Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Východ slunce na Milešovce s časem výstupu nahoru 28:01 - měřeno Brew Metric Retro Dial.

Odesláno

Na dnešek jsem vybral jiný, tentokrát spíše letní model. To sice už skončilo, ale radost můžeme mít i na podzim 1e680004ece3c707fe5897100bc7e644.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 27. 10. 2024 v 10:20, _lip_ napsal:

Na dnešek jsem vybral jiný, tentokrát spíše letní model. To sice už skončilo, ale radost můžeme mít i na podzim emoji3.png1e680004ece3c707fe5897100bc7e644.jpg

Rozšířit  

Velmi pěkné :) . Spinnaker se mi jako značka co dělá líbí a jejich hodinky hrají všemi barvami

Odesláno

Jo, ale každý model má něco, co není úplně dotažené, holt se ty ceny někde musí projevit. Třeba tahy jsou všechny hrozně ostré a nemají žádnou lepší mikroregulaci.
Jinak dneska na ruce další, tentokrát GMT Dumas1afcc6ce5c3292020c625159bfc4bfe2.jpg

• Like 1
Odesláno
  V 28. 10. 2024 v 20:22, _lip_ napsal:

Jo, ale každý model má něco, co není úplně dotažené, holt se ty ceny někde musí projevit. Třeba tahy jsou všechny hrozně ostré a nemají žádnou lepší mikroregulaci.
Jinak dneska na ruce další, tentokrát GMT Dumas1afcc6ce5c3292020c625159bfc4bfe2.jpg

Rozšířit  

To už jsou 3. , kolik jich máš ? 😁

Odesláno
  V 29. 10. 2024 v 21:16, Salamaster napsal:
To už jsou 3. , kolik jich máš ?
Ještě by se pár našlo, ale dneska jsem tedy přezul na úplně jinou značku, i když pro tuto velkou a dobře známou myslím dost netradiční model 797fbf86a7e353bd9c2b11080dddc1f8.jpg
  • Like 1
Odesláno

Neodolal jsem a nechal si poslat hodinky italského microbrandu ECHO/NEUTRA. Hodinky s přislušností k dolomitskému štítu AVERAU umístěného nad Cortinou d´Ampezzo v oblasti Cinque Torri mě nemohly nechat chladným. Full lume ciferník,  kontrast černé a bíle, krásně zpracované pouzdro, dýnko, šroubovací korunka. Super hodinky za skvělou cenu na lítačku do hor. Takové italské expy (-: 

IMG_5378.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odesláno
  V 3. 11. 2024 v 15:03, Piplík napsal:

Neodolal jsem a nechal si poslat hodinky italského microbrandu ECHO/NEUTRA. Hodinky s přislušností k dolomitskému štítu AVERAU umístěného nad Cortinou d´Ampezzo v oblasti Cinque Torri mě nemohly nechat chladným. Full lume ciferník,  kontrast černé a bíle, krásně zpracované pouzdro, dýnko, šroubovací korunka. Super hodinky za skvělou cenu na lítačku do hor. Takové italské expy (-: 

IMG_5378.jpeg

Rozšířit  

Moc pěkný! Hodně nezvyklý ručky.. dobrej kup ;) bílej nebo černej tropic bych dal. Jsem tropic lover měl bych se léčit.

Odesláno
  V 3. 11. 2024 v 15:16, Spongebob napsal:

Moc pěkný! Hodně nezvyklý ručky.. dobrej kup ;) bílej nebo černej tropic bych dal. Jsem tropic lover měl bych se léčit.

Rozšířit  

Díky. Gumu mám skoro na všech svých hodinkách, protože ujíždím na vintage diverech. Tady zůstanu u canvasu, rifláku nebo podobného “hadru” (-:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...