Chosef76 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Tohle by mi mohlo chvilku vydrzet.....Moje žena by řekla: " Nuda a šeď, všechno stejný. " Naštěstí tomu h-vno rozumí. Za mě moc pěkně vymazlená sestava. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Odklon od swiss made dokonan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Povedená sestava samurajská! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Před hodinou, Maxel napsal: Povedená sestava samurajská! Dík. Sranda bude, až budu chtít (potřebovat) jedny poslat do světa. To bude těžký rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Je pravda, ze jsou kazde trochu jine. Ale, baterky a sterace jsou si vlastne hodne podobne. Ani tak vzhledem, jako univerzalitou. Rozhodne bych nepoustel automaty, ty jsou nej (za me). A mezi tou zbyvajici dvojkou bych taky nevedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 No vidis a ja bych treba zrovna pustil automaty, protoze ty jsou takove “obyc”. Dela to kazdej. SD a vymazlenej kvarc (navic s GMT), to je to spravne GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 23 hodinami, Chosef76 napsal: Moje žena by řekla: " Nuda a šeď, všechno stejný. " Naštěstí tomu h-vno rozumí. Za mě moc pěkně vymazlená sestava. Sent from my iPhone using Tapatalk Tos napsal(a) krasne, sefe!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 2 hodinami, warann napsal: Odklon od swiss made dokonan. Skvely troj combo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 9 minutami, AndyAaron napsal: No vidis a ja bych treba zrovna pustil automaty, protoze ty jsou takove “obyc”. Dela to kazdej. SD a vymazlenej kvarc (navic s GMT), to je to spravne GS Jasny, baterka od Seika, v GS provedeni…sam ji mam, ze. Ale zrovna tyhle automaty se mi strasne libi. No a Spring Drive? To je pecka sama o sobe. Takze reseni? Nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 11 minutami, AndyAaron napsal: No vidis a ja bych treba zrovna pustil automaty, protoze ty jsou takove “obyc”. Dela to kazdej. SD a vymazlenej kvarc (navic s GMT), to je to spravne GS Souhlas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 10 hodinami, nickolas napsal: Je pravda, ze jsou kazde trochu jine. Ale, baterky a sterace jsou si vlastne hodne podobne. Ani tak vzhledem, jako univerzalitou. Rozhodne bych nepoustel automaty, ty jsou nej (za me). A mezi tou zbyvajici dvojkou bych taky nevedel. Tady jsi to vystihl za mě asi nejlíp. Automaty jsou super, i když mají nejobyčejnější pohon. A hlavně jsou úplně jiný, než zbylá dvojka. No a pokud bych to bral racionálně, tak největší rozdíly jsou ve dvojici automaty x baterky. Takže v případě potřeby (nouze) by asi dostaly Černýho Petra SD. Takhle to vidím teď, až to budu řešit, možná bude vše jinak. Každopádně je to nejlepší trojka co jsem kdy měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Momentalne takto, ale zvazujem ze moony pojdu von a pridu glashutte original… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 6 minutami, huhu4d napsal: Momentalne takto, ale zvazujem ze moony pojdu von a pridu glashutte original… Vyzerá to dobre. Čo od glashutte? Ja tiež uvažujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Panomaticlunar alebo seaq na tahu alebo seventies na tahu neviem sa rozhodnut. Najradsej by som bral seventies ale mam na to malu ruku. Musim ist do viedne odskusat vsetky modely a uvidim… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 (upraveno) Před hodinou, huhu4d napsal: Panomaticlunar alebo seaq na tahu alebo seventies na tahu neviem sa rozhodnut. Najradsej by som bral seventies ale mam na to malu ruku. Musim ist do viedne odskusat vsetky modely a uvidim… Skusal som obe v Bechyne na mojej 17,5 cm ruke: Upraveno 5. listopadu 2021 uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Před hodinou, huhu4d napsal: Panomaticlunar alebo seaq na tahu alebo seventies na tahu neviem sa rozhodnut. Najradsej by som bral seventies ale mam na to malu ruku. Musim ist do viedne odskusat vsetky modely a uvidim… A aj tu bomby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 SeaQ dost dobrý, prakticky od vydání můj velký favorit. Žel na danou cenovou relaci nejsem ještě zcela psychicky připraven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Tak vem Wolbrooky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 @AndyAaronměl jsem Oris65 a aktuálně mám Seiko SBP143 .... to jsou všechno včetně Wolbrooků a SeaQ ale strašně podobný hodinky na první pohled. Líbí se mi ten styl. Každopádně hodinky v cenové hladině těch Wolbrooků už taky nejsem ochoten nosit Je to se mnou těžký, vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Nesoudim, jen radim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se