AKUC Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Foto starší, ale sestava stejna. máš to pekne vyvážené, super seiko rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Swiss a Japan sekcia, baví ma to a pokračujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Ave1112: super foto a zbierka úplne dostačujúca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 AKUC: dobre se Ti to rozrusta, bravo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 (upraveno) AKUC: dobre se Ti to rozrusta, bravo!tano - vďaka vedel by som doplniť aj z tvojich Upraveno 6. července 2017 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Akuc mcc dobre, velmi vyvazena zbierka....pri pohlade na nu ma zacina trhat, uz dlho som nic nekupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Akuc mcc dobre, velmi vyvazena zbierka....pri pohlade na nu ma zacina trhat, uz dlho som nic nekupil...ivane ,mať tvoje ani mňa to netrápi. ale všetko sa začalo s tvojimi Davasa-mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Momentalne tato trojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Moc pekne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Malá séria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 No pane jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Spíš malá prodejna ne ? To ukážu ženě až mi zase bude říkat, že nejsem normální.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Rychlofoto aktuální sestavičky, když je to náhodou doma komplet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Martine máš krásnou rodinu :-) . Musíš mi jí někdy představit osobně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Proč ne, akorát se musíme domluvit s předstihem, obvykle mám doma z lepších kousků vždycky jen jeden. Vlevo nahoře jsou hodinky, které aktuálně plní roli oblekovek (potřebujete jen párkrát za rok). Jedny z nejkrásnějších primek cal.50 z r.1959. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Moje skromná skupina. Jen přítelkyně mi začla okupovat box, takže to bude chtít větší hodinkovnici nebo druhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Momentalne tato trojka tohle je vyzralej set! Moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Honza71 a Kid_A: Dakujem borci! Seiko mod Planet Monster urcite ostanu, kedze to boli moje vobec prve automaty v roku 2009 (medzitym som vystriedal cca 25 roznych modelov a znaciek) a taktiez Suby su definitivky, kedze tie som dostal ako dar k promociam pred 4 rokmi. Z domu pojdu skor, ci neskor DJII a urcite sa chystaju nove prirastky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Jestli dobře počítám, tak v úterý budou ty dvě prázdné kóje obsazeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se