safi Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Video představující všechny noviny skrz osobnosti hodinářů z firmy. Fakt vtipné . 1 1
Lukyn77 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna nový burgundy bb58 jsou moc pěkný, současně je tedy evidentní jak budou jednou vypadat nové černé bb58, které jsou hodně očekávané ... no a za mě jako majitele stávajících bb58 jsem možná trošku zklamaný, především jsem očekával ještě trošku nižší pouzdro (11,9 vs 11,7mm) a taky díky METAS certifikaci (která mě je osobně k prdu) se zkrátila efektivní doba rezervy nátahu na 65 hod. ... takže největší přínos bude jubilee a nová spona a celkově to budou větší "leštěnky" ... na druhou stranu, staré bb58 vs nové bb58 červené, na tolik úprav najednou by si Rolex ani netroufl Já očekával podle nějakých "pavlačových zpráv" že budou nové Rangery, třeba v menším pouzdře 36mm, ale to byla asi naivní představa (vs. expy 36).
ATOM Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 6:14, safi napsal: Já osobně čekám, kdy Tudor udělá keramické Black Bay a datum a GMT. A stále nic. Akorát mě strašíte rozbitými kusy Rozšířit Mozna uz u Chudoru prisli na to, ze uz lidi prisli na to, ze krehoucke keramicke pouzdro na sportovnich hodinkach typu BB je ptakovina na entou Jinak nova kolekce nic moc, BB68 prerostle, Pelagosy 1000m naprosto zbytecne a GMT furt ne a ne zhubnout 1
MaaBe Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Petronas green na Pelagosoch sa mi velmi páči neviem ako sa presne tá farba volá tak sa ospravedlňujem ak by sa to niekoho dotklo. Škoda že nepredstavili čierne BB58 s keramickou lunetou to by bola raketa
safi Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 7:44, ATOM napsal: Mozna uz u Chudoru prisli na to, ze uz lidi prisli na to, ze krehoucke keramicke pouzdro na sportovnich hodinkach typu BB je ptakovina na entou Jinak nova kolekce nic moc, BB68 prerostle, Pelagosy 1000m naprosto zbytecne a GMT furt ne a ne zhubnout Rozšířit Naopak. Je to genialni vec. Zadny skrabanec a stealth lookale ano. Pocitam s tim, ze jednou to muze nastat
Hector_24 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 6:40, safi napsal: Video představující všechny noviny skrz osobnosti hodinářů z firmy. Fakt vtipné . Rozšířit Hmm Tudor mam rad hlavne kvuli BB a Rangerovi ale tohle mi je mozna uz trochu trapne Ale chapu, ze my "nadsenci / geeks/ šoutouši" do hodinek nejsme ta opravdova cílová skupina a hlavně vůbec nejsme tak důležitý jak si někdy myslíme.. No ale líbí se mi aspoň nové barvy
horskjan Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Teď jsem si všiml jednoho detailu u "nových" BB68 a to, že jako první model z BB řady má non rivet oyster. Možná se pletu, ale takový má snad jen aktuální Ranger... Za mě to vypadá super a mělo by to být (minimálně jako varianta) u všech moderních Tudorů. Jsem prostě jeden z těch, kteří ty fake nýty na náramku nemusí (byť žádný takový náramek nevlastním )... 4
Johanes Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Máš pravdu. Za mě super,ale 43mm je asi už móc. No podívám se na ně zítra v Praze v butiku 1
horskjan Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 6:55, Lukyn77 napsal: nový burgundy bb58 jsou moc pěkný, současně je tedy evidentní jak budou jednou vypadat nové černé bb58, které jsou hodně očekávané ... no a za mě jako majitele stávajících bb58 jsem možná trošku zklamaný, především jsem očekával ještě trošku nižší pouzdro (11,9 vs 11,7mm) a taky díky METAS certifikaci (která mě je osobně k prdu) se zkrátila efektivní doba rezervy nátahu na 65 hod. ... takže největší přínos bude jubilee a nová spona a celkově to budou větší "leštěnky" ... na druhou stranu, staré bb58 vs nové bb58 červené, na tolik úprav najednou by si Rolex ani netroufl Já očekával podle nějakých "pavlačových zpráv" že budou nové Rangery, třeba v menším pouzdře 36mm, ale to byla asi naivní představa (vs. expy 36). Rozšířit Souhlas s Lukášem, postupně se určitě dočkáme celé řady BB58 se změnami, jaké jsou na dnes představených "Burgundy". Změny jsou vlastě identické jako u větších 41mm Monochrome/Burgundy, což je dobře. Pouzdro by určitě mohlo být ještě nižší, ale aspoň těch 0,2mm dolů... Technicky by to pro Tudor neměl být problém, když mají nizoučké BB54. Bych rád věděl, kde je ten důvod - nízké hodinky (při zachování rozumných proporcí) má snad rád každý (já určitě). METAS fajn, ale asi to fakt není nutnost, ale chápu ten trend to nabízet... Rezerva nátahu se mi zdá dostatečná, to stejně jako u loňských BB58 GMT nevidím osobně jako mínus. Pětičlánkový tah s T-Fit sponou super. A za mě ještě jedno velké plus, bílá luminiscence... Každopádně, jako celek se mi tyhle nové BB58 líbí, asi nejvíc z letošních Tudor novinek... Těším se na ně na konci týdne do Ženevy naživo 1
Lukyn77 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 8:43, horskjan napsal: Souhlas s Lukášem, postupně se určitě dočkáme celé řady BB58 se změnami, jaké jsou na dnes představených "Burgundy". Změny jsou vlastě identické jako u větších 41mm Monochrome/Burgundy, což je dobře. Pouzdro by určitě mohlo být ještě nižší, ale aspoň těch 0,2mm dolů... Technicky by to pro Tudor neměl být problém, když mají nizoučké BB54. Bych rád věděl, kde je ten důvod - nízké hodinky (při zachování rozumných proporcí) má snad rád každý (já určitě). METAS fajn, ale asi to fakt není nutnost, ale chápu ten trend to nabízet... Rezerva nátahu se mi zdá dostatečná, to stejně jako u loňských BB58 GMT nevidím osobně jako mínus. Pětičlánkový tah s T-Fit sponou super. A za mě ještě jedno velké plus, bílá luminiscence... Každopádně, jako celek se mi tyhle nové BB58 líbí, asi nejvíc z letošních Tudor novinek... Těším se na ně na konci týdne do Ženevy naživo Rozšířit jen doplním ... já to psal spíše z pohledu stávajícího majitele bb58 a případné úvahy o přestupu na budoucí nový model (a určitě nejsem sám). Nicméně pro nové majitele to bude určitě super model, s doladěnými detaily ... uvidíme ale kdy, že 1
Johanes Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 8:28, horskjan napsal: Teď jsem si všiml jednoho detailu u "nových" BB68 a to, že jako první model z BB řady má non rivet oyster. Možná se pletu, ale takový má snad jen aktuální Ranger... Za mě to vypadá super a mělo by to být (minimálně jako varianta) u všech moderních Tudorů. Jsem prostě jeden z těch, kteří ty fake nýty na náramku nemusí (byť žádný takový náramek nevlastním )... Rozšířit Teď,když nad tím přemýšlím, tak mi příjde, že to udělali schválně, aby jsi je nemohl přehodit na jiný BB,ale snad se pletu..
tommasini Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna BB68 jsem rád, že jsou tak veliky a tím pádem si nemusím dělat hlavu :-). Ale ty polárky mi přijdou skvělý. To nevím jak vydržím. A velikost 39 podle mě super.
horskjan Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 9:02, Johanes napsal: Teď,když nad tím přemýšlím, tak mi příjde, že to udělali schválně, aby jsi je nemohl přehodit na jiný BB,ale snad se pletu.. Rozšířit No, přehazovat to moc nepůjde... BB68 LtL 22mm BB41 21mm BB58/BB54 20mm ...ale na současné BB58 pasuje úplně přesně non rivet tah právě z Rangerů...
Dez123 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Za mě super novinky, polárky od paráda. Za mě lepší novinky jak u Rlx. 1
Salamaster Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 6:03, raduzn1 napsal: Rozšířit Ty červené burgundy jsou
Campino Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 7:48, MaaBe napsal: Petronas green na Pelagosoch sa mi velmi páči neviem ako sa presne tá farba volá tak sa ospravedlňujem ak by sa to niekoho dotklo. Škoda že nepredstavili čierne BB58 s keramickou lunetou to by bola raketa Rozšířit Myslím že Tudor nikdy nedostane keramickú lunetu, to by už bol Rolexa väčší brat to nedopustí 1
Moty Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 1. 4. 2025 v 16:59, Campino napsal: Myslím že Tudor nikdy nedostane keramickú lunetu, to by už bol Rolexa väčší brat to nedopustí Rozšířit Asi myslíš BB, protože Pelagosy jí maj - Ceramic matt blue disc @ATOMProč chudor?
ATOM Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 11:07, Moty napsal: Asi myslíš BB, protože Pelagosy jí maj - Ceramic matt blue disc @ATOMProč chudor? Rozšířit No toz, ze je to takovy chudy pribuzny rolex
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se