little_w Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 romanm napsal: Ahoj,tak mnou pred tydnem avizovane g-shock(multiband 5) dosly,trvalo to rekordnich 7dni od objednavky(jomashop)...foto:moje hodinkova vyzbroj pro afghanistan... hezky. ale ty brajtle bych nechal doma
romanm Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 zda sem vzit colty jsem zvazoval dlouho,nakonec je tu mam,jsou to hondinky pro radost,na praci jsem mel obyc.casia,ty odchazeji,tak je nahradily g-shock..
Gilius Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 romanm napsal: Ahoj,tak mnou pred tydnem avizovane g-shock(multiband 5) dosly,trvalo to rekordnich 7dni od objednavky(jomashop)...foto:moje hodinkova vyzbroj pro afghanistan... Jestli tam jedeš a jestli Ti mohu radit,vem si jen G-čka. B-čka nech doma.......a hlavně,ať Ti turnus proběhne v poho!!!!!! aha...EDIT - už tam jsi....tak ať to máš v klidu
romanm Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Gilius napsal: Jestli tam jedeš a jestli Ti mohu radit,vem si jen G-čka. B-čka nech doma.......a hlavně,ať Ti turnus proběhne v poho!!!!!! aha...EDIT - už tam jsi....tak ať to máš v klidu dík,už mám za sebou nekolik měsíců,ted už to je hlavně o těšení domu..
Gilius Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Věřím....bráška se vrátil před nedávnem.....a pár kamarádů taky(někteří jsou ještě stále in-action)......mám info z první pařáty. To již doklepeš!!!!!
bohush Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Chtěl jsem se zeptat, mezi protreky 1500T a 1500 je rozdíl jenom v použitém titanovém tahu, a těla hodinek jsou oboje z plastu, anebo Téčko má i tělo z titanu? Nějak se mi to nedaří zjistit, díky.
Dantechno Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 bohush napsal: Chtěl jsem se zeptat, mezi protreky 1500T a 1500 je rozdíl jenom v použitém titanovém tahu, a těla hodinek jsou oboje z plastu, anebo Téčko má i tělo z titanu? Nějak se mi to nedaří zjistit, díky. Vsude pisou ze pouzdro je Resin a tah titan. Takze asi tak...
bohush Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Dantechno napsal: Vsude pisou ze pouzdro je Resin a tah titan. Takze asi tak... Teď, když už to vím, takjsem to taky našel, děkuju.
majorZeman Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 romanm napsal: zda sem vzit colty jsem zvazoval dlouho,nakonec je tu mam,jsou to hondinky pro radost,na praci jsem mel obyc.casia,ty odchazeji,tak je nahradily g-shock.. Nejlepsi volba,do prace taky jedine g shock Dantechno napsal: Vsude pisou ze pouzdro je Resin a tah titan. Takze asi tak... Dantechno s tebou to je strasny ,je neco co bys nevedel ?
Dantechno Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 majorZeman napsal: Nejlepsi volba,do prace taky jedine g shock Dantechno s tebou to je strasny ,je neco co bys nevedel ? Nevim toho spoustu .... Konkretne tvoje otazky jsem vedel pro to, ze jsem se o tohle hodne zajimal.
xbenny Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Prevzal jsem po Bandicootovi misto v klubu majitelu GW5525. Vypadaji trochu, jako by mi je pujcil Terminator, ale libi se mi. Pokud mi nadseni nevydrzi, objevi se opet v prodejni sekci :-)
Dantechno Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 xbenny napsal: Prevzal jsem po Bandicootovi misto v klubu majitelu GW5525. Vypadaji trochu, jako by mi je pujcil Terminator, ale libi se mi. Pokud mi nadseni nevydrzi, objevi se opet v prodejni sekci :-) Taky jsem jedny mel.....
t2 Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Dantechno napsal: Taky jsem jedny mel..... škoda že nejsou s červenejma tlačítkama a screwbackem, ach jo....proč mě v japonsku ignorujou?
bohush Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Ještě jeden dotaz na Casio machry: jaký je prosím rozdíl mezi PRW1500 a PAW1500? Jeden je na hory, druhý na vodu, taky v ceně je rozdíl, ale v čem se vlastně liší?
Gilius Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Rozdíl není žádnej...jsou to totožné hodinky...akorát jedno značení je pro evropu a druhé pro USA.
bandicoot Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 xbenny napsal: Prevzal jsem po Bandicootovi misto v klubu majitelu... ...a já jsem překvapivě majitelem hračky PRW1500.
Gilius Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 bandicoot napsal: ...a já jsem překvapivě majitelem hračky PRW1500. to ale nejsou G-shocky.......
bohush Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Gilius napsal: Rozdíl není žádnej...jsou to totožné hodinky...akorát jedno značení je pro evropu a druhé pro USA. No to je překvapení, díky
bandicoot Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Gilius napsal: to ale nejsou G-shocky....... no právě, proto jsem i sám překvapen kam jsem se to dostal :-D
majorZeman Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 bohush napsal: No to je překvapení, díky Proc vubec delaji pro ameriku a evropu jiny modely? Nneni to jedno?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se