Sundance Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Ahoj, kam odkládáte hodinky, který nosíte denně? Uklízíte je poctivě do hodinkovnice každý večer, nebo jen tak odkládáte na stůl? Poslední dobou mi začíná být líto odkládat hodinky jen tak na stůl (aby se nepoškrábaly ), tak jsem koukal, že je na netu celkem dost různých stojánků, ale možná je to jen nějaká záludná verze chronobundu a za pár dní to přejde. Nebo máte jiné tipy, případně nějaké kutilské řešení? Nebo na to kašlete a hážete je do misky s klíči u dveří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 (upraveno) Nikdy nepochopim odkladani hodinek, co nosim. Co nenosim je v krabicce s ostatnima, co nosim, mam na ruce. Upraveno 6. května 2021 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Odkládám na dečku v polici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Denní hodinky odkládám do hodinkové krabičky na nočním stolku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 mám hodinkovou postýlku, nebo podložku, říkej tomu jak chceš, před lety koupeno tady, dřevěný rám, v tom molitan a na něm samet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Hodinky co nosím, mám na ruce neustále, nikdy nejsem bez hodinek déle než 10-20 sekund ( co trvá nasazení jiných ). Ostatní hodinky mám v hodinkovnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Odkládám hlavně na noc, nebo na delší dobu u PC, mám na nočním stolku podložku pod myš, čistě černou dávám tam i mobil apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Doma do hodinkovnice, aby měly hodinky komfort, zároveň jsou v bezpečí a nepráší se na ně Když doma nejsem, tak na čistou plochu stolu / poličky. Všechny tyhle stojánky a držáky ve mně vyvolávají obavu, že se to při prvním kontaktu převrhne nebo z toho hodinky spadnou... a kdyby na tom hodinky nějakou náhodou vydržely delší dobu, tak se na ně zase práší... takže za mě uzavíratelná hodinkovnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Zacal som na winderi pre 4 hodinky, potom som kupil winder pre dvoje. Nasledne malu tapacirovanu sibenicku a skoncil s ich ukladanim na nocnom stoliku Podtrhnuto+secteno = v komore mam dva windre a jeden hanger. Asi najviac mam osvedcenu hodinkovnicu, kam pcham vsetky hodinky ktore nosim zriedkavo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Hodinky odkládám večer do boxu na hodinky. O stojanech jsem neuvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Čtvery ve winderu, zbytek v trezoru a točím dle nálady a chuti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Na noční poličce ovčí kožešina, z ní sejmu noční Seika (inu lumi...) a odložím tam denní hodinky. Pak si chvilku čtu a noční hodinky při tom mají dotahovací rozcvičku tak 2 a půl minuty. Pak na ně mrknu UV lampou a ony se rozsvítí jak vánoční stromeček, a jde se spát. A ostatní hřadují v hodinkovnici.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Já na noc odkládám takto. Stojánek je v poličce, takže nehrozí náhodné strhnutí hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Mozna moc hrotite/me. Napr. moje zena takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 6. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 @warannV prvním postu jsem sice psal o házení hodinek do misky s klíči u dveří, ale nevěřil jsem, že se tady taková fotka objeví na tomhle fóru Jinak já osobně jsem právě přemýšlel buďto o nějakém stojánku, kde ale jak už tady zmiňoval @Lookyn, se trochu obávám převrhnutí (možná zbytečně) a nebo právě nějaké podložce. Sám jsem měl na mysli nějakou třeba jednoduchou z kůže, ale nápad s molitanem v sametu je taky zajímavý Do teď jsem odkládal hodinky na pozici 9 na takový reklamní pivní podtácek a po delší době jsem si všiml, že se začínají tvořit vlásečnice právě v místě, kde se hodinky opírají, což bych asi nikdy dřív nevěřil, že se ocelové hodinky můžou poškrábat o papírovou podložku, takže jsem začal hledat nějakou alternativu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Hodinky co nosím, mám na ruce pořád. Odkládám jen když beru jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Já hodinky nestřídám denně, ale tak jednou za týden dva. Odkládám je po příchodu domů z práce, protože to začínám něco dělat a zbytečně bych je otloukal a mohl poškodit. Hodinkovnici mám, ale to je trochu nepraktické, takže uvažuji taky o stojánku. Stačí na jedny hodinky a ve výběru mám něco takového: Přijde mi to lepší, než hodinky někde povalovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Dvoje ve winderu , zbytek v hodinkovnici a v původních krabičkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 S hodinkama i spím - bez nich jsem nesvůj a neusnul bych. Na ty vzácný chvíle kdy je musím odložit odkládám prakticky kamkoliv do bezpečí a vždy na tahu na bok, abych nepodrbal dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se