ladvach Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Dělají to naschvál, to je jasné. Dokud jim to lidi budou kupovat, nic je nezastaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 I když ty hodinky nejsou dokonalé, tak v digi hodinkách patří k tomu lepšímu. Vždyť novodobých staineless steel digitálek napočítáme na prstech jedné ruky, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Já jako kdysi skalní příznivec digitálek jsem i kvůli tomuhle částečně konvertoval k analogovým hodinkám. Z takové té frustrace z toho, že pokud chci pořádné digi, musím se pořád jen hrabat v tom starém a nemám co nového koupit. Je pravda, že v poslední době se to částečně zlepšilo, za což jsem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 19. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 WR je otázka. Víme jak to Casio má. Zpravidla vydrží násobně víc, ale chápu argument. Co se týká modulů. Jednak se to prezentuje jako retro, takže to k tomu má patřit no a pak taky nevím jak vy, ale já ve finále pouziju maximálně tak stopky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 No tak pre inšpiráciu by som niečo mal, a ak by bol záujem, zrejme by som ich aj predal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 (upraveno) Další přírustek do rodiny Casio vintage- model A1100D, věrná reedice modelu 52QS-14B z roku 1978. Už je tady klucí mají a tak jsem neodolal a pořídil. Podle mě jsou tak ošklivý až jsou hezký Jsou celokovový a podle prvního ošahání dost dobrý. Jestli to tak půjde dál, tak nám Casio začne vyrábět i dobrý hodinky, např. nějaký Marliny by se mi líbily. Upraveno 1. listopadu 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 (upraveno) Přidávám rychlé zhodnocení po dvou dnech nošení. Casiu se málem povedlo udělat dokonalejší kopii svého modelu 52QS-14B z roku 1978. rozdíly proti originálu + celoocelové pouzdro, originál byl z rezinu v kovovém plášti + budík + lepší podsvícení + lepší spona tahu ………………………… - neumí 24h režim zobrazení času - stopky měří s přesností na 1/10 a neumí mezičas. Nechápu, protože zmíněné umí i F91, což je úplnej základ. Je škoda, že to soudruzi nedomysleli, protože by jinak hodinkám nebylo co vytknout. Nosí se celkem příjemně, ale tah občas zatahá za chloupek. Čudlíky na čelní straně jsou nepřirozené, boční se mačkají lépe, i poslepu. Pořád nevím, jestli jsou hezký Upraveno 3. listopadu 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 skratenie, predlzenie tahu je na samovrazdu kludne mohli dat nejaky iny, lepsi, len potom by uz asi nestali par euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 To ti asi zkazilo náladu. Hodně kritiky jsem na zkracování toho tahu četl, ale sám jsem to vůbec nezaznamenal. Použil jsem tyto šikovné kleštičky, kterýma se ten zajišťovací plíšek vycvakne a po odebrání dílků se kladívkem zaťukne zpět. Přišlo mi to jednoduché, ale bez těch kleští bych asi mluvil jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 (upraveno) Nevím jak u vás, ale mé okolí zcela nesdílí mé nadšení z těchto posledních Casií. Nechápou co se mi na nich líbí. Jak jsem psal výše, tak je také nepovažuji za nejkrásnější hodinky na světě. Jsou víc zajímavé než přímo hezké, ale že si je koupím, jsem věděl hned na první pohled. Vintage věci mám totiž rád a je jedno jestli hodinky, hifi, auta ….. Hlavně, že jsou ocelový, což je jednorožec mezi digi Casiama a jako hodně velký motiv k pořízení, je můj osobní vztah k roku vzniku jejich předchůdců. Když to všechno vyjmenuji, tak už to lidi chápou, ale stejně se jim moc nelíbí, což je škoda. Např. Casia A1000, i když jsou také v oceli, mě tak nevzaly. Bohužel této dobové reklamě nový model nedostojí, kvůli ošizeným stopkám. Upraveno 5. listopadu 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Za mě jsou A 1100 nejhezčí a nejlepší ze všech současných vintage series co Casio nabízí. Hned jak jsem se o nich dozvěděl jsem věděl, že je musím mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Díky za podporu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 dalsie steelovky https://shop.hodinkee.com/products/autodromo-group-c-in-grey-and-green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 To už radši snad ten Adidas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pa13cz3k Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 (upraveno) "ošklivé káčátko" Casio A1100 láska na druhý pohled, také jsem musel koupit, nešlo jinak. Zkoušel jsem se silikonovým řemínkem, ale s originálním kovovým tahem sedí a líbí víc. Upraveno 25. listopadu 2023 uživatelem Pa13cz3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 My v nich tu krásu vidíme Originální tah plynuleji navazuje na pouzdro hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Možná místo gumy třeba černou kůži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Nevěděl sem které, tak sem vzal obě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Asi sem zapomněl na tydle, nám už je několik měsíců, ale byly tak dobře schované, že sem na ně fak skoro zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
checkmyflow Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 zdravim, tak existuji nejake dalsi alternativy kovovych digitalek? idealne ve zlate barve. ja jsem se byl dnes ptat v mistnim krame, a nabizeli mi jen ty s plastovym pouzdrem. ty a1100 mi prijdou zbytecne drahe, a1000 se mi zase nelibi kvuli milano tahu, moc takove jemne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se