MíraMíra Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 To bude! Hlavně ty levnější kousky nic neřeší a ty dražší se mi zas nechce pouštět žádný. Hrozná nemoc.jo a dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Míro super rodinka, kde to pro tebe bude těžké až tě z ní někdo bude opouštět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 v klidu bych to vydržel se Subama a SNXS, jde o to, jestli tu hypo ten zbytek vyřeší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Neprodávej nic, stejně to hypotytéku zásadně neřeší.A navíc jsou hodinky důležitější, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 (upraveno) To je jako se snažit abstinovat s partou alkoholiků v hospodě. Jasně že to situaci kokem hypo úplně neřeší, ale dá se říct, že doteď jsem bral na hodinky tak trochu z mých rezerv a teď tu rezervu potřebuju víc jinde.Je asi fakt, že by stačily Suby a pohoda, ale zase v nich visí nejvíc peněz a popravdě to mám spíš tak, že víc hodinek= víc radosti, než jedny "pořádný". No ještě to bude zajímavý. Upraveno 21. září 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Ja by pustil len Suby a ostatné nechal. P.S. veľmi podarená zostava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 MíraMíra: naopak, ja bych nic neprodaval, hlavne ne Suby. Hele, tech cca 200.000 dohromady Te stejne nevytrne. Pokud teda neplanujes bydlet v garazi na okraji mesta NEPRODAVEJ, BUDES SI DRBAT HLAVU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Jsem tak nějak momentálně hodinkově vyvážený a všechny mám moc rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Jsem tak nějak momentálně hodinkově vyvážený a všechny mám moc rád :-)Ale prdlajs, bez RLX to vyvazeny nemas a mit nebudes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Sem myslel,že rolády máš. Nebo měl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Pravda pravdoucí kluci :-) Měl a já vůl je prodal, příští rok to snad napravím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Pravda pravdoucí kluci :-) Měl a já vůl je prodal, příští rok to snad napravím....Mas to pekny, no a ten RLX tomu asi neuskodi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Celá rodinka pohromadě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 (upraveno) Ja se vratil sem... Upraveno 3. října 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Kide: kde máš Expy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Kide: kde máš Expy? expy jsou na expedici:-)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 V rotaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Hezky vyvážený kombo. Doplnil bych libovolné Marky, možná Snowflaky, a měl bych vystaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) Misto Monaco nejake oblekovky a neni co resit Jinak teda krasny to mas. Upraveno 5. října 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Pekna familie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se