Liqid Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 13 minutami, berdych napsal: blbej dotaz asi, co jsou želvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Výběr z želv je, né že né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Diversky Skx007/9 jsem měl 4x, než jsem přešel na výše uvedené větší a dospělejší Želvy, které umí to samé a ješťe je celkově překonávají. SKX007 jsou kultovní a celkově těžko překonatelný hodinky pokud byly za 4.000 Kč. Za 8, 10 nebo 12tis dle mého nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 @berdych většina Tisell jsou prachsprosté kopírky jiných značek, takže za mě Tisell ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 29. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 11 minutami, xbraj19 napsal: @berdych většina Tisell jsou prachsprosté kopírky jiných značek, takže za mě Tisell ne. Kopírky? Jak jsem pochopil, to je dost citlivé téma pro některé tady, že? Ono vůbec, tady to klima je takový dost nepříjemný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 29. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 (upraveno) před 58 minutami, Liqid napsal: Moc děkuji jsem debil, jde to vyhledat na google. Tedy jsou TOP, pouzdro o 100% hezčí než SKX Upraveno 29. května 2021 uživatelem berdych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Tak změn klima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 29. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 8 hodinami, Frantik napsal: Tak víš co, jsou to legendární potapky a uz se nevyrábí, takže se cena sroubuje. Měl jsem asi čtvery a vždycky za cca 5 litru, což z jich dělalo super hodinky na litacku. Ale proste teď jich bude méně a méně a cena poroste no, neda se nic dělat. Moonwatche se taky daly koupit pod 50 a Suby za 90 Nevyrábí? To jsem nevěděl, myslel jsem, že je to klasika. Moc díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 (upraveno) před 34 minutami, berdych napsal: Kopírky? Jak jsem pochopil, to je dost citlivé téma pro některé tady, že? Ono vůbec, tady to klima je takový dost nepříjemný Ano kopírky. Když se podíváš na jejich nabídku, tak většina hodinek je okopírovaným design jiného výrobce nebo generický design (např. Flieger/pilotky) - ty jsou celkem v pohodě, ale žádné terno. Co se týká klimatu, to je tady na fóru naprosto v pohodě, akorát nesmíš chodit do čínských vláken. Upraveno 29. května 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Přesně tak, nenech se odradit když někdo trochu zavrčí, my jsme tady všichni kamarádi a fůra lidí tady našla nezištnou pomoc když bylo potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Jak muzes rikat ze tu je neprijemny klima, kdyz se ptas co jsou zelvy. Pomerne rychle utvoreny nazor.Jinak subjektivne se mi libi vic pouzdro skx oproti zelvam, ktere ukazuji o dost vic zeleza. A taky mam rad, ze na skx neni to Xko na cifru, tomu se u techto cifru neda vyhnout, co vim.Dobrou alternativou muzou byt potapky Orient, jak bylo psano. Nebo trochu priplatit a podle me teda novy skx hodnotu treba 8k muzou mit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 ... nebo Citizen NY0040-XXXX, NY008X-XXXX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Taky souhlasim, ze skx byly dobre za 4k, cokoliv navic je nesmysl. Technicky byly lepsi za stejne prachy i Monstra nez skx. Jestli se ti libi skx, jdi do petek, co je fejkuji. Zelvy jsou jine hodinky, masivnejsi, takovy ocucany bombon(oproti skx) a fejkuji jeste vehlasnejsi model nez skx petky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Za mě jsou SKX legendy, mám čtvery a jsem za to rád. Ve své době to byly základní divery a tak je třeba na ně koukat, porovnávat s aktuální produkcí nemá smysl. Btw jak dlouho jsou na trhu, 25 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Klaním se k Citizen NY..... mám pepsi a parádní hodinky. Osobně se mi líbí mnohem cíc než SKX, ale toš to je zase věc vkusu.... Ale hlavně okolo 6 tis je koupíš nové v ČR u AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 JJ, taky bych asi volil Citizeny. Kolega má namysli jistě tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Bylo by ale dobre rict, ze ty NY od Citizenu jsou zpracovanim pocitove niz jak SKX. Ac teda na NY dycky licovala luneta, coz u Seika je loterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Jestli jsou zpracováním níž je subjektivní. A přiznám, že u mého prvního kusu nelicoval kroužek na indexy, vyřešeno výměnou v autorizovaném servisu za nový kus. Jo a já osobně mám modro červenou verzi. Ne černo červenou jak je na fotce, ale to samozřejmě ať každý vybere co se mu líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Myslím, že je tu o tom nějaké vlákno - SKX x NY00XX, nevím teda, jak se jmenuje. Nebo se to srovnání řešilo v nějakém vláknu k NY00XX nebo k SKX? Nepletu se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 ggrand: moje zkušenost se zpracováním NY byla loni v říjnu tristní (viz.foto - posun indexy x armovák x luneta)), hodinky jsem hned vracel zpět obchodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se