je přece věčný úděl lidstva - celoživotní slepota . My kreacionisté můžeme alespoň doufat, že vše potřebné uzříme několik sekund po odchodu na věčnost...
mars65 Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 Ale človíčku zlatá, to je přece věčný úděl lidstva - celoživotní slepota . My kreacionisté můžeme alespoň doufat, že vše potřebné uzříme několik sekund po odchodu na věčnost... a to si děláš prdel nebo to myslíš vážně???
Kalifx Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 (upraveno) a to si děláš prdel nebo to myslíš vážně??? Co myslíš? Hádej... Upraveno 11. listopadu 2008 uživatelem Kalifx
Cyber Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 (upraveno) Ano právě proto jsem si zvolil onu vsuvku v podobě slova "diják" Slovem packshot můžu označit třeba taky soubor snímků od nové PC hry. Packshoty, alias tabletopy, se fotily před nástupem digitálu na diáky. To jen tak na okraj, aby jsi se trošku zorientoval. Nazývej si cokoli čímkoli, ale nechtěj, aby Tě někdo bral vážně. Packshotem si třeba, pro mě za mě, nazývej soubor pindů na dané téma....nebo nějaké snímky z pubertální PC hry. Upraveno 11. listopadu 2008 uživatelem Cyber
Toams Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 Packshoty, alias tabletopy, se fotily před nástupem digitálu na diáky. To jen tak na okraj, aby jsi se trošku zorientoval. Nazývej si cokoli čímkoli, ale nechtěj, aby Tě někdo bral vážně. Packshotem si třeba, pro mě za mě, nazývej soubor pindů na dané téma....nebo nějaké snímky z pubertální PC hry. a ja som si doteraz myslel, ze snimky z PC hry su screenshoty ... dakujem marsovi/marsu? za rozsirenie obzorov ... mozno sa nakoniec dozviem, nie len, ze som slepy, ale aj ako to odstranit, tesim a budem sledovat tento vyzivny dred aj nadalej ... s pozdravom oddany citatel
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 Zatímco mars tady napindal kýbl sra*ek, tak pár reakcí na mojí první vážně míněnou fotku byl zcela k věci a posunul mě dál. Takže nejsi to ty, emzáku, kdo mě donutil se znovu na fotku podívat a zamyslet. A když už jsme u těch "shotů", tak za tvé kydy tady ti, marťane, posílám virtuální headshot.
Alessio Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 Mimochodem, tady mají opravdu pěkně nafocené hodinky, možná inspirace...? http://www.10k.co.jp/
911 Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 Mimochodem, tady mají opravdu pěkně nafocené hodinky, možná inspirace...? http://www.10k.co.jp/ o tom rozhodne az mars jestli jsou pekne nafocene. a hlavne jestli maji "vyraz"
Alessio Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 o tom rozhodne az mars jestli jsou pekne nafocene. a hlavne jestli maji "vyraz" Nejsem profík, focení nerozumím ale příjdou mi...pěkné :-)
mars65 Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 a ty si myslis, ze takovyhle narcis rozumi ironii...? Nechápu o jaké ironii hovoříš, výraz "packshot" jako soubor fotek z PC hry jsem uvedl jako rozumný výraz po zhlédnutí těch vašich fotek. Jinak se taky tak označují třeba fotky dámských vložek, slev a hrnců co vám zasíraj vaší poštovní schránku. Budu čekat, až mě zase nabrífujete dalším imidž infem.
klobadysek Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Asi tak, prudění na správném místě nikdy není k zahození. Proč? Asi pro to, abychom si vlastně vůbec uvědomili, proč a jak a co vůbec děláme. Nejde vůbec o ponížení toho druhého. Občas je potřeba se soustředit na obsah a ne na formu. Mily Martane, je mi jasne ze nejakych konkretnich rad jak se maji spravne fotit problematicke fotograficke subjekty jakymi jsou treba hodinky se evidentne nedockame. Stejne tak se nedockame prikladu tvych fotografickych vytvoru, ba ani fotografii tvych hodinek - stejne jako diskuterovych. Nesmis se divit, ze nam ho v mnohem pripominas, pusobis jako jeho alter ego tim rozesiranim clenu. Ty fotky mi na zacatecniky vubec nepripadaji spatne, samozrejme maji sve mouchy, ale co by taky clovek cekal na jedno posezeni, ovsem ty jsi zacatecnikem zrejme nikdy nebyl, ze? Cyber tu ochotne z vlastniho casu predal lidem tipy a zkusenosti zdarma - v dnesni dobe vyjimecny pocin (ja si uctuju od ?40 na hodinu vyuky) a pokud tu kolegy pochvalil, tak si pocinal jako dobry pedagog. Ty tu spis pusobis jako demagog nez jako clovek, ktery vi o cem mluvi.
XXXfazerXXX Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Nechápu o jaké ironii hovoříš, výraz "packshot" jako soubor fotek z PC hry jsem uvedl jako rozumný výraz po zhlédnutí těch vašich fotek. Jinak se taky tak označují třeba fotky dámských vložek, slev a hrnců co vám zasíraj vaší poštovní schránku. Budu čekat, až mě zase nabrífujete dalším imidž infem. Vazeny pane,po precteni vasich prispevku v tomto tematu se pokusim rici vam toto-stranky Chronomagu a clenove jsou vetsinou lide,kteri rozumi vecem,kterym se ja venuji pouze jako uzivatel-na vsechny dotazy ,ktere jsem clenum polozil,se mi dostalo kvalitni a ochotne odpovedi-clenove ,ktere zde urazite jsou odborniky na hodinky -vy jste patrne dobry fotograf-ale oni se radi podeli o sve znalosti,narozdil od vas-vlastnim nekolik provozu s ruznym zamerenim,to ale neznamena to,ze budu nazyvat hovnem zde nabizene vyrobky-napriklad ze dreva,protoze mam truhlarnu-zde si clenove pomahaji a proto misto vulgarizmu nabidnu radeji pomoc-je pro me radosti otevirat kazdy den rano tyto stranky a dozvedet se neco od fachmanu a zaroven poradit v tematech me blizkych----to je podstata tehto stranek,kterou jste patrne nepochopil----pokud jste pane fotograf a do dnesni doby jste se s nami amatery nepodelil o nejmensi zkusenost, tak ted uz si vase moudra strcte do p...... S pozdravem MIRU ZDAR Koutna
bandicoot Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Koupil jsem stativ, snažil jsem se o dvoubarevné rozmazané pozadí (ještě to není zcela ono), vaše rady si beru k srdci. Počasí je na prd a bez lamp to asi lepší nebude. Když už naskládám objekt i pozadí, tak mi všechno moje dětičky zboří :-) Škoda, že jsem tam nebyl, lightbrush je super.
XXXfazerXXX Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Koupil jsem stativ, snažil jsem se o dvoubarevné rozmazané pozadí (ještě to není zcela ono), vaše rady si beru k srdci. Počasí je na prd a bez lamp to asi lepší nebude. Když už naskládám objekt i pozadí, tak mi všechno moje dětičky zboří :-) Škoda, že jsem tam nebyl, lightbrush je super. Mas je moc hezky -diky
Tomasek Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Ahoj Cybere, i když se tě tady nějakej trouba snažil otrávit, doufám, že se mu to nepovedlo. A přestože jsem tu nenašel zmínku o workshopu č. 2, pokud by se nějaký konal, velmi rád se ho zúčastním i se svým kompaktem.
Jakubisko Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Workshop take uvitam, jenze co bychom tentokrat fotili?
RomanP Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Workshop take uvitam, jenze co bychom tentokrat fotili? Byl bych nadšeně taky pro. Druhý díl "produktové fotografie", nebo jak se tomu říká ? Exteriér, noční fotky, když je brzy tma ? ???
Toams Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Workshop take uvitam, jenze co bychom tentokrat fotili? tiez som za ... fotit sa da skoro vsetko, workshop vonku by nemusel by zly, ale zase je tam kosa (ten by som nechal na jar-leto), teraz nieco interierove (portret, momentky z akcie alias dokument co vsetko sa vypilo atd. )
filo-boxer Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Omlouvam se, ze to sem davam, ale jak jsem ty fotky na aukru uvidel, hned jsem si vzpomnel na toto vlakno. Nekdy si rikam, na co ti lidi mysli, kdyz ty fotky delaji... Zdroj: http://www.aukro.cz/item581426655_hodinky_...ka_17_4_80.html
Návštěvník Radius Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) Re: Omlouvam se, ze to sem davam, ale jak jsem ty fotky na aukru uvidel, hned jsem si vzpomnel na toto vlakno. Nekdy si rikam, na co ti lidi mysli, kdyz ty fotky delaji... Tak to je moc! Možná k tomu prodává i to kanape... LOL Upraveno 13. března 2009 uživatelem Radius
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se