Vladino125 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 To sa tu malokeby vidi. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 6 hodinami, LovecK napsal: Tohle mi vlastně tak nějak úplně stačí… Moc pěkná sestavička chybí mi tam ještě něco do modra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 @all díky, ale zas to jako nebylo poskládaný za 14 dní, chvilku to trvalo… @pciza jsou tam modrý Milgy, ale jestli myslíš PAM, tak nemůžu přestat myslet na 1661 - to začíná být nebezpečné… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 O mnoho skromnější než u Káji, ale zase jsem na to našetřil z podpory! Pěkný vánoce pacienti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 20 hodinami, Karussell napsal: A pak se všichni diví, že nejsou ... jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 32 minutami, LovecK napsal: @all díky, ale zas to jako nebylo poskládaný za 14 dní, chvilku to trvalo… @pciza jsou tam modrý Milgy, ale jestli myslíš PAM, tak nemůžu přestat myslet na 1661 - to začíná být nebezpečné… No jo no u těch Milgů nikdy nepoznám jestli jsou modrý nebo zelený a ty 1661 by byly dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Fotka nic moc ale ako anamneza to asi staci… Prajem krasne vianoce vsetkym spolupacientom… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 (upraveno) před 6 minutami, Vortex-Tempus napsal: Fotka nic moc ale ako anamneza to asi staci… Prajem krasne vianoce vsetkym spolupacientom… tak snad sa @Miceyneurazi, ze ho odcitujem: Jasně, skromnost a chudoba cti netratí Zbierka genialna. Upraveno 24. prosince 2021 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 @LovecK @Vortex-Tempus @shewcza parádní sbírky, pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 6 minutami, Vortex-Tempus napsal: Fotka nic moc ale ako anamneza to asi staci… Prajem krasne vianoce vsetkym spolupacientom… Už to tu bolo spomínané ... a potom, že nie sú dostupné, keď 3-4 jedinci vykúpia produkciu naplánovanú pre pól Európy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 @Willie McBride to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 4 hodinami, shewcza napsal: O mnoho skromnější než u Káji, ale zase jsem na to našetřil z podpory! Pěkný vánoce pacienti! Ja si pamatuju jak jsi mi psal na moje tudory, ze to je moc drahe a do toho nepujdes mas to supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 4 hodinami, shewcza napsal: O mnoho skromnější než u Káji, ale zase jsem na to našetřil z podpory! Pěkný vánoce pacienti! Jardo, moc pěkná sestavička! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 @HondzaX díky Ondro! @vojta1 jj, když jsem kupoval svoje první automaty tady, bylo to pro mě celkem utrpení, protože sem si nedokázal ospravedlnit těch 15K za hodinky a dlouho jsem z toho měl výčitky svědomí díky. @pciza díky Pepo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 tak vám všetkým prajem pekné a pokojné vianoce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 [mention=27306]HondzaX[/mention] díky Ondro! [mention=22755]vojta1[/mention] jj, když jsem kupoval svoje první automaty tady, bylo to pro mě celkem utrpení, protože sem si nedokázal ospravedlnit těch 15K za hodinky a dlouho jsem z toho měl výčitky svědomí díky. [mention=52046]pciza[/mention] díky Pepo! +1. Pametam si ked som od teba kupoval moje prve omegy za cca 65 tis. Potom sa to zvrtlo a som tam ako aj Vy… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Se dycky chystam a pak se to zmeni, tak to sem proste flaknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 57 minutami, JoyStick napsal: Se dycky chystam a pak se to zmeni, tak to sem proste flaknu. Absolutna parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) Taky přeji všem hezké svátky, taky se mi to plní, ve vodách RLX jsem naštěstí ještě nelovil Svou nemoc díky bohu léčím, v poslední době lékem jménem Seiko.. Vánoční přírůstek ve formě nových Samurajů SRPD09K1 ve starší STO verzi, které už nové nejsou k dostání (ty na google v CZ jsou jen jedny a jsou to ty moje), jedny Seiko 5 které nejsou na fotkách, jsou kamaráda na zkoušku, u kterého asi i zůstanou a mám tajnou informaci, že další Seika ještě zítra přibudou, místo pro ně už mám nachystáno Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Vánoční hvězda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se