Janseda Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 To jo, ale s tím nic neuděláš. Jsem pozitivně překvapený ze strojku, za tři dny pouze +1 vteřina. Pošli pak fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Jo, pošlu, ale až 15.4. . Tam kde kupuji je musí objednat a dodací doba je až pět týdnů. H50 strojek mám dvoje Hamilton. A kdysi mi to chcíplo za jeden den, ale teď mi strojek chodí až 84 hodin. Natahuju to na 90 až 95 půl tahů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 Khaki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 S titanovým tahem Orient za šestnáct stovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Proč ne, mě se povedlo s minimem broušení a ohýbání dopasovat tah původně pro SKX nejdřív na Seiko fieldy a pak jsem ho hodil na Murph 42 a padl jim ješte líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 K bronzovkám mi sedí víc hadr nebo kůže. Stříbrný lesklý tah mi opticky přebíjí bronzové pouzdro jako takové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 On má takovou zvláštní stříbřitou barvu. Takovou, ne úplně šajny.. Normálně by to asi přebilo, ale to pouzdro je pořád velmi syté. Uvidíme, jak to bude vypadat, až se mi připadne vyblije - to mám ještě u toho hodináře pro sicher jeden titan tah ( matný ). Sehnal mi ho za kurevsky dobrou cenu. Chce za něj 1.100 Kč s DPH. Asi ho vemu - za tu cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Právě dorazily... Čekám, až se mi z lázní vrátí mé oblíbené BelowZero, tak jsem neodolal. Pokukoval jsem po nich dlouho. Na živo ještě krásnější. Jsem moc zvědavý na strojek H 10, co předvede. Tak tedy Hamilton - Khaki Navy - H77825331 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Vrátil jsem je na tah a hned jsou to zase chlapácký hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janseda Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Já na ně čekám, až dorazí ( bílá varianta ). Ten ciferník je takový zrnitý nebo čistý? Na fotkách vypadá, že je na něm struktura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janseda Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Je na něm zrnitá struktura. Kdyžtak koukni na netu, líp to stejně nevyfotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 O modré jsem taky uvažoval, ale bílý podklad je lepší na rychlé odezírání, aspoň pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 prezul som Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2024 Mimozemšťan a jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r5m Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 Vypadají na ruce moc hezky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 (upraveno) HAMILTON je rozhodně trefa do černého(modrého a červeného) Upraveno 10. dubna 2024 uživatelem kork74 Fotka zaostřená na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se