Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je pravda, ze jsou kazde trochu jine. Ale, baterky a sterace jsou si vlastne hodne podobne. Ani tak vzhledem, jako univerzalitou. Rozhodne bych nepoustel automaty, ty jsou nej (za me). A mezi tou zbyvajici dvojkou bych taky nevedel. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Chosef76 napsal:

Moje žena by řekla: " Nuda a šeď, všechno stejný. " Naštěstí tomu h-vno rozumí. Za mě moc pěkně vymazlená sestava. emoji106.pngemoji41.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tos napsal(a) krasne, sefe!!!

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, AndyAaron napsal:

No vidis a ja bych treba zrovna pustil automaty, protoze ty jsou takove “obyc”. Dela to kazdej. SD a vymazlenej kvarc (navic s GMT), to je to spravne GS ;)

Jasny, baterka od Seika, v GS provedeni…sam ji mam, ze. Ale zrovna tyhle automaty se mi strasne libi. No a Spring Drive? To je pecka sama o sobe. Takze reseni? Nemam 🤷‍♀️

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, nickolas napsal:

Je pravda, ze jsou kazde trochu jine. Ale, baterky a sterace jsou si vlastne hodne podobne. Ani tak vzhledem, jako univerzalitou. Rozhodne bych nepoustel automaty, ty jsou nej (za me). A mezi tou zbyvajici dvojkou bych taky nevedel. 

Tady jsi to vystihl za mě asi nejlíp. Automaty jsou super, i když  mají nejobyčejnější pohon. A hlavně jsou úplně jiný, než zbylá dvojka. No a pokud bych to bral racionálně, tak největší rozdíly jsou ve dvojici automaty x baterky. Takže v případě potřeby (nouze) by asi dostaly Černýho Petra SD. Takhle to vidím teď, až to budu řešit, možná bude vše jinak. Každopádně je to nejlepší trojka co jsem kdy měl.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, huhu4d napsal:

Panomaticlunar alebo seaq na tahu alebo seventies na tahu 😂

neviem sa rozhodnut. Najradsej by som bral seventies ale mam na to malu ruku. Musim ist do viedne odskusat vsetky modely a uvidim…

Skusal som obe v Bechyne na mojej 17,5 cm ruke:

IMG_2012.thumb.JPG.ad7a21f0051542c41f9540c8d6143d45.JPG
IMG_2009.thumb.JPG.28bab8c516c71ad9ad1b898c7d5c6002.JPG
IMG_2008.thumb.JPG.c8e7d795d4ee8f64b8d258334886d73b.JPG

Upraveno uživatelem actionman1
Odkaz ke komentáři

@AndyAaronměl jsem Oris65 a aktuálně mám Seiko SBP143 .... to jsou všechno včetně Wolbrooků a SeaQ ale strašně podobný hodinky na první pohled. Líbí se mi ten styl. Každopádně hodinky v cenové hladině těch Wolbrooků už taky nejsem ochoten nosit 😄 Je to se mnou těžký, vim 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...