raduzn1 Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2024 Formex Field Automatic Mahogany Red 41mm.
shewcza Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2024 @Diablo1st ty jsou skvělý, už dlouho je chci zkusit. No vždycky mi do toho něco hodí vidle.
Diablo1st Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2024 @shewcza Ako nie sú špatné, ale mne ten dizajn puzdra a nožičiek až tak nesedí. Tie nožky sú asi jediné, čo by som tým hodinkám vytkol. Na druhú stranu ciferník s aplikovanými indexami je parádny. Troška mi pripomína sarxy.
shewcza Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2024 @Diablo1st já na nich miluju právě to, že jsou jiné. Taky na první dobrou mi ty nožičky nechutnaj, ale jako celek, hodinky vnímám jako velmi zdařilé. Jen mi prosím vysvětli, proč nemají černou datumovku?
Diablo1st Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2024 Tak Jardo, to ti nepoviem, musíš sa spýtať priamo u Biatec-u Mne osobne biela dátumovka vôbec neprekáža, ale je to môj subjektívny pohľad.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se