Shakur Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Khaki 38mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Dnes mám americký pátek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Tyto pilotky jsem získal zde na fóru a postupem času jsem z nich stále více nadšený. Jen jsem si musel zvyknout na větší velikost a váhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 V 18. 2. 2022 v 8:48, Ivan Lelák napsal: Dnes mám americký pátek.. Ahoj, zaujaly mě v první řadě ty parádní hodinky, ale hned potom ten motor na poslední fotce. Vrta mi hlavou jestli je to nějaká stavebnice pro modeláře, nebo se prodává takto postavený? Má nějaké funkce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 před 11 hodinami, petr4612 napsal: Ahoj, zaujaly mě v první řadě ty parádní hodinky, ale hned potom ten motor na poslední fotce. Vrta mi hlavou jestli je to nějaká stavebnice pro modeláře, nebo se prodává takto postavený? Má nějaké funkce? Je to Ford z let 1965-67, montoval se do Mustangu, objem cca 4,7 l. Dostal jsem tu stavebnici kdysi k Vánocům, měla asi 250 dílů a sestavoval jsem ji celý den. Je to plast, blok, hlavy i ventilová víka jsou průhledné, motor se elektricky točí, vydává zvuk a je vidět jak se uvnitř všechno hýbá, svíčky hází "jiskru", ventily se otvírají atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Tak ještě foto sem, protože jestli celníci vydají a DHL doručí, tak se obávám, že X-Windy na chvíli půjdou z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Nějakou dobu tu moc otravovat nebudu. Až vybalím krabici, začnu fotit do jiného vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 @DarylVanHorne taková škoda, strkat skvělé X-Windy do šuplíku, ale jsem napnutý jak struna, cože je v té záhadné žluté krabci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 6 minutami, tombas napsal: @DarylVanHorne taková škoda, strkat skvělé X-Windy do šuplíku, ale jsem napnutý jak struna, cože je v té záhadné žluté krabci? Něco, na co se těším přes 3 měsíce. Obsah jsem v rychlosti prozkoumal, abych se ujistil, že "je to tam". Ano, JE... A je toho víc, než jsem čekal (i malé překvapení) Teď čekám až bude klid... Pak chlubící vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Dnes jsem zvládl troje hodinky za den Z toho 2x Hamilton. Do práce na denní X-Wind. V práci vybalit nový přírůstek. Doma jsem nechal oboje a na noční jsem si vzal Hamilton GG-W-113. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Jako jo, Hamiltony super, ale kde je ten nový přírůstek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 sú také nenápadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Jsou fajn, ale na ten originální kožený řemínek jsem si úplně nezvykl. Tak šly na něco tenčího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 To je pohodlicko. Dneska impulsivni nakup. Byl jsem pro ty bile Fildy, ale na miste se to jasne zmenilo. Nedal jsem to “brutalne” piskovane pouzdro. Ja je mam sice tool jako vse, ale tamty byly uz moc tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 U mě jsou více na ruce právě bílé písky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Ať tady nevisí jenom samé Khakáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Z čekačky na léťuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Dnešní slunění na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 14 hodinami, TomasK napsal: Dnešní slunění na zahradě Tah vypadá dobře. To je originál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se