Přejít na obsah

Casio - digitálky vintage ,,kovové" - které?

papun

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 241
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

A co byste řekli tomuhle?  To jsou přece pěkný retro digi🙂

Vyrobeno v Číně, dovezeno z Jůesej 

Originální tah je úplně nahovno, protože tahá chlupy jak blázen a nošení bolí jak depilace pytlíku, ale doobjednal jsem z Alíka natahovací tah a ten tomu teda padne jak ulitej.

Vzhledem k tomu, že mi ruka během dne hubne a tloustne, tak jsem nadšenej, že nemusím nic povolovat a utahovat a nic mě netlačí.

Jediná chybka, není to Casio, ale jinak velmi slušnej výtvor.

Pro majitele lopat místo rukou dodávám, že jsou spíš menší, viz porovnání s F91W

Tak to jen tak naokraj

IMG_1104.thumb.jpeg.dfe1a4efc71a026c11301a041917e755.jpeg

IMG_1106.thumb.jpeg.7e97248ad27813146185f3f29603d82c.jpeg

IMG_1112.thumb.jpeg.eb8a63e4503e59edc3213a51435655bd.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že se vám Armitronky docela líbí.

Z hlediska pocitu z nošení z nich mám podobně silný “vintage feeling” jako z Casio A1100D.

Např. Casio A1000 mi takový pocit nepřinesly, ale pocit je velmi subjektivní záležitost.

Odkaz ke komentáři

A co mě dnes potěšilo, že Armitrony mají stopky, které se po 1 hodině přepnou do modu hodin a měří dál. To mi u Casia chybí, protože ty měří pouze do 1 hodiny a furt dokola.

Jinak s hodinkama na tom novém tahu absolutní spokojenost.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Poslednich par dnu brouzdam internetem a divam se, jake celokovove digitalky si muze clovek v dnesni poridit.

Natrefil jsem na toto: https://www.skxmod.com/collections/a168-f-105w-completed-builds

Ve zkratce: modul z A168/F105 od Casia, zbytek komponentu borci obstaravaji sami, proto tam neni logo Casio. Za cenu kolem 200 $ dostanete kovove pouzdro i tah, WR100 (!) a safirove sklicko (!!!). Muzete si poridit bud poskladane, nebo jednotlive casti a slozit doma.

Co na to rikate? Zacinam o nich uvazovat…

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kdybyste mi řekli, že po 20 letech na chronomagu budu nosit blbý digitálky, tak bych vás měl za blázny.

Jenomže oni nejsou vůbec blbý, ale naopak jsou to pěkný ocelový digitálky s vitage vzhledem a doplněné pružným kovovým tahem jsou i maximálně pohodlné.

Jediné, co bych na nich změnil, je rozložení funkcí tlačítek, kdy stopky ovládají obě horní tlačítka - pravé stopky spouští a levé nuluje. Osobně bych víc uvítal, kdyby nulovací tlačítko bylo to pravé spodní.

Nosím je už 1/4 roku a nikdo kolem mě a ani já to nechápu.

IMG_1310.thumb.jpeg.dad15f88e7e19a568d79b1c33a901472.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...