Přejít na obsah

Jaké Hamiltony máte dnes na ruce?

OWG

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
V 18. 2. 2022 v 8:48, Ivan Lelák napsal:

Dnes mám americký pátek..

IMG_20220218_083527~01.jpg

IMG_20220218_083023~01.jpg

IMG_20220218_082617~01.jpg

Ahoj, zaujaly mě v první řadě ty parádní hodinky, ale hned potom ten motor na poslední fotce. Vrta mi hlavou jestli je to nějaká stavebnice pro modeláře, nebo se prodává takto postavený? Má nějaké funkce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, petr4612 napsal:

Ahoj, zaujaly mě v první řadě ty parádní hodinky, ale hned potom ten motor na poslední fotce. Vrta mi hlavou jestli je to nějaká stavebnice pro modeláře, nebo se prodává takto postavený? Má nějaké funkce?

Je to Ford z let 1965-67, montoval se do Mustangu, objem cca 4,7 l. Dostal jsem tu stavebnici kdysi k Vánocům, měla asi 250 dílů a sestavoval jsem ji celý den. Je to plast, blok, hlavy i ventilová víka jsou průhledné, motor se elektricky točí, vydává zvuk a je vidět jak se uvnitř všechno hýbá, svíčky hází "jiskru", ventily se otvírají atd...

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, tombas napsal:

@DarylVanHorne taková škoda, strkat skvělé X-Windy do šuplíku, ale jsem napnutý jak struna, cože je v té záhadné žluté krabci? :rolleyes:

Něco, na co se těším přes 3 měsíce. Obsah jsem v rychlosti prozkoumal, abych se ujistil, že "je to tam". Ano, JE... A je toho víc, než jsem čekal (i malé překvapení) 👍 Teď čekám až bude klid... Pak chlubící vlákno 😇

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...