Marfael Odesláno 21. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 V nejhorsim uz mam nahradniky, Sealandry C63 bez GMT:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 před 8 hodinami, Robero79 napsal: ja mam 17,5cm, myslim ze nemusis mit strach. Tah bych rozhodne nepodcenoval, stridam to, ale ocel urcite vede… Hlavne s tou ich super sponou s mikroreguláciou. S ňou je radosť nosiť ťah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Hlavne s tou ich super sponou s mikroreguláciou. S ňou je radosť nosiť ťah. presne tak! ta spona velmi dobre vymyslena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Nooo, ta velikost je docela na hraně, ale asi se to ještě dá… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Myslím, že v pohodě....tak ať dělají radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 před 3 hodinami, Marfael napsal: Nooo, ta velikost je docela na hraně, ale asi se to ještě dá… Ak sú pre teba v pohode, pre nás ostatných budú tiež v pohode Čo tie C63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 před 11 minutami, Diablo1st napsal: Ak sú pre teba v pohode, pre nás ostatných budú tiež v pohode Čo tie C63 Noo, popravde, vaham, jestli si tyto nechat (hlavne skrz velikost, za me hodne na hrane, i kdyz jinak sedi skvele, skoro je necitim). Hlupak jsem se dival nesmyslne na stranky Wardu, nez prijdou tyto a narazil na ty Sealandry. Velikost 39, cifernik dokonaly, ale stejne bych nevedel kterou barvu:-). Nevedet o Sealandrech, resil bych jen velikost, takhle to vrta z vicero stran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Hodně dobrý Wardy velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 před 16 hodinami, Marfael napsal: Noo, popravde, vaham, jestli si tyto nechat (hlavne skrz velikost, za me hodne na hrane, i kdyz jinak sedi skvele, skoro je necitim). Hlupak jsem se dival nesmyslne na stranky Wardu, nez prijdou tyto a narazil na ty Sealandry. Velikost 39, cifernik dokonaly, ale stejne bych nevedel kterou barvu:-). Nevedet o Sealandrech, resil bych jen velikost, takhle to vrta z vicero stran Já teda nevím, školy nemám, ale schválně jsem se teď na Ch.W. a Sealandery díval a mě by teda nezviklalo nic. Ty vybrané ti sedí perfektně a dle mého jsou i samy o sobě perfektní, neměnil bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 @Marfael velké ti nejsou, je to spíš o osobním pocitu. Pokud ti vrtá hlavou 39, vyzkoušej a jedny z nich pusť do světa. Něco to stojí, ale v určité fázi vlastní zkušenost a vlastní pocit prostě nenahradíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 (upraveno) No, dal jsem je na hnědý řemen a přijde mi to mnohem lepsi Upraveno 24. září 2021 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Tak nakonec vse jinak a objednal jsem... Melo by byt na delsi dobu vyreseno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 A wardy šly z domu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 23 minutami, Gustaf napsal: A wardy šly z domu? Ano, ty už nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Ukaz pak foto na ruce. Wardy mi prisly paradni. Ty hamiltony pusobi trochu jinak, rek bych formalneji nebo jak to popsat, vic klasicteji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 No, jsem zvedavy jak sednou. Velikost 40 mm by mela byt akorat a cifernik se mi libi hodne. Ale nekdo pise, ze pusobi vetsi... Otazkou je pro me mesh, ten jsem nikdy nemel, i kdyz stejne budou asi vetsinu casu na kuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Působí větším dojmem zejména kvůli hodně dlouhým nožkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Před hodinou, Marfael napsal: Ano, ty už nemám. No, tak to bylo rychlý...ale myslím, že ty hamiky budou působit větší. IMHO wardy jsou lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Vzdalenost lug to lug je stejna jak u Wardu, jen pouzdro o 1 mm mensi u Hamiltonu, tak predpokladam, ze budou sedet podobne. @Gustaf V cem jsou Wardy lepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se