Vasil Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února "Adidasky" teď na eobuv za 1719 kdyby ještě někdo chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března A tohle znáte? Modifikace do kovu pro Casio A168 od https://www.skxmod.com/collections/a168-f-105w-completed-builds Docela pěkný, jenom ta cena je ukrutná, takže mi to nedává moc smysl Ještě video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Mother Pearl Black , A1000M-1BEF Premium , za 1.900 Kč. VID_118961211_034723_121.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Jerryl - tohle mě docela zaujalo. Občas si hraju s Casio Royal, ale to plastový pouzdro je hrozný. Tohle by mohlo být řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Ty Royaly vypadají super, ale musí se počítat s tím, že v oceli budou o dost těžší. Mě se líbí i ty jejich CasioOaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května To je právě dobře, originály neváží skoro nic, člověk o nich ani neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Jestli do to ho půjdeš, tak se potom určitě pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Láká mě to, ale odrazuje mě ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května A co byste řekli tomuhle? To jsou přece pěkný retro digi Vyrobeno v Číně, dovezeno z Jůesej Originální tah je úplně nahovno, protože tahá chlupy jak blázen a nošení bolí jak depilace pytlíku, ale doobjednal jsem z Alíka natahovací tah a ten tomu teda padne jak ulitej. Vzhledem k tomu, že mi ruka během dne hubne a tloustne, tak jsem nadšenej, že nemusím nic povolovat a utahovat a nic mě netlačí. Jediná chybka, není to Casio, ale jinak velmi slušnej výtvor. Pro majitele lopat místo rukou dodávám, že jsou spíš menší, viz porovnání s F91W Tak to jen tak naokraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Koukám, že se vám Armitronky docela líbí. Z hlediska pocitu z nošení z nich mám podobně silný “vintage feeling” jako z Casio A1100D. Např. Casio A1000 mi takový pocit nepřinesly, ale pocit je velmi subjektivní záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května A co mě dnes potěšilo, že Armitrony mají stopky, které se po 1 hodině přepnou do modu hodin a měří dál. To mi u Casia chybí, protože ty měří pouze do 1 hodiny a furt dokola. Jinak s hodinkama na tom novém tahu absolutní spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Jj, hodinový rozsah stopek na digi je fakt málo. To beru jako velké mínus a amatétismus výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Poslednich par dnu brouzdam internetem a divam se, jake celokovove digitalky si muze clovek v dnesni poridit. Natrefil jsem na toto: https://www.skxmod.com/collections/a168-f-105w-completed-builds Ve zkratce: modul z A168/F105 od Casia, zbytek komponentu borci obstaravaji sami, proto tam neni logo Casio. Za cenu kolem 200 $ dostanete kovove pouzdro i tah, WR100 (!) a safirove sklicko (!!!). Muzete si poridit bud poskladane, nebo jednotlive casti a slozit doma. Co na to rikate? Zacinam o nich uvazovat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 20. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Nějak to na mě nedychlo. Něco tomu chybí. Možná právě ten nápis Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Škoda že nepoužili jiný, lepší modul. Třeba 3229 nebo 3231. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Cruel summer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Kdybyste mi řekli, že po 20 letech na chronomagu budu nosit blbý digitálky, tak bych vás měl za blázny. Jenomže oni nejsou vůbec blbý, ale naopak jsou to pěkný ocelový digitálky s vitage vzhledem a doplněné pružným kovovým tahem jsou i maximálně pohodlné. Jediné, co bych na nich změnil, je rozložení funkcí tlačítek, kdy stopky ovládají obě horní tlačítka - pravé stopky spouští a levé nuluje. Osobně bych víc uvítal, kdyby nulovací tlačítko bylo to pravé spodní. Nosím je už 1/4 roku a nikdo kolem mě a ani já to nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se