Frantik Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Me to stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 (upraveno) Skromnej kluk, proto jsi byl jako ambasador pro Festinu jasna volba P.S. Mas to v topu Upraveno 10. prosince 2023 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 (upraveno) před 7 hodinami, Karussell napsal: Skromnej kluk, proto jsi byl jako ambasador pro Festinu jasna volba P.S. Mas to v topu Vole Tak jeste tak vidím nějaké rezervy Upraveno 11. prosince 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 La familia… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 @Vortex-Tempus paráda, plán u mě je tak nějak vlastně stejný, už jenom ty Suby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Aktuálně Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 před 6 hodinami, Frantik napsal: Vole Tak jeste tak vidím nějaké rezervy @FrantikTak ty jsou tam vzdycky, vsichni vime, ze tahle hra se neda dohrat do konce @Vortex-Tempus paradni pam kolekce, samy perfekt kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 před 2 hodinami, LovecK napsal: @Vortex-Tempus paráda, plán u mě je tak nějak vlastně stejný, už jenom ty Suby... No jo... nejako ma ten Panerai drapol... este by som 1-2 pridal. Uvazujem nad 01314 alebo chrono 01218/ 01109. Co je najhorsie, tak sa mi stale myslienky tocia okolo FG chrono 01111 a taky nakup by bola hlupost desatrocia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Poslednu dobu nosim tieto. Do suflika sice obcas nakuknem, ale nemam potrebu vytahovat ziadne ine. Akurat...nejake Panerai by sa zisli. Ved ak nieco, urcite sa obratim s prosbou o radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 @EpsteinBarr pekna rodinka. Ale tie AT su najsam... Potichu slintam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Jako není to zlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Ale jo, slo by to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 2 hodinami, Horhe napsal: Jako není to zlý To je brutál, tomu nic nechybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 11 hodinami, Karussell napsal: To je brutál, tomu nic nechybí No ještě něco v merku mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 14 hodinami, Horhe napsal: Jako není to zlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 (upraveno) V 17. 12. 2023 v 15:50, Horhe napsal: Jako není to zlý Jako není... Upraveno 22. prosince 2023 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 To je brutál, tomu nic nechybíAle chybi.. treba GS, PAM a tak . Ovsem jinak parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Jsem to dnes taky blejsknul, neb jsem dělal pořádek…Už pomalu končím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 43 minutami, LovecK napsal: Jsem to dnes taky blejsknul, neb jsem dělal pořádek… Už pomalu končím… Pěkné ředitelu, ty tam máš víc rolád než kdejaký AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se