Přejít na obsah

Microbrands na ruce

Snekofon

Doporučené příspěvky

V 27. 10. 2024 v 11:20, _lip_ napsal:

Na dnešek jsem vybral jiný, tentokrát spíše letní model. To sice už skončilo, ale radost můžeme mít i na podzim emoji3.png1e680004ece3c707fe5897100bc7e644.jpg

Velmi pěkné :) . Spinnaker se mi jako značka co dělá líbí a jejich hodinky hrají všemi barvami

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, ale každý model má něco, co není úplně dotažené, holt se ty ceny někde musí projevit. Třeba tahy jsou všechny hrozně ostré a nemají žádnou lepší mikroregulaci.
Jinak dneska na ruce další, tentokrát GMT Dumas1afcc6ce5c3292020c625159bfc4bfe2.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 28. 10. 2024 v 21:22, _lip_ napsal:

Jo, ale každý model má něco, co není úplně dotažené, holt se ty ceny někde musí projevit. Třeba tahy jsou všechny hrozně ostré a nemají žádnou lepší mikroregulaci.
Jinak dneska na ruce další, tentokrát GMT Dumas1afcc6ce5c3292020c625159bfc4bfe2.jpg

To už jsou 3. , kolik jich máš ? 😁

Odkaz ke komentáři

To už jsou 3. , kolik jich máš ?
Ještě by se pár našlo, ale dneska jsem tedy přezul na úplně jinou značku, i když pro tuto velkou a dobře známou myslím dost netradiční model 797fbf86a7e353bd9c2b11080dddc1f8.jpg
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Neodolal jsem a nechal si poslat hodinky italského microbrandu ECHO/NEUTRA. Hodinky s přislušností k dolomitskému štítu AVERAU umístěného nad Cortinou d´Ampezzo v oblasti Cinque Torri mě nemohly nechat chladným. Full lume ciferník,  kontrast černé a bíle, krásně zpracované pouzdro, dýnko, šroubovací korunka. Super hodinky za skvělou cenu na lítačku do hor. Takové italské expy (-: 

IMG_5378.jpeg

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Piplík napsal:

Neodolal jsem a nechal si poslat hodinky italského microbrandu ECHO/NEUTRA. Hodinky s přislušností k dolomitskému štítu AVERAU umístěného nad Cortinou d´Ampezzo v oblasti Cinque Torri mě nemohly nechat chladným. Full lume ciferník,  kontrast černé a bíle, krásně zpracované pouzdro, dýnko, šroubovací korunka. Super hodinky za skvělou cenu na lítačku do hor. Takové italské expy (-: 

IMG_5378.jpeg

Moc pěkný! Hodně nezvyklý ručky.. dobrej kup ;) bílej nebo černej tropic bych dal. Jsem tropic lover měl bych se léčit.

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Spongebob napsal:

Moc pěkný! Hodně nezvyklý ručky.. dobrej kup ;) bílej nebo černej tropic bych dal. Jsem tropic lover měl bych se léčit.

Díky. Gumu mám skoro na všech svých hodinkách, protože ujíždím na vintage diverech. Tady zůstanu u canvasu, rifláku nebo podobného “hadru” (-:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...