PetrSefl Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) Před hodinou, childe napsal: To byla až další otázka, chtěl jsem na to jít postupně Já bych měl asi už jen doplnit adresu, ne? Jeden natahovač na 4 hodinky, pak ješte jeden na 4 se spodní řadou na další hodinky a box na 10 hodinek. A trezor mám taky. Zabudovaný, takže asi zbytenčné se sem za mnou tahat .. Ale vážně, nejsem trezorový typ, spíš na hodinky občas koukám, teď přes zimu, kdy se moc nedá hrát s autama tak se často kochám a nosím je. Vintage převážně doma, myslim že to tady tak vude mít většina pacientů.. a děkuji za pochvalu. Upraveno 20. ledna uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Ten rozsah toho portfolia je super, to je neco uzasnyho Od SKX až po Bicolory. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 2 minutami, Frantik napsal: Ten rozsah toho portfolia je super, to je neco uzasnyho Od SKX až po Bicolory. Super Děkuji Franto, tak nějak jsem to ladil a všechny mám rád. A nejsem zdaleka vyřáděný a u konce aktuálně pomalu měním větší na menší a budu rozšiřovat, s prodejem to je špatné, nerad prodává i když inzeruji, proto ten počet. Nejde to moc vyfotit v dobré kvalitě přitom počtu, tak tam zanikají např. dvoje Zenithky, originál vojenské Breitlingy (by DPW) pro Key-West apod, musel bych fotit každé zvlášť, možná založím nějaké vlákno, kde blejsknu všechny postupně, ať to tady nespamuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 18 hodinami, Horhe napsal: Tohle bych bral Kde se to dá sehnat? Pandy jsou u nás hodně v kurzu. V zoo kde jsou už jsme byli tak tohle bude další level Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 11 minutami, childe napsal: Kde se to dá sehnat? Pandy jsou u nás hodně v kurzu. V zoo kde jsou už jsme byli tak tohle bude další level Tohle je prototyp z nějaký soutěže https://www.watchprosite.com/horological-meandering/prototype-seiko-panda-watch/17.1576311.15605221/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Bondovic rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Tak asi takto . Snad mám na chvilku pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Tak asi takto . Snad mám na chvilku pokoj Tak tohle je sestava hodná odchodu do chronodůchodu, klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 4 minutami, Kostra napsal: Tak tohle je sestava hodná odchodu do chronodůchodu, klobouček Díky , vidim to stejně , ale pořád se někde něco objeví a musíš to mít , ale rozšiřovat nechci ( hodinky chci nosit a ne schovávat) a měnit zatím nevim co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Idealna stvorka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna @Slaco Moc pekne vyvazene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 4 hodinami, Slaco napsal: Tak asi takto . Snad mám na chvilku pokoj Tematika vyborna, farebne vyvazene, toto je super kolekcia…snad len nejake 100% vintage oblekovky a mas hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 5 minutami, Tommy_PP napsal: Tematika vyborna, farebne vyvazene, toto je super kolekcia…snad len nejake 100% vintage oblekovky a mas hotovo Chlapi díky za pochvalu , taky to trvalo ( strašně moc nákupů a opětovných prodejů, asi jako většina tady). Jako oblekovky ,které využiji tak 2x ročně používám ND. Ty jsou asi ze všech nejuniverzálnější. Těsně v závěsu v univerzálnosti jsou spedmastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Mé oblíbené GMT kombo Poslední dobou trochu bojuji s tím které na ruku, takže pěkně férově na střídačku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Tohle je moje ideální kombinace, do dvojkomba už se to nevešlo, tak to dám sem. Samo, mám toho víc, ale tohle jsou moje tři nejoblíbenější a nejvíc nošené. A každé z jiného soudku. Ještě mám hodně rád limitku Seiko SRPK17 55 let Seiko 5 sports, ale tu moc netahám, protože už se nedá koupit a každej škrábanec by mě sral o to víc. Stačí jeden na tahu. A co mají všechny troje společné? Geniální ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Velice pěkná fotka a ještě pěknější obsah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 58 minutami, junior300 napsal: Krasna dvojka a super fotka... Este pridat bico diver a mas BB all stars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna @cdale Dik moc @Vortex-Tempus Dik. Dobry tip. Mam vybrate nieco tesne vedla, tie nove in-house BB 39 S&G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 52 minutami, junior300 napsal: @cdale Dik moc @Vortex-Tempus Dik. Dobry tip. Mam vybrate nieco tesne vedla, tie nove in-house BB 39 S&G. Proti tomu vyberu sa naozaj neda namietat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se