Toams Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Kamil napsal: Náhodou vyvážená kolekce pro všechny příležitosti. Černé číselníky tě moc neberou, koukám. noo, pekne hodky s ciernym ciselnikom nikdy nie su skarede ... ale ad A momentalne volne fondy smerujem inam a ad B na tie ktore, ktore sa mi pacia, by volne fondy aj tak nestacili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 TomasP napsal: vonku je hnusne, tak som sportretoval svoju familiu ... trochu low-bugdet medzi tymi beckami, iwceckami a inymi -eckami, ale robia radost rovnaku, ak nie vacsiu Moc pekne fotky! Low-budget nonlow-budget bych neresil, osobne radim na svem zebricku napriklad Nomos dost vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 TomasP napsal: vonku je hnusne, tak som sportretoval svoju familiu ... trochu low-bugdet medzi tymi beckami, iwceckami a inymi -eckami, ale robia radost rovnaku, ak nie vacsiu Moc pěkný... Hlavně ty Certiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Kalifx napsal: Moc pěkný... Hlavně ty Certiny Souhlasím. Ty CERTINA jsou móóóc hezký. Já raději chroníčka, ale Certina jsou opravdu pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profik Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Taky zasílám rodinku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 Při prohlížení vlákna jsem si vzpomněl na jedno foto, vpodstatě je stále aktuální... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 Dobry, dvoje Zenith tady myslim nikdo jiny nema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 M916 napsal: Při prohlížení vlákna jsem si vzpomněl na jedno foto, vpodstatě je stále aktuální... To vypada skoro jak svatej obrazek, paradni fotka a dabelska zaroven -- jak se tam nenapadne ty hodinky schovavaj a pritom co kus to skvost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 skalis napsal: To vypada skoro jak svatej obrazek, paradni fotka a dabelska zaroven -- jak se tam nenapadne ty hodinky schovavaj a pritom co kus to skvost! Svatej nesvatej....já si zase poslintal klávesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 5. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 profik napsal: Taky zasílám rodinku. Moc pěkný. To jsou ty LK od Sinnu? M916 napsal: Při prohlížení vlákna jsem si vzpomněl na jedno foto, vpodstatě je stále aktuální... Tak tady asi není co dodat, že? Ležej si tam ty krásný kousky jako v pokojíčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profik Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Kalifx napsal: Moc pěkný. To jsou ty LK od Sinnu? Tak tady asi není co dodat, že? Ležej si tam ty krásný kousky jako v pokojíčku. Je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 M916 napsal: Při prohlížení vlákna jsem si vzpomněl na jedno foto, vpodstatě je stále aktuální... mimo těch Primek a těch Omeg je to prostě paráda........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Poslední dobou jsem se nějak zakoukal do jedné značky. Oblek, džíny, plavky ( spíš lyže). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 (upraveno) Dali: krása, co jsou ty spodní dole vlevo?? Hanharty? Upraveno 6. června 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Peta-Biker napsal: Dali: krása, co jsou ty spodní dole vlevo?? Hanharty? Díky, ano jsou to tyhle. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=12396 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 (upraveno) Dali napsal: Poslední dobou jsem se nějak zakoukal do jedné značky. Oblek, džíny, plavky ( spíš lyže). Moc pěkný, a ty potápky od IWC jsou asi nejlepší... edit: To je nějaká limitka? Nějak se mně nedaří je na stránkách IWC najít. Upraveno 6. června 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Kalifx napsal: Moc pěkný, a ty potápky od IWC jsou asi nejlepší... edit: To je nějaká limitka? Nějak se mně nedaří je na stránkách IWC najít. Dali to ma paradni a ty hodky jsou limitka,jestli se nepletu iwc aquatimer cousteau divers--doufam ,ze jsem to napsal spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Dane, nepleteš, je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Dali to ma paradni a ty hodky jsou limitka,jestli se nepletu iwc aquatimer cousteau divers--doufam ,ze jsem to napsal spravne Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Jo, je to limitka Cousteau divers 2500 ks. Nejradši mám ale stejně Portuguese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se