nisco Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Moja minirodinka.. Na dalsom prirastku sa uz pracuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 To nisco: My mame nejake podobne zmyslanie: moje kusky, tiez Hamilton Jazzmaster v bielom, ale na kove a druhy Seiko mod. SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Watchmen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Watchmen :-) thy jo-sem myslel,že jsi dal fortisky pryč?Ale ty sinn jsou supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Fortisky jsem dal pryc:-) Tento kousek jsem koupil potom, znas to no....Sinn nemaji chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Pár fotek mých miláčků v grupáči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 My diving family Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 To Miroslav2: Jelikož jsem úchylák na díverky, tak musím potvrdit, že máš moc hezkou sbírečku" Všechny se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Hezkou a hlavne neobvyklou... Me se nejvic libi Bluering. Jaky mas nejradsi Miro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Hezkou a hlavne neobvyklou... Me se nejvic libi Bluering. Jaky mas nejradsi Miro? Halios Bluering, maju pre mňa zvláštnu hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Takový to byl nenápadný hoch a on zatím doma v tichosti toto.No,pěkné to máš Miroslave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Takový to byl nenápadný hoch a on zatím doma v tichosti toto. No,pěkné to máš Miroslave. Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Super. Bukanyr je naj. Paradna zbierka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Miroslave, moc hezky se na to kouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Super. Bukanyr je naj. Paradna zbierka. Helson Bukanyr je nejvetsi pecka.....palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 moje italskožaponská rodinka, něco jako sushi se špagetama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Uz jsou zpatky jo? Chybi mi tam nejaky slusnacky hodinky.... Ty by mi k tobe sedely nejvic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 moje italskožaponská rodinka, něco jako sushi se špagetama Pěkná famílie a z Dana si nic nedělej, Panerai jsoou slušňácké dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 (upraveno) Dantechno, si mě vyprovokoval, tak jsem vytáh něco ze složky Hodinky :edit: další fotka Upraveno 8. dubna 2012 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se