villain83 Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Ondro, to mas opravdu vsechny tyhhle Tudory doma? Fotky jsou uzasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 před 15 hodinami, LovecK napsal: Ondro, pěkná rodinka a boží fotka! Moc děkuji! před 13 hodinami, villain83 napsal: Ondro, to mas opravdu vsechny tyhhle Tudory doma? Fotky jsou uzasny. Moc děkuji! Bohužel se jedná o historické foto (jakkoli z ne zas tak staré). Z uvedené trojice mi zbyly jen GMTčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Undone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Rodinka sa utešene rozrastá ... taká moja všehochuť, snáď tam časom pribudne aj niečo farebné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 @HondzaX Ty prostřední jsou super, jen mi nějak utekly v nabídce, nějaká limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 @nizkotucnytvaroh Je to spolupráce UNDONE x STAPLE - Yin Yang. Část toho bylo jako limitka, ale část by měla být, myslím, stále dostupná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Nová rodina. Už nebudu měnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Parádní sestava,není důvod měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Nová rodina. Už nebudu měnit Ale no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Nová rodina. Už nebudu měnit Veru rodinka parádna. A k tomu "nebudu menit" - teraz daj o tej Karkulke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 3 minutami, honza71 napsal: Ale no ... přesně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Ani jeden z vás mě nezná . Já jsem usedlej puritán, co nemá rád v ničem změnu a pečlivě vše promysli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Ani jeden z vás mě nezná . Já jsem usedlej puritán, co nemá rád v ničem změnu a pečlivě vše promysli ....a fotky děláš taky pěkný. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 57 minutami, honza71 napsal: Ale no ... Pěkní Tudorovci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Abych nezasíral Miciho vlákno, hodim to i sem. Za léta boje s timhle strašnym koníčkem (i ten sám v dostihovym provedení by byl stopro násobně levnější) jsem dospěl k závěru, že Breitling je prostě moje značka. A to tu někde bude k nalezení v hejt-vlákně můj post tak někdy z 2015, že vitamín Bé mě naprosto míjí Anyway. Tak to je. Ještě tam asi jeden kousek přibude, takovej trochu edc-univerzál. K tomu jedny/dvoje PAM, Longiny, pár Seiko. A basta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Koupil jsem si v polském Lidlu krabici, tak jsem to tam naskládal. Chybí ještě Moony, co jsou už sedmý měsíc u Dušáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 (upraveno) V 9. 12. 2021 v 11:36, Willie McBride napsal: Rodinka sa utešene rozrastá ... taká moja všehochuť, snáď tam časom pribudne aj niečo farebné @Willie McBride,sakra, vacherony a festiny v jedne hodinkovnici jsem jeste nevidel. Respekt pred tou rozmanitosti. Upraveno 18. prosince 2021 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 7 minutami, Kid_A napsal: @Willie McBride,sakra, vacherony a festiny v jedne hodinkovnici jsem jeste nevidel. Respekt pred tou rozmanitosti. Ja nie som rasista, nediskriminujem žiadne hodinky - ani čierne, ani biele (najkrajšie sú aj tak modré ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Moc hezký rodinky jsou tady k vidění... říkám to pokaždý, ale tohle je super vlákno @Red Dwarf 7 měsíců v servisu? To je celkem brutál... @Willie McBride Máš to krásný, ale nějak tam chybí Portugaly bych řekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 (upraveno) Jo, napřed tam byly šest kvůli běžnému servisu bratru za dvacku a teď jsem je tam nesl jako reklamaci servisu, protože se sekala hodinová ručička. No, podívaly se tam naposled, holky moje, příště jistě jinam... edit: typo Upraveno 18. prosince 2021 uživatelem Red Dwarf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se