E36 Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Nethuns vypadají dobře, zasloužily by si ostřejší fotku, třeba na denním světle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Monta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 3. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Mám jen tyto UNDONE, které patří do této sekce, ale pošilhávám po něčem ze stájí ZELOS, E.C.A., TUSENÖ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Monty na prechádzke v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Pepík je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Pepek ľadoborec Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Pepa námořník je super. Navygraf v kombinaci modré a bílé je taky fajn na zimu (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 1 minutou, Piplík napsal: Pepa námořník je super. Navygraf v kombinaci modré a bílé je taky fajn na zimu (-: Jak se nosí to vysoké pouzdro, a jak se Ti líbí zpracování? Já Navygraf Maxi Dial ještě nevytáhl z krabice, a zvažuji, že si je nechám nakonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 @nizkotucnytvaroh k těm Navygrafům jsem napsal nějakou malou recenzi a první pocity do vlákna Yema v kategorii Microbrandy. Pouzdro mi nevadí, na ruce sedí dobře, navíc díky tomu že jsou nožky pouzdra výše, je výš i střed pouzdra a korunka netlačí do zápěstí ruky jako u jiných hodinek. Lépe se hodinky nosí na tom Marine strapu než na tahu. Jinak krásné hodinky, dobře zpracované. Krásné detaily pouzdra, dýnka, korunky. Luneta je suprová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Procházka s Pepkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Nuun Official 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 coze to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 před 1 minutou, Roman-ZA napsal: coze to je? Jestli to bylo na mě, tak Zelos Helmsman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se