warann Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 V 6. 2. 2021 v 15:26, feltharg napsal: Nádherná rodinka. Jsem zvedavej kdo první napíše ze ti tam chybjej nějaký gshocky No, mel jsem je vsechny (Marky teda jiny) a ted mam misto nich gecka. A GS teda k tomu. Takze vlastne gecka tam rozhodne chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Před hodinou, warann napsal: No, mel jsem je vsechny (Marky teda jiny) a ted mam misto nich gecka. A GS teda k tomu. Takze vlastne gecka tam rozhodne chybi zvednu hozenou rukavici - GS by do Rolandovy petice taky zapadly hezky, takhle to je takovy svycarsko-monotematicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 V 6. 2. 2021 v 14:55, MíraMíra napsal: Pěkně, kolego! Děkuji. V 6. 2. 2021 v 15:26, feltharg napsal: Nádherná rodinka. Jsem zvedavej kdo první napíše ze ti tam chybjej nějaký gshocky před 8 hodinami, warann napsal: No, mel jsem je vsechny (Marky teda jiny) a ted mam misto nich gecka. A GS teda k tomu. Takze vlastne gecka tam rozhodne chybi Géčka jsou na motorce na měření času rozjížděk viz.foto před 9 hodinami, scottsdale napsal: Roland sands nevadi ti ze mas troje hodinky zo styroch bez datumu??? Nebaví mě nastavovat datum, navíc mi vadí jak datumové okénko narušuje symetrii ciferníku. před 7 hodinami, feltharg napsal: zvednu hozenou rukavici - GS by do Rolandovy petice taky zapadly hezky, takhle to je takovy svycarsko-monotematicky Souhlasím... ale ještě jsem do nich nedozrál. Tím nechci říct že bych si nevybral např. SBGH267 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Seiko rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Rodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 ČB lajna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 V 10. 2. 2021 v 14:33, M-72 napsal: Rodinka. Luxusni sestava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 V 10. 2. 2021 v 14:33, M-72 napsal: Rodinka. Parádní sestava. Sice trošku mastodontní, ale krásná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Proste na normalni chlapskou ruku . Pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Díky, chvilku to trvalo než jsem se k nim dopracoval. Hodinky na ruce přece musí být tak trochu vidět Nosil jsem s oblibou i hodinky o průměru 31 a 33mm původní Kriegsmarine a Dienstuhr. Jen se mě vždy paní doma ptala jakému školákovi jsem je sebral..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 cernej plast a cernej titan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 a cerny zelezarstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Trošku se to teď nahromadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Pekna sestava. S timhle vykrejes vsechny prilezitosti ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 A žlutý Endurance Pro, super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Už by som sa len rozlúčil, zhasol a pokojne žil pri tejto zostave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 V 14. 2. 2021 v 10:25, xcmaniax napsal: Trošku se to teď nahromadilo Skvela zostava! Ako si spokojny s GP? Ja som pred nedavnom pokukoval po verzii s ciernym onyx cifernikom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Před hodinou, Tommy_PP napsal: Skvela zostava! Ako si spokojny s GP? Ja som pred nedavnom pokukoval po verzii s ciernym onyx cifernikom. Jsou parádní! je třeba hrozně těžký říct co mám na ruce radši, protože každý ty hodinky mají něco do sebe. Na GP je vidět, že se nad každým detailem přemýšlelo a na první pohled působí jako hodinky z vyšší kategorie. Je to samozřejmě čistě subjektivní, protože technicky u zpracování nejde u R nebo B taky nic vytknout. Jsou krásně nízký a je radost koukat na ten strojek. I když nejsou chronometr, zatím jdou v rámci kritérií. Navi jsou takový šperk a pořád něco zkoumám na cifru, mají jednoznačně nejpohodlnější tah. Suby jsou jasný, paradoxně to jsou u mně hodinky na lítačku, v létě díky sponě geniální pohodlnost a celkově investiční jistota sbírky:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 1 hodinou, Akam napsal: ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se