Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

Před hodinou, childe napsal:

To byla až další otázka, chtěl jsem na to jít postupně 🙂😀😁😂

👌🤣 Já bych měl asi už jen doplnit adresu, ne?

Jeden natahovač na 4 hodinky, pak ješte jeden na 4 se spodní řadou na další hodinky a box na 10 hodinek. A trezor mám taky. Zabudovaný, takže asi zbytenčné se sem za mnou tahat 🤓..

Ale vážně, nejsem trezorový typ, spíš na hodinky občas koukám, teď přes zimu, kdy se moc nedá hrát s autama tak se často kochám a nosím je. Vintage převážně doma, myslim že to tady tak vude mít většina pacientů..

a děkuji za pochvalu.

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 minutami, Frantik napsal:

Ten rozsah toho portfolia je super, to je neco uzasnyho 🙂 Od SKX až po Bicolory. Super 🙂 

Děkuji Franto, tak nějak jsem to ladil a všechny mám rád. A nejsem zdaleka vyřáděný a u konce 🤓 aktuálně pomalu měním větší na menší a budu rozšiřovat, s prodejem to je špatné, nerad prodává i když inzeruji, proto ten počet. Nejde to moc vyfotit v dobré kvalitě přitom počtu, tak tam zanikají např. dvoje Zenithky, originál vojenské Breitlingy (by DPW) pro Key-West apod, musel bych fotit každé zvlášť, možná založím nějaké vlákno, kde blejsknu všechny postupně, ať to tady nespamuji.

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Horhe napsal:

Tohle bych bral

home_7752306.jpg

Kde se to dá sehnat? 

Pandy jsou u nás hodně v kurzu. V zoo kde jsou už jsme byli tak tohle bude další level 😀

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, childe napsal:

Kde se to dá sehnat? 

Pandy jsou u nás hodně v kurzu. V zoo kde jsou už jsme byli tak tohle bude další level 😀

Tohle je prototyp z nějaký soutěže

https://www.watchprosite.com/horological-meandering/prototype-seiko-panda-watch/17.1576311.15605221/

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Kostra napsal:

Tak tohle je sestava hodná odchodu do chronodůchodu, kloboučekemoji106.png

Díky , vidim to stejně , ale pořád se někde něco objeví a musíš to mít , ale rozšiřovat nechci ( hodinky chci nosit a ne schovávat) a měnit zatím nevim co🤣🤣 

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Tommy_PP napsal:

Tematika vyborna, farebne vyvazene, toto je super kolekcia…snad len nejake 100% vintage oblekovky a mas hotovo

Chlapi díky za pochvalu , taky to trvalo ( strašně moc nákupů a opětovných prodejů😂, asi jako většina tady). Jako oblekovky ,které využiji tak 2x ročně používám ND. Ty jsou asi ze všech nejuniverzálnější. Těsně v závěsu v univerzálnosti jsou spedmastery.

Odkaz ke komentáři

Tohle je moje ideální kombinace, do dvojkomba už se to nevešlo, tak to dám sem. Samo, mám toho víc, ale tohle jsou moje tři nejoblíbenější a nejvíc nošené. A každé z jiného soudku. Ještě mám hodně rád limitku Seiko SRPK17 55 let Seiko 5 sports, ale tu moc netahám, protože už se nedá koupit a každej škrábanec by mě sral o to víc. Stačí jeden na tahu. 

IMG_20240120_222125.thumb.jpg.4d886aee5b5f05be17af89eaee9b012d.jpg

A co mají všechny troje společné? Geniální ciferník.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...