jenik77 Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Odesláno 24. září 2023 před 5 hodinami, Horhe napsal: V tuto chvíli hlavní tahouni sbírky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. potuněná klasika, fanjšmekrovská vychytávka a nelepší generace! výborné!!!
Horhe Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Odesláno 24. září 2023 před 29 minutami, jenik77 napsal: potuněná klasika, fanjšmekrovská vychytávka a nelepší generace! výborné!!! Diky, no už jsem po těch 134 hodinkách asi dospěl
petr_cha Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 Je to ale trosku hra na jistotu... :-)
ragu Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 Přesně. Všechno prodat a začít odznova s nějakejma microbrandama.
honza71 Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 V 24. 9. 2023 v 15:02, Horhe napsal: V tuto chvíli hlavní tahouni sbírky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobre ty!
Frantik Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Odesláno 1. října 2023 Musím brzdit trochu Ale kdyz me to baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Odesláno 1. října 2023 Krasna kolekce, vse Ti suprove sedne. Mas dobre naslapnuto, naopak bych to vic rozjel
M-72 Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Odesláno 1. října 2023 před 1 hodinou, Karussell napsal: Krasna kolekce, vse Ti suprove sedne. Mas dobre naslapnuto, naopak bych to vic rozjel Souhlas Je potřeba přikoupit další pouzdro nebo box. A půjde to samo
Harwey Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Odesláno 1. října 2023 Franto, len tak dalej, restart pomohol:)
Frantik Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Odesláno 1. října 2023 před 2 hodinami, Harwey napsal: Franto, len tak dalej, restart pomohol:) No přesně tak. Uz je to teda par let, ale ted zase frčim
Harwey Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Odesláno 13. října 2023 Mala Seiko rodinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Willie McBride Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 (upraveno) před 6 minutami, Willie McBride napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo tak tuhle rodinku bych doma taky snesl. Předpokládám, že ty Festiny jsou "hřích mladí", ale když mají za sebou příběh, tak mají i svý místo, přesto bych je asi prohodil v hodinkovici za DJ. Do té party mi nějak sedí víc. Upraveno 5. listopadu 2023 uživatelem MíraMíra
Willie McBride Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 22:25, MíraMíra napsal: Jo tak tuhle rodinku bych doma taky snesl. Předpokládám, že ty Festiny jsou "hřích mladí", ale když mají za sebou příběh, tak mají i svý místo, přesto bych je asi prohodil v hodinkovici za DJ. Do té party mi nějak sedí víc. Festinky nie sú ani tak hriechom mladosti, ako kúskom z doby, kedy som si iné hodinky nemohol dovoliť a na poriadne hodinky som pozeral len v časopisoch a výkladoch obchodov s hodinkami. V hodinkovnici sú na prvom mieste, nakoľko v nej sú hodinky v poradí, v akom som si ich kúpil. Pred Festinkami som mal ako decko jedny plastové digitálky, potom plechové digitálky za pár schilingov, ktoré som dostal po páde totáča, keď sme išli prvý krát do AT, po nich ešte jedny Casio a G-Shocky, ktoré mám doteraz rozpadnuté v zásuvke A potom už pekne chronologicky, ako sú v hodinkovnici - Festina, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin ... a od tohoto týždňa je na konci Rolex DJ
MíraMíra Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 před 11 hodinami, Willie McBride napsal: Festinky nie sú ani tak hriechom mladosti, ako kúskom z doby, kedy som si iné hodinky nemohol dovoliť a na poriadne hodinky som pozeral len v časopisoch a výkladoch obchodov s hodinkami. V hodinkovnici sú na prvom mieste, nakoľko v nej sú hodinky v poradí, v akom som si ich kúpil. Pred Festinkami som mal ako decko jedny plastové digitálky, potom plechové digitálky za pár schilingov, ktoré som dostal po páde totáča, keď sme išli prvý krát do AT, po nich ešte jedny Casio a G-Shocky, ktoré mám doteraz rozpadnuté v zásuvke A potom už pekne chronologicky, ako sú v hodinkovnici - Festina, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin ... a od tohoto týždňa je na konci Rolex DJ Hezká cesta! V tomhle světle tvou sbírku obdivuju ještě o něco víc. Tak teď už snad jen něco od Philippa
Willie McBride Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 11:05, MíraMíra napsal: Hezká cesta! V tomhle světle tvou sbírku obdivuju ještě o něco víc. Tak teď už snad jen něco od Philippa Dík, u Piatka som v poradí, tak uvidíme, či sa aj tejto méty dočkám a či stav účtu v tej dobe mi bude naklonený
Peta-Biker Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 před 55 minutami, Willie McBride napsal: Dík, u Piatka som v poradí, tak uvidíme, či sa aj tejto méty dočkám a či stav účtu v tej dobe mi bude naklonený Jaký model? Calatravy 6119?
junior300 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 @Willie McBride sledujem tvoju hodinkovu cestu cez fotky este od UN. Nadhera. Az mi je blbe, ze som sa zbavil mojich Festin. Mal som to s nimi rovnako, aj ked teda ja som nedosiahol na take mety ako ty. Mal som si ich nechat ako memento starych casov, ktore sa v dnesnej neistej dobe mozu lahko vratit. Mimochodom DJ, nepridu ti trochu nuda? Nechap ma zle, oblizal by som si vsetkych desat, keby som sa k nim dostal. Ale ty si uz inde. P.S.: S tymi PP drzim palce!
MíraMíra Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 Před hodinou, Willie McBride napsal: Dík, u Piatka som v poradí, tak uvidíme, či sa aj tejto méty dočkám a či stav účtu v tej dobe mi bude naklonený Držím palce ať se obojí sejde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se