Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koupí Expů se kruh ZNOVU uzavřel. Mám všechny co jsem kdy chtěl (u všech bylo podobné prohlášení :frusty: . Dokonce i skeletony z Tchiba od dětí  :lol2:

Tak a teď už nezbývá věřit, že jsem ukojen, navždy ukojen. Stejně mám jen jednu ruku na nošení.  :smoke:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Koupí Expů se kruh ZNOVU uzavřel. Mám všechny co jsem kdy chtěl (u všech bylo podobné prohlášení :frusty: . Dokonce i skeletony z Tchiba od dětí  :lol2:

Tak a teď už nezbývá věřit, že jsem ukojen, navždy ukojen. Stejně mám jen jednu ruku na nošení.  :smoke:

Tie Longines su proste uplne ze super. Najlepsie Longines vobec...podla mna.

Odesláno

Díky a mimochodem, čeká mě zanedlouho hypotéka a aspoň dva kousky to asi bohužel odskáčou. :(

Ocelová rodinka. :)

Moony jsou misto te hypoteky? :D

Odesláno

shewcz# díky

Ensi# Moony jsou místo Subů, který asi padnou na úkor kuchyňské linky se spotřebiči v novém bydlení, ale nějak se jim furt nechce z domu. :D

Navíc jim to s Moonama tak sluší. :)

Odesláno

Radik: já jsem zase zjistil díky Hamtun-ům a Tudor-ům, že datum vůbec nepotřebuju k životu, ale každý to má jinak. Suby bez data jsou pro mě TOP. K tomu kyklopu jsem ještě nedospěl. Zkoušel jsem ho na akváčích a mini želvách a prostě ne.

Odesláno

A zrovna ten kyklop mně vůbec nevadí. Taky jsem si myslel, že se obejdu bez data, ale mockrát už jsem se nachytal, když jsem na nodatech po datu ze setrvačnosti kouknul. Člověk si to vůbec neuvědomuje, kolikrát automaticky a podvědomě prostě po datu kouká. Ale ty současný nodaty by mně stejně za chvíli chyběly. Je to pořád dokola :)

Odesláno

S datem to má fakt každej jinak. Mně ani u Moonu ani u Subů vůbec nechybí. Naopak mně vyhovuje, že ho nemusím nastavovat, protože se mi stejně stávalo, že jsem měl datum špatně, nemohl jsem se na něj spolehnout a když o něco šlo, kontroloval jsem ho na mobilu.

Odesláno (upraveno)

Jako jo, když je datum hezky vyřešený, tak se na něj taky moc rád podívám, ale vlastně vůbec ne kvůli datumu. Stejně tak, jako si rád prohlížím hodinky, aniž bych si všiml kolik je hodin, ale prostě z praktickýho hlediska datum na hodinkám nepotřebuju a den v týdnu už vůbec ne.

Baví mě treba big date, ale spíš jako komplikace, než abych to nutně potřeboval pro přehled.

A taky teda mám rád, když o půlnoci uslyším, jak to cvakne a datum se přehodi. Naopak pomalý překlápění mě osobně rozčiluje. Jsem netrpělivej člověk asi. :D

Upraveno uživatelem MíraMíra

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...