Kotlick Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Ajo.. ty měděné byly monopusher.. Sere mě ta velikost, 38,5mm je na mojí pracku málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října @Kotlick Díky! Kurono Tokio https://kuronotokyo.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Lew & Huey Cerberus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Duchové se opět blíží, tentokrát na tahu. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října před 1 hodinou, _lip_ napsal: Duchové se opět blíží, tentokrát na tahu. Hezký halloweenský model 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Východ slunce na Milešovce s časem výstupu nahoru 28:01 - měřeno Brew Metric Retro Dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Jaj, koukám, že se nenahrála fotka... tak znovu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Na dnešek jsem vybral jiný, tentokrát spíše letní model. To sice už skončilo, ale radost můžeme mít i na podzim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října V 27. 10. 2024 v 11:20, _lip_ napsal: Na dnešek jsem vybral jiný, tentokrát spíše letní model. To sice už skončilo, ale radost můžeme mít i na podzim Velmi pěkné . Spinnaker se mi jako značka co dělá líbí a jejich hodinky hrají všemi barvami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Jo, ale každý model má něco, co není úplně dotažené, holt se ty ceny někde musí projevit. Třeba tahy jsou všechny hrozně ostré a nemají žádnou lepší mikroregulaci.Jinak dneska na ruce další, tentokrát GMT Dumas 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října V 28. 10. 2024 v 21:22, _lip_ napsal: Jo, ale každý model má něco, co není úplně dotažené, holt se ty ceny někde musí projevit. Třeba tahy jsou všechny hrozně ostré a nemají žádnou lepší mikroregulaci. Jinak dneska na ruce další, tentokrát GMT Dumas To už jsou 3. , kolik jich máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října To už jsou 3. , kolik jich máš ? Ještě by se pár našlo, ale dneska jsem tedy přezul na úplně jinou značku, i když pro tuto velkou a dobře známou myslím dost netradiční model 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Stribrny jsem nestihnul tak holt potahame trosku barvy kdyz je ten podzim nechapu pro koho delaji ty monstrozne dlouhy origo remeny ale ja chcipak to nejsem 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Pěkné, ty dlouhé řemeny pro Mlsouna ( Marcela) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Treba az vyrostu tak mi taky budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu eMKá2 na Tachovsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Neodolal jsem a nechal si poslat hodinky italského microbrandu ECHO/NEUTRA. Hodinky s přislušností k dolomitskému štítu AVERAU umístěného nad Cortinou d´Ampezzo v oblasti Cinque Torri mě nemohly nechat chladným. Full lume ciferník, kontrast černé a bíle, krásně zpracované pouzdro, dýnko, šroubovací korunka. Super hodinky za skvělou cenu na lítačku do hor. Takové italské expy (-: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 11 minutami, Piplík napsal: Neodolal jsem a nechal si poslat hodinky italského microbrandu ECHO/NEUTRA. Hodinky s přislušností k dolomitskému štítu AVERAU umístěného nad Cortinou d´Ampezzo v oblasti Cinque Torri mě nemohly nechat chladným. Full lume ciferník, kontrast černé a bíle, krásně zpracované pouzdro, dýnko, šroubovací korunka. Super hodinky za skvělou cenu na lítačku do hor. Takové italské expy (-: Moc pěkný! Hodně nezvyklý ručky.. dobrej kup bílej nebo černej tropic bych dal. Jsem tropic lover měl bych se léčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 11 minutami, Spongebob napsal: Moc pěkný! Hodně nezvyklý ručky.. dobrej kup bílej nebo černej tropic bych dal. Jsem tropic lover měl bych se léčit. Díky. Gumu mám skoro na všech svých hodinkách, protože ujíždím na vintage diverech. Tady zůstanu u canvasu, rifláku nebo podobného “hadru” (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Tak uka ako to svieti. Vnutri je eta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se