kuncák7 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Ja to tez nepotrebuju ( cumim na to na mobilu, v compu ), ale zjistuju, ze se tim kocham. A den v tydnu uz vubec ne ( vzdy jsem byl na jazyky lempl a doted neumim nazvy dnu ani v angl. a ani v nem. ), ale ten pocit na to juknout ( proto moony ani nezkousim, i kdyz jsou to chrona a bozi a vsem majitelum je zavidim ).
MíraMíra Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Chápu. Já se prostě pokochám i hodinkama bez data a určitě nemám nic proti datu. Naopak, když je hezky udělaný, tak se rád taky kochám, ale prostě se bez něj umím v klidu obejít. Naštěstí.
M3maniac Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Uz tri tydny ma rodinka :-).Moc pěkná rodinka !!! jinak datum odpouštím jen daytonám a moonum :-) Ale i subum to sluší nahoře bez :-)
busmil Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Taky se mi to trochu hromadí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Roman I.
petr_cha Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Ja to tez nepotrebuju ( cumim na to na mobilu, v compu ), ale zjistuju, ze se tim kocham. A den v tydnu uz vubec ne.....Taky jsem si rikal, jak den v tydnu je dira do ciferniku... pak jsem to vzal na milost, ze to bude dobra vec na dovolenou.. obcas po třech ctyrech dnech s detma u more jsem si nebyl jist, jestli je streda nebo ctvrtek.. jediny, co jsem si pamatoval, ze v sobotu mam byt na letisti, ale kdy je ksakru ta sobota.. :-) .. no a tenhle tyden, nejaky den nemocnej, děti prázdniny, takze rozhazenej tyden a jak jsem dneska cestou na oběd hodne premyslel, co je vubec za den.. :-) a neco mi říká, ze s vekem se to zlepsovat nebude.. :-) Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem petr_cha
Fajkus Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Hrabal jsem se v tom, tak to sem dám. Tyto nosím nejčastěji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Ještě nějaké další. Zbytky jsem nefotil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huhu4d Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 mam. len su teraz na zapozicke
huhu4d Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 tie mi asi fakt ostanu na furt.
xbraj19 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Amen :-) Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem xbraj19
EngineerHack Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Momentalna rodinka.Oblekovky Crepas. Sportovky Prim. Saunovky Victorinox. Retro ala Grandfather Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se