dwg Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 2 hodinami, Jarett napsal: Dobrá alternativa k EXP a navíc za dobrou cenu az na tu odsazenou korunku a lumi celkem s prehledem to nejlepsi,co udelali za poslednich 20 let Vzhledem k proporcim pouzdra a tomu ze jsou nositelne i na remenu mi prijde i velikost idealni. Brouseni a fakt, ze jsou relativne placate taky super.. Vzhledem k tomu, ze kazdou chvili cekam telefon na expy mam o cem premyslet ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Tu jsou zive zabery, vypadaji lip nez na renderech: https://www.youtube.com/watch?v=FSdpX246WV8&t=412s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Ja furt nevim, jestli se mi to libi nebo nelibi. Jestli je ta lumi spis zelena, nebo spis bezova "vintage". Koukam na to zleva zprava a nevim. Mit normalne bile indexy a cele to v titanu, jako poradne moderni toolwatche, to by byla parada, kterou by R nikdy neudelal. Black Bay by byly v oceli (BB36/41 a BB58 nebo 41), titan by byla kombinace Pelagos-Ranger. Takhle ocekavam, ze za rok dva prijdou zpatky 39mm Expy a Rangery budou tak nejak upozadene. Ale jinak to maji kluci rozdane hezky (BB36, Exp36, OP34/36/41 a Ranger 39). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Po shlédnutí videa musím říci, že to jsou proper tool hodinky. Celobroušený povrch, perfektní čitelnost. Škoda, že už mám Tudor slot zabraný steelama. Jediný problém vidím v tom, že z jednoho úhlu vypadají tak trochu dědkovsky.... ale je to jen jeden úhel.. Upraveno 8. července 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Ty hodinky jsou racionálně bez chyby. Pro většinu rozumná velikost (která doplňuje Tudor/Rolex portfolio), parádní strojek osvědčený u BB58, dostatečná WR 100 m (ale nechápu, že když už i BB36 mají WR 150 m, tak proč ne tady), nekonfliktní vzhled, skvělý tah se super sponou a klenutý safír... Ale když se na ty hodinky podívám subjektivní optikou, tak by se mi víc líbily v 36 mm, bez té červené na vteřinovce a s leštěnými boky a lunetou. Jenomže to by pak byly BB36 za ty samé peníze a "jenom" s etou neprodejné. Upraveno 8. července 2022 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Uprimne je to pre mna velke sklamanie, BB Pro stoja za to a posunuli Tudor dalej, toto su nevyrazne hodinky, dizajn z roku 1940, absenciu datumu neodpustim, jedine co to zachranuje je cena, ktora je za inhouse naozaj luxusna, ale osobne by som ich nekupil ani za polovicu, skratka na takychto hodinkach ja osobne nevidim absolutne nic oku lahodiace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Já v tom vidím Davosa North Pole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Všechno dobrý, až na ten číselník a ručky, ovšem to je čistě subjektivní, takže za mě palec nahoru za hodinky jako celek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Jak se divam na to video, tak by se mi vic libily v 36mm nez v 39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 3 minutami, ensi napsal: Jak se divam na to video, tak by se mi vic libily v 36mm nez v 39. To by se jim tlouklo s bb36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Tak 37mm by taky slo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Ak by to tu náhodou ešte nebolo tak pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 19 hodinami, actionman1 napsal: Ak by to tu náhodou ešte nebolo tak pobavilo anal plug hand? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 jinak ranger je opravdu spousta dobre muziky za velmi prijemny peniz! (ale zabijet northflagy kvuli tomu nemuseli) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 (upraveno) před 7 minutami, jenik77 napsal: anal plug hand? Tak ako bolo pod tým napísané: You cant unsee it now. Upraveno 9. července 2022 uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Racionálně to jsou pěkný hodinky. Líbí se mi kalibr, kartáčování, spona s mikroregulací i tah a cifr bez zbytečnýho povídání. Ručky a indexy už moc ne. Jak jste psali, hodně muziky za málo peněž, což je v dnešní době fajn. Jen mi chybí to první WOW. Myslím, že naživo budou lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 Pouzdro parádní. Tah parádní, jsem zvědavý na sponu. Vadí mi vystouplé sklo a plochý cifr. Barevná kombinace by byla ideál víc retro, krémová se zlatými indexy. Stroj versus cena super poměr. Tak celkově ok, dobrý počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Nuda a šeď, čekal jsem trochu větší propracovanost. Odkaz na expedici je fajn nápad, ale ty hodinky mají společný jen název, což je za mě dost málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se