Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 54 minutami, xcmaniax napsal:

To je husty mit v krabicce Festiny a AP:))

Tak Festinky tam boli skôr a to sú hodinky, ktoré nikdy nepredám (veď kto by ich kúpil) 😄 Je to tam od A (AP) po Z (Zenith) tak snáď je to v poriadku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Peta-Biker napsal:

Hlavně palec nahoru za pestrost kolekce a různorodost a ukázka, že to jde i bez toho Rolexu :)

RLX som nikdy nemal, tak neviem posúdiť v čom je ich krása, no mám tam zase Festinky, tak tie to iste vyvážia 😉

před 3 hodinami, ragu napsal:

Ty VC mě hrozně berou za srdíčko

VC sú u mňa presne tie hodinky, pre ktoré nemám až toľko príležitosti ich nosiť, no ak ich dám na ruku, radosť je asi o to väčšia. No z môjho posledného prírastku mám bezpochyby najväčšiu radosť. AP z môjho pohľadu je úplne topka a ešte pred pár rokmi som si o nich nedovolil ani snívať a ešte pred niečo vyše týždňom som len o nich sníval ... a teraz mi robia spoločnosť a sú neskutočné.

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Willie McBride napsal:

Na záver to najlepšie. Aspoň chvíľku si môžem klamať, že hodinkovnica je plná a nič viac nepotrebujem 🙂 Som zvedavý, ako dlho dokážem žiť v tomto klamstve 😄  

Nie je k dispozícii žiadny popis.

Žít se s tím dá do doby, než si uvědomíš, že se vyrábějí i větší hodinkovnice 🙂 Tvoje rodinka má v podstatě jen jeden problém a tím je málo chlívečků v jejím domečku. 🙂

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Kotlick napsal:

Žít se s tím dá do doby, než si uvědomíš, že se vyrábějí i větší hodinkovnice 🙂 Tvoje rodinka má v podstatě jen jeden problém a tím je málo chlívečků v jejím domečku. 🙂

Áno, viem že rodinka môže žiť aj vo väčšej nehnuteľnosti, prípadne môže mať aj 2 nehnuteľnosti, no snáď nejakú dobu mi tento domček bude stačiť.

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Willie McBride napsal:

Áno, viem že rodinka môže žiť aj vo väčšej nehnuteľnosti, prípadne môže mať aj 2 nehnuteľnosti, no snáď nejakú dobu mi tento domček bude stačiť.

A víš, že si lžeš do kapsy 🙂

Odkaz ke komentáři

@Willie McBride Za poslední rok, jsi poskládal neskutečnou kolekci, nejen co se týká značek, ale i pestrosti typů hodinek. Jen bych se chtěl zeptat... Opravdu byly ty AP z minulého pátku tvůj poslední nákup, nebo nám ještě něco tajíš? 😉

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, DarylVanHorne napsal:

@Willie McBride Za poslední rok, jsi poskládal neskutečnou kolekci, nejen co se týká značek, ale i pestrosti typů hodinek. Jen bych se chtěl zeptat... Opravdu byly ty AP z minulého pátku tvůj poslední nákup, nebo nám ještě něco tajíš? 😉

Myslím, že ma už natoľko poznáš, ze ja nikdy nič netajím 😄 A samozrejme, k tomuto momentu to bol môj posledný nákup. Dokedy si vydržím klamať, že nič viac nepotrebujem ti už povedať neviem 🙂

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Willie McBride napsal:

Myslím, že ma už natoľko poznáš, ze ja nikdy nič netajím 😄 A samozrejme, k tomuto momentu to bol môj posledný nákup. Dokedy si vydržím klamať, že nič viac nepotrebujem ti už povedať neviem 🙂

V tom případě mám pro tebe špatnou zprávu. Stále máš volné místo na 1 hodinky 🤣 Hodinkovnice je na 8, máš 8.... Tak tím pádem ti něco chybí na ruce❗ Rychle to náprav s JLC, ti to říkám už dlouho 🤣😂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...