Gilius Odesláno 1. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Tak ty jsou parádní!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Po týdnu musím zkonstatovat, že G-shocky jsou fakt fajn hodinky. A navíc, nemusím se o ně starat. Solární, rádiem řízené a odolné. A jsou jednoduché, prostě číslíčka bez ručiček, žádné komplikované fce přílivů a měsíčních fází. Takže za mě moc velká spokojenost. ps - fotka je z parku zámku Kozel, kde byly na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 DW 5600CS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Kluci, já su taky ve vašom klubu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Tož vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Kluciiiii ja taky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Bratrstvo postizenych G-zavislosti se nam nejak zacina rozrustat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Dekuji za vrele privitani do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Hledání bodu "G" je prima zábava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Hledání bodu "G" je prima zábava SPÍŠ ZÁVISLOST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Hledání bodu "G" je prima zábava snad z toho neztecie display Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Tož vítej Sem netušil, jak člověka potěší ultramastodontní géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Fanóšu, G čka jsou gut . Tyhle velký potvory Ti navíc parádně seděj. Ještě jsem zvědavý,jak dlouho je sneseš na ruce,pro Tebe je to,přecejen,downgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Sem netušil, jak člověka potěší ultramastodontní géčka ve mně těma červenýma okrajema kolem displeje evokujou pohled do nějakého roztaženého biologického otvoru nebo tak něco . ale jinak jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 taky sem dám svůj poslední přírůstek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Fanóšu, G čka jsou gut . Tyhle velký potvory Ti navíc parádně seděj. Ještě jsem zvědavý,jak dlouho je sneseš na ruce,pro Tebe je to,přecejen,downgrade. No to já sem taky zvedavej. Vsichni moji pratele si mysli, ze mi regulerne jeblo .................a to me taky bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Vsichni moji pratele si mysli, ze mi regulerne jeblo Ale houby, je to furt jen hra, občas v tom člověk zahučí za víc, občas něco vykešuje zpátky, pak se zase drží při zemi atd... Mě to baví, jak tě to baví. Nabourává to totiž tu zažitou představu (kdysi dávno i mojí, než jsem vyměnil defy za Fortis a bavily mě stejně), že smyslem toho našeho placatění tady je se někam pachtit výš a výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 já si myslím že každej by měl mít aspoň jedny Géčka k tomu co doma má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 já si myslím že každej by měl mít aspoň jedny Géčka k tomu co doma má Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Můj poslední přírůstek. Sice se trochu liší od mých ostatních, ale nemohl jsem si pomoct Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. června 2011 uživatelem Boofish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se