DarylVanHorne Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2021 Dnes tu ve všeobecné diskuzi začali spamovat nějaký čínský Bacha na ně, chtěj to tu zamořit rozsypaným čajem a odkazy na bůhví co. Navrhuji rozbiti huby, vykázání zpátky do WuChanu, nebo aspoň DELETE + BAN.
DarylVanHorne Odesláno 10. dubna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2021 Čína / Korea, kdo se v tom má vyznat. Výsledek je spam a rozsypanej čaj všude po chronomagu.
shewcza Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2021 Sem si taky všiml, že se tu ty čínské jePky nějak rozmohly
Bert Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2021 Ano, a bohužel i ve vláknech, kde se píše česky ... to je ale na vkusu každého soudruha či soudružky.
warann Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Odesláno 11. května 2021 V 16. 4. 2021 v 6:23, Bert napsal: Ano, a bohužel i ve vláknech, kde se píše česky ... to je ale na vkusu každého soudruha či soudružky. Rozšířit Jo, když jsme u toho, nešel by vytvořit nějakej ignore filtr na všechny tyhle "homáže"? Třeba tyhlety homage modré Bondovky v prodeji (jen tak namátkou). Asi bych se bez toho obešel.
shewcza Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Projevuji také zájem, zbytečně mi to zvedá tep (ne ty samotné fejky, ale ty kecy kolem). Nebo všechny ty fejkaře budu muset hodit do ignoru?
Návštěvník Ondra Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Hosi, kdybyste se ridili heslem "co mi neni rovno, po tom je mi ho*no", mate klid. Takhle si zbytecne privadite nabeh na infarkt. Steinhart ano, cina ne? To je u me ciste pokrytectvi. Fake se tvari jako original, vcetne znacky, loga. To homage nikoliv. Doplnte si vzdelani.
Frantik Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 (upraveno) Prave ze vzdelani mame dobre a taky vime, ze FEJK neni jen o logu a znacce. To je zjednodusene vysvetleni fejkaru "jakoze kdyz na tom neni logo Seiko, tak je to všecičko oukej" Upraveno 12. května 2021 uživatelem Frantik
Návštěvník Ondra Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Tak jestli te to nalepkovani bavi... je to rychly, clovek si plivne, trochu se mu ulevi, a jeste ma pocit, ze on sam je neco vic. Proc ne
Frantik Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Nikdy jsem nic takovýho neřekl. Nehraj na city vole. Ty jsi začal kecama o “dovzdelani” se o tom, ze jako nekdo neví, co je fejk. Takže moje reakce je, ze vím co je fejk a nepotrebuju, aby mi to nekdo vysvětloval. A názor snad mužů napsat, za uplivnuti mi to nestojí.
Návštěvník Ondra Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Tak mi vysvetli, jakej je rozdil mezi fejkem a homage, vole. Rad se tedy dovzdelam ja.
shewcza Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Tady ty čínský parchanti ti tam za pár hanebných dolarů napíšou klidně Seiko, Omega, Rolex. Nech sa páčí.
Frantik Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 V 12. 5. 2021 v 7:25, Ondra napsal: Tak mi vysvetli, jakej je rozdil mezi fejkem a homage, vole. Rad se tedy dovzdelam ja. Rozšířit Fejk je i kopirka ikonickeho tvaru, designu, apod. Proste CPT Willard, Želvy nebo Panerai, Monaco, apod., nejsou CPT Willard, Želvy nebo Panerai, Monaco jen proto, ze maj na sobe logo, ale prave tim vsim ostatnim. Tyhle cinske kopirky nejsou tedy nicim jinym, nez fíkem. Ja si dokazu predstavit, ze homage je projekt nejake party nadsenci, kteri si pro sebe udelaji limitku inspirovanou nejakym slavnym historickym kouskem, ale i tam je to podle me nekdy na hrane. Ale to urcite vis, ja te nepotrebuju dovzdelavat.
prischera Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Mám to stejně jako Frantík. Homage je pro mě přijatelný v případě, že se jedná fandovský projekt vzdávající hold nějakéhu historickému, ikonickému a už nedostupnému předmětu. Zbytek jsou padělky snažící se více méně úspěšně parazitovat na známém a úspěšném designu. A je mi celkem fuk, jestli dokáže takový výrobce využít skulinu v licečním právu a jeho výrobek je tak po formální stránce v pořádku. Pořád je to padělek.
warann Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Já jsem se snažil další radoby sofistikovaný diskuzi o rozdílech fake vs homage vyhnout, proto jsem se ptal, jestli by na to nešel nějakej ignore filtr, abych se na to nemusel koukat. Nebo, pokud je vůle to tady mít, to nacpat do jednoho vláka, něco jako Homage a vše okolo a tam to ládovat včetně inzerce.
Harwey Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 take vlakno tu uz je, s rovnakym vysledkom:)
Frantik Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Hele ja jen rikam, ze se to zase zvrtne, jako uz se v minulosti stalo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se